Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Söktürücü masaji yap
Pozitif su an bunlar ile kafani niye yoruyorsun ? Cuma kan vereceksin zaten testler dahada strese koyuyor insani lutfen sabirla bekle
Istedigin gibi uyu gobek buyumeden sorun yok

Anladim canım hayirlisiyla hepsinden cok güzel sonuçlar alırsın bu sefer beklemeden aratmadan hayirlisiyla bebisinide kucağına alırsın ins bende 6+6 oldum kese kalp atışı duydum ama hafif kanama var dr dinlen bol bol dedi Rabbım hakkimizdan hayırlısını versin her daim canım benim ins

Çok güzellllllllllllllllllllllllllllllll sağlıkla ilerlesinler kuzular

Bende ecopirin ve oksapar alıyorum hic söylenenlere kulak asma sen canim dr bilir hemsire değil

Hepsi genetiği iyi 3 yumurta toplanmış ve ama on tedaviyle 3 ü de konuldu ve 3 ü de 4 aylık falan oldu

5.gune cozuldukten sonra götürüyorlar yani..cok guzel bir sayi canim inşallah hepsi de dondurulur

Bitanem Mayıs topiginde hemen hemen herkesin bir dönem kanaması oldu, sonra geçti, seninki de inşAllah önemli bir şey değildir. Sımsıkı tutunsun sana, sağlıkla doğsun canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…