Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bence her gün değil de iki gün ara ile test yap 1 gün olursa böyle artış da çok olmadığı için kafan karışabilir. Bence bir problem yok merak etme

Bence gayet net çıktı hayırlısı olsuntestleri marka markaya değişiyor yani kaliteli kalitesiz bu kadar sadece

Yok kuzum kayısı benim işime yarıyor cok şükür sabah akşam ac karnına tüketirsem sorun çözülecek yok ıkınma yapmıyorum

İnşallahh Rabbim hayırlısıyla sağlıkla nasip eder canım sürecin başarılı ve kolay geçsin. Rabbim yardımcın olsun minik mucizeni bu vesile ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Allah razı olsun canım işallah senınde pozitif haberini atlıcaz 12 Gun sonra
İnsallah darısı bulaşır ve hepimiz güzel haberler veririz bana gonapeptyl iğne verdi 3. Gün tek bir tane vurulmak üzere onu neden verdiler merak ettim o anki heyecanla da sormayı unutmusum test günüm 10 gun dedi doktor 22 Temmuz’da yani o da Bayram’ın 3.gunu oluyor

İkinci testiniz oldukça belirgin görünüyor test markasındandır gönlünüzü ferah tutun

Aynen artık yüz üstü yatmak yok, inşallah güzel haberler gelsin

Canimcim incir biraz tehlikeli..onu hic kullanma bence.yada gin asiri 1 tane ye.

Merhaba canim..2 gune bir en az yuzde 60 artsaydi diye hesapladim..58 ile 125 lik degerler arasini..15. Gun en az 119 olmaliydi..yani bu tahlilin cok onemli...cok kotu bi artis olmamiss..doktorlarda zaten en az yuzde 60 artisin istiyolar..korkmaa.hersey olacagina variyor zaten..insallah..degerin guzel bi sekilde artsin

Neden ki canim ona da iyi demislerdiazaltayim ozaman..
Canim prolaktini artiriyolar diyolar.zatrn yiyince yumurtalarini uyariyor..ben farketmistimm..kendimde..kullanmaya basladiktan 15 .20 gun sonra tedaviyr basliyacaktim..mayis ayinda..mesela o ay brnde kist cikti..belki incirden olmustur..tedavim iptal olmustu..diger kullandiklarin fazlasiyla yeterli bence..

İki gün önceki testimle bugünkü testim kızlar. Artış göremiyorum

Eklentiler

• DC53EDEB-BD08-48E0-B1A4-56B7384B3E87.jpeg
    130,7 KB · Görüntüleme: 51
Günaydın kızlar nasılsınız bugün tüp bebek tedavide 5.günüm fsh değerim 11 Diper ölçümleri de ancak dün adetin 5.günü olan testte 32 çıkmış iğneler mi yükseltiyor anlayamadım çok üzüldüm

Canimcim incir biraz tehlikeli..onu hic kullanma bence.yada gin asiri 1 tane ye.
İncir prolaktin yükseltir ölçülü tüketilmeli kuzum embriyon icin de cok cok sevindim seni çok iyi analığımı bilmeni isterim benim ilk tedavimde transferim iptal oldu embriyo oluşmadı hiç bir gun sonra döllenme oldu o da ilerlemedi genetiğe gönderelim dediler ilerleseydi ama tek embriyo ona bile sevinmiştim İnan ama cok şükür o günleri atlattık artık önümüze bakıyoruz heyecanlı bekleyişim baslaıdı seninde başlayacak yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…