Söktürücü masaji yapEvetttt kızlar başlayacağım baslamayacagim diye diye kaç ay gectieşimin patronu bu ay izin vermeyebilirim demişti verdiii reglim 1 haftadır bütün belirtileri vermiş gelse bile eşim burda olmayacağı için baslayamayacagim diye üzülürken bekliyorum hala gelmedi göğüslerim patlayacak sanki her tarafım şiş esim de bugun yurtdışından geldi ve ben reglim gelsin diye bekliyorum eşim geldi tedaviye adet olur olmaz baslayacaz bi yanım deli gibi adet olmayı bekliyorken bi yanım deli gibi korkuyor korku sardı her yanımı dua eder dua beklerim bugün pozitif olan herkesi tebrik ediyorum sağ salim kucaklariniza almak nasip olur inşallah darısı bekleyen hepimizin başına negatif alanlar rabbim en kısa zaman da çok yormadan aratmadan nasip etsin inşallah
Pozitif su an bunlar ile kafani niye yoruyorsun ? Cuma kan vereceksin zaten testler dahada strese koyuyor insani lutfen sabirla beklekızlar. benim testler bir acayip oldu. sizden yorum rica ediyorum. şu an özel bir sebepten dolayı henüz kan veremiyorum. kan testim cuma günü. o yüzden sadece bu testler üzerine yoruma çok ihtiyacım var.
9. ve 10. gün testlerim şöyle çıktı. gördüğünüz gibi 10. gün baya silik çıktı. Ben de gidip yeni test aldım (ama başka marka) ve bu sefer de güzel çıktı. sizce test bozuk olabilir mi? veya kimyasal mı acaba diye kurt düştü içime. bu kağıt testlerin hassasiyeti aynı mı oluyor?
Istedigin gibi uyu gobek buyumeden sorun yokGünaydın arkdaslar sağa sola dönüp yattınız mı ben öyle sırt üstü uzun sure yatamıyorum umarım yanlış bir şey yapmamışımdır normalde yüz üstü yatarım ama yatmadım işte ilk gece de böylece gecti zaman çabuk geçsin istiyorum
Henüz atamadılar canım, 4 gıbı aramalarını beklıyorum, oncekınde o saatlerde aramıslardı
Beni sabah 10 da aramislardi ondan haber gelmistir sandim guzek haberler alalim inşallahHenüz atamadılar canım, 4 gıbı aramalarını beklıyorum, oncekınde o saatlerde aramıslardı
çok heyecanlııııı, güzel haberler versinler inşallah. Durumun nasıl canımHenüz atamadılar canım, 4 gıbı aramalarını beklıyorum, oncekınde o saatlerde aramıslardı
Haa yok bızımkıler herseyi gecıktırıyorBeni sabah 10 da aramislardi ondan haber gelmistir sandim guzek haberler alalim inşallah
İnşallahh canımçok heyecanlııııı, güzel haberler versinler inşallah. Durumun nasıl canım
Anladim canım hayirlisiyla hepsinden cok güzel sonuçlar alırsın bu sefer beklemeden aratmadan hayirlisiyla bebisinide kucağına alırsın insBitanem iyiyim, temmuz sonu Ağustos başı gibi yeni tedaviye basliycaz. Öncekinin sonuçları henüz çıkmadı, bugünlerde çıkar heralde ama her halükarda yeni tedavide pgt yapacağız beşinci güne gelenleri. Şimdilik beklemedeyim yani. Sen nasılsın canım, herşey yolunda mı? Çok teşekkürler canım arkadaşım, Allah hepimize kolaylıklar versin
Sen yaptın mı daha önce kromozom analiziben de Adana ile devam edeceğim esasen. ama bekleme süresinde bir de üniversiteye gideyim, belki farklı testler ister diye düşündüm. Yoksa doktorumdan çok memnun kaldım.
yapmadım canım, doktora söyledim geçen hafta, gerek yok dedi. Yine de yaptırmak istiyorum açıkçasıSen yaptın mı daha önce kromozom analizi
Çok güzellllllllllllllllllllllllllllllllKızlaaaaaar
8 tanesi döllenmişpersembe günü dondurulcak, transfer olacagı zaman da çözdürüp 5.güne gitmesi beklenecekmıs persembe tekrar arıcaklar kac tanesı donduruldu soylicekler
Ecmel-vera Catlak-kurabiye sizde durumlar nasıl
İnsallah insallah kuzum, persembenin heyecanı sardı şimdi de benıÇok güzellllllllllllllllllllllllllllllllsağlıkla ilerlesinler kuzular
Haklı olabilirsin canımSöktürücü masaji yap
Pozitif su an bunlar ile kafani niye yoruyorsun ? Cuma kan vereceksin zaten testler dahada strese koyuyor insani lutfen sabirla bekle
Istedigin gibi uyu gobek buyumeden sorun yok
Bende ecopirin ve oksapar alıyorum hic söylenenlere kulak asma sen canim dr bilir hemsire değilTüp bebekte pıhtılaşma cok oluyormus ben ekopirin kullanıyorum oksapar kullanıyorum fakat ekopirin kanamayı arttırıyormuş enoks mu dedi arkadasım onun yandığı varmış hemşire o kanama yapmıyormuş sen duydun mu bu ilacu
Hepsi genetiği iyi 3 yumurta toplanmış ve ama on tedaviyle 3 ü de konuldu ve 3 ü de 4 aylık falan olduİşte bu katıksız mucize...arkadaşınıza maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sorunsuz ilerliyordur gebeliği...kaçıncı ayında acaba ve embriyolar genetige gitmiş miydi?
5.gune cozuldukten sonra götürüyorlar yani..cok guzel bir sayi canim inşallah hepsi de dondurulurKızlaaaaaar
8 tanesi döllenmişpersembe günü dondurulcak, transfer olacagı zaman da çözdürüp 5.güne gitmesi beklenecekmıs persembe tekrar arıcaklar kac tanesı donduruldu soylicekler
Ecmel-vera Catlak-kurabiye sizde durumlar nasıl
Aynen canımçok makul canım. Sonuç güzel olsun da maddi manevi yorgunluğumuz önemli değil.
İnsallah canım5.gune cozuldukten sonra götürüyorlar yani..cok guzel bir sayi canim inşallah hepsi de dondurulur
Bitanem Mayıs topiginde hemen hemen herkesin bir dönem kanaması oldu, sonra geçti, seninki de inşAllah önemli bir şey değildir. Sımsıkı tutunsun sana, sağlıkla doğsun canım benimAnladim canım hayirlisiyla hepsinden cok güzel sonuçlar alırsın bu sefer beklemeden aratmadan hayirlisiyla bebisinide kucağına alırsın insbende 6+6 oldum kese kalp atışı duydum ama hafif kanama var dr dinlen bol bol dedi Rabbım hakkimizdan hayırlısını versin her daim canım benim ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?