Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok doğru söylediniz ac olmaya calsıcagım yerken ya yatarken yanda sabah kalktığımda en mantıklısı teşekkür ediyorum

Estağfurullah canım hiç önemli deil bugün benim 9.günüm giderek belirginleşiyo bakalım hayırlısı tabiki en kesin sonuç kan testi az kaldı zaten

Tamam kuzum bende normali vardı yarın eşim alacak Allah izin verirse tarifini aldım yapacağım cok teşekkür ediyorum sen nasılsın günler geçiyor çifte Bayram’ın olsun insallah
Insallah canim bende kayisi dan tiksindim hatta geçen ogurdum dusun ama 3 lt su ve hep posasını şeyler olamasa da yiyorum yani kurubaklagil yiyorum kayisi yemezsem wc ye gidemiyorum yiyorum şükür iyi geliyor sakin ısınma aman diyim ve lütfen bilmediğin şeyler tüketme su cayi bu yagi falan gibi kahve cay zaten yasak bu dediğim organik kayisi cayi oluyor hem de yararlı güzel şeyler var kayisi da

Evetttt kızlar başlayacağım baslamayacagim diye diye kaç ay gectieşimin patronu bu ay izin vermeyebilirim demişti verdiiireglim 1 haftadır bütün belirtileri vermiş gelse bile eşim burda olmayacağı için baslayamayacagim diye üzülürken bekliyorum hala gelmedi göğüslerim patlayacak sanki her tarafım şiş esim de bugun yurtdışından geldive ben reglim gelsin diye bekliyorum eşim geldi tedaviye adet olur olmaz baslayacaz bi yanım deli gibi adet olmayı bekliyorken bi yanım deli gibi korkuyor korku sardı her yanımı dua eder dua beklerim bugün pozitif olan herkesi tebrik ediyorum sağ salim kucaklariniza almak nasip olur inşallah darısı bekleyen hepimizin başına negatif alanlar rabbim en kısa zaman da çok yormadan aratmadan nasip etsin inşallah

Bu arada ankara centrum da recai pabuçcu da tedavi gören var mı aranızda

kızlar. benim testler bir acayip oldu. sizden yorum rica ediyorum. şu an özel bir sebepten dolayı henüz kan veremiyorum. kan testim cuma günü. o yüzden sadece bu testler üzerine yoruma çok ihtiyacım var.
9. ve 10. gün testlerim şöyle çıktı. gördüğünüz gibi 10. gün baya silik çıktı. Ben de gidip yeni test aldım (ama başka marka) ve bu sefer de güzel çıktı. sizce test bozuk olabilir mi? veya kimyasal mı acaba diye kurt düştü içime. bu kağıt testlerin hassasiyeti aynı mı oluyor?

Eklentiler

• F7E2DABF-415E-4448-B9C5-AA50A57B15CE.jpg
    140,4 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_5302.JPG
    170,1 KB · Görüntüleme: 42
Gebelik var görünüyor canim..markadan markaya bile fark ediyor bi de sabah ilk idrarın yaparsan daha fark ediyor..ayni saatlerde mi yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…