- 23 Ağustos 2018
- 2.595
- 2.933
- 83
Cok doğru söyledinizhoşaf da işe yarar ama sabah aç karnına 4-5 tane kuru ya da taze kayısıyı yanında 2-3-4 bardak oda sıcaklığında su içerek yemek gerçekten çok işe yarıyor, tavsiye ederim. kayısı ya da hoşaf yiyeceğiniz zaman aç olmaya dikkat edin bence, diğer türlü pek etki etmiyor.
Çok güzel gecti eve geçtim dinlendim hep bekleyiş baslaıdı hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum cok çok sevindimEvet canım cok sukur katlamıs degerim senın transferin nasıl gecti
Estağfurullah canım hiç önemli deil bugün benim 9.günüm giderek belirginleşiyo bakalım hayırlısı tabiki en kesin sonuç kan testi az kaldı zaten2 yil once ilk tup bebek denememizde yine burda forumlari takip ediyordum forumlarda okumustum transfer sonrasi ilk 6 7 gun icinde test yapanlarda ilacin etkisiyle cift cizgi cikabilir 9.10.gunden sonra dogru bilgi verir testler diye yazanlar vardi yanlis bir bilgiyse ozur dilerim dogru mu degil mi bilmiyorum yaniltmak istemem insallah hamilesinizdir
Insallah canim bende kayisi dan tiksindim hatta geçen ogurdum dusun ama 3 lt su ve hep posasını şeyler olamasa da yiyorum yani kurubaklagil yiyorum kayisi yemezsem wc ye gidemiyorum yiyorum şükür iyi geliyor sakin ısınma aman diyim ve lütfen bilmediğin şeyler tüketme su cayi bu yagi falan gibi kahve cay zaten yasak bu dediğim organik kayisi cayi oluyor hem de yararlı güzel şeyler var kayisi daTamam kuzum bende normali vardı yarın eşim alacak Allah izin verirse tarifini aldım yapacağım cok teşekkür ediyorum sen nasılsın günler geçiyor çifte Bayram’ın olsun insallah
Hadi gozun aydın tatlım bebişin senınle Allahın izniyleKızlar bugün 9.gün şükürler Olsun gittikçe belirginleşiyo
Eki Görüntüle 2887567
Allah razı olsun canım senınde bugunlerini goruscez işallahhBugün pozitif alanlara çok sevindim Rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahTransferi bekliyorum bende heyecanla tabi daha opu var sizleri okudukça daha da heyecanlanıyorum
Allah razı olsun canım işallah senınde pozitif haberini atlıcaz 12 Gun sonraÇok güzel gecti eve geçtim dinlendim hep bekleyiş baslaıdı hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum cok çok sevindim
Muhteşem insan güzel enerjiAnkara başkent hastanesi göğşen hocayı öneririm bende
Bende adana da bulent haydardedeoğlu na gidiyorum siz başkentte mi tedavi oluyorsunuzMuhteşem insan güzel enerji
Ankarada bergüzar demir ve Aygül Demirel var bir araştır derim canim özellikle Aygül Demirol uBu arada ankara centrum da recai pabuçcu da tedavi gören var mı aranızda
bir önceki derken tüp bebeğe basladığım adetten 21 gün sobra yeniden adet oldum.Peki bi sonraki ay yumurtalama gördün mü
Ben de Aygül demirol dayım tavsiye ederim aynenAnkarada bergüzar demir ve Aygül Demirel var bir araştır derim canim özellikle Aygül Demirol u
Gebelik var görünüyor canim..markadan markaya bile fark ediyor bi de sabah ilk idrarın yaparsan daha fark ediyor..ayni saatlerde mi yaptınkızlar. benim testler bir acayip oldu. sizden yorum rica ediyorum. şu an özel bir sebepten dolayı henüz kan veremiyorum. kan testim cuma günü. o yüzden sadece bu testler üzerine yoruma çok ihtiyacım var.
9. ve 10. gün testlerim şöyle çıktı. gördüğünüz gibi 10. gün baya silik çıktı. Ben de gidip yeni test aldım (ama başka marka) ve bu sefer de güzel çıktı. sizce test bozuk olabilir mi? veya kimyasal mı acaba diye kurt düştü içime. bu kağıt testlerin hassasiyeti aynı mı oluyor?
bir saat arayla yaptım ama farklı markalar olduğu için kafam karıştı. çok teşekkürler canım. bu sabah yapınca belli olur umarımGebelik var görünüyor canim..markadan markaya bile fark ediyor bi de sabah ilk idrarın yaparsan daha fark ediyor..ayni saatlerde mi yaptın
Bence hamilesinbir saat arayla yaptım ama farklı markalar olduğu için kafam karıştı. çok teşekkürler canım. bu sabah yapınca belli olur umarım
ben de hamile olduğuma çok inanıyordum ama umarım kimyasal değildir. atıcam canım <3Bence hamilesinsabah yaptığını da at mutlaka..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?