Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım banada onermısti hemsire kullananlar var ama bilemiyorum içine sinmiyosa kullanma dicemde sorununu nasıl cozuceksşn lifli beslen lutfen meyve ye bol bol cok sukur ben sadece 1 gun sıkıntı cektim ama hep lifli ve sebze meyve besleniyorum
Kayısı hoşafı işe yaradı kuzum cok şükür bugunluk

Kızlar bugün transferimin 3. Günü bugüne kadar bşr problemim yoktu ama bugün kaşığımdan bacağıma ağrı vuruyor tutmadımı acaba ya😓

Canim bak gun kurusu olsun kayisin sicak suya 10 tane koy yatmadan evvel 1 bardağa islat su soguyunca kayisi lafı ye suyu ic
Tamam kuzum bende normali vardı yarın eşim alacak Allah izin verirse tarifini aldım yapacağım cok teşekkür ediyorum sen nasılsın günler geçiyor çifte Bayram’ın olsun insallah 🤲🏻🤲🏻🥰

Asırı guven sonucu tepetaklak olduk ıste. Asılama ile gebe kalmıssın, 5aa kalite rahım cok ıyı durumda hormonlar ideal, olur %90 dedıler. Ne bilim kandım onlara 😅
İyi o zaman,zamanında geliyorsa benım ıcın cok daha ıyı, memlekete gıdıcem kafam dağılsın diye, daha fazla kalırım
ben opudan sonra 9. gün adet oldum.

Arkdaslar bende kronik kabozlık var kabus gibi doktor dupholoc yazdı ama arkdasım içme diyor riske atma diyor bunu içen ve olumlu sonuç alan var mı kronik olduğu icin işkence gibi geçiyor suan korkuyorum be olur bilgisi tecrübesi olan yazsın
Canım benim bazı hamile arkadaşlarım hindistan cevizi yağı öneriyor, kahve içine 1 çay kaşığı koyup içiyorlar çok iyi geldiği söyleniyor

Maden suyu tüketmenin bilinen bir zararı olabilir mi bu dönem de bir bilginiz var mı? Asitli hiç bir şey içmiyorum ama arada bir maden suyu tüketiyorum.
Evet bunu bende merqk ediyorum açıkcası sade ya da meyveli mesela suan magnezyum oranı yüksek şeker pancarından üretilen sodalar var

Maden suyu tüketmenin bilinen bir zararı olabilir mi bu dönem de bir bilginiz var mı? Asitli hiç bir şey içmiyorum ama arada bir maden suyu tüketiyorum.
Lutfen dusuk sodyumlu maden sulari tuketiniz, sarikiz, damla en kotu uludag gibi markalarda bir sakinca yok. Sodyum, tuz nedeniyle odem ve tansiyon sorunu yaratabilir. Ne olursa olsun gunde 1 siseden fazlasi da tavsiye edilmiyor. Seker, aspartam, tatlandirici, aromalar, E200 E300 gibi (ornek olarak verdim) E harfiyle baslayan katkilari bulunan tum maden suyu ve icecekleri zaten anne adaylari hayatindan cikarmali. Dogala ozdes aroma, aroma, pancar sekeri, misir sekeri, bunların hepsi sekerdir ve ne size ne bebeginize en ufak bir faydasi yoktur. Aspartam benzeri tatlandırıcılar ise basli basina zararlidir zaten.

Back