- 9 Ocak 2021
- 1.221
- 2.128
- 63
Duphalac tup bebek surecinde tum anne adaylarinin guvenle kullandigi laksatiftir. Kabizliginiz bebege ve size daha cok sorun yasatir. Arkadasiniz bu bilimsel (!) sonuca nereden eristi bilmiyorum ama ben tup bebek hekimimden eristim.Arkdaslar bende kronik kabozlık var kabus gibi doktor dupholoc yazdı ama arkdasım içme diyor riske atma diyor bunu içen ve olumlu sonuç alan var mı kronik olduğu icin işkence gibi geçiyor suan korkuyorum be olur bilgisi tecrübesi olan yazsın
Icmemek daha kotu canim ya ben de hep ictim o şurubu kabizlik bende de var...ikinmak daha tehlikeli..her gun içme de cok zorlandığında icArkdaslar bende kronik kabozlık var kabus gibi doktor dupholoc yazdı ama arkdasım içme diyor riske atma diyor bunu içen ve olumlu sonuç alan var mı kronik olduğu icin işkence gibi geçiyor suan korkuyorum be olur bilgisi tecrübesi olan yazsın
Ama fitil alıyorum progestani inalah bebek benmledir o olsunda herseye dayanırımprogesteron dis etlerinde iltihaba neden olur. Daha önceden hassassa iyice hassas hale gelir. Parodontax dis macunu kullanin, yumusqk dis fircasi kullanin, 1 cay bardağı suya 1 cay kasigi karbonatla calkalayip tukurun
Insallah. Dis etleriniz bu donemde hassas olur normaldir.Ama fitil alıyorum progestani inalah bebek benmledir o olsunda herseye dayanırım
Evet negativ sonuç aldım insan bi gel şimdiden sonra nasıl ilerlememiz gerekiyo konuşalım demez mi demediler bile sadece bir kaç güne adet başlar dediler ve yolda iken başladı bir tane embriyom var şu anda onuda kullanmak istiyoruz oda tutmazsa işten çıkar Tür alıp Türkiye eşimde Çalışmıyo herşey iki kere zor benim için amBende fürthde oturuyorum. Ilk üc denememde erlangen van umde yaptirdim ilk iki tanesi negativdi sonra ücüncü denememde kimyasal gebelikti . Hcg 13.4 sonra bi kac güne sifirlanmisti. Hatta orda bitane 5. gün embriyom var dondurulmus fakat artik ordan hic ümidim kalmamisti sonra türkiyeye gittim bahceci fulya özkan hocayaa ilk denememde positivi gördüm bugün . Yani sana kisaca sunu söyleye bilirim burda zamanini hic harcama verdigin paralara yazik . Hic ilgilenmiyorlar bilmedigim seyleri türkiyede ögrendim . Rahim dinlendirmesi yaptilar bana türkiyede amelyat oldum yumurtalar toplandi sonra almanyaya geri geldim bi ay sonra transfer oldum.
Bende fürthde oturuyorum. Ilk üc denememde erlangen van umde yaptirdim ilk iki tanesi negativdi sonra ücüncü denememde kimyasal gebelikti . Hcg 13.4 sonra bi kac güne sifirlanmisti. Hatta orda bitane 5. gün embriyom var dondurulmus fakat artik ordan hic ümidim kalmamisti sonra türkiyeye gittim bahceci fulya özkan hocayaa ilk denememde positivi gördüm bugün . Yani sana kisaca sunu söyleye bilirim burda zamanini hic harcama verdigin paralara yazik . Hic ilgilenmiyorlar bilmedigim seyleri türkiyede ögrendim . Rahim dinlendirmesi yaptilar bana türkiyede amelyat oldum yumurtalar toplandi sonra almanyaya geri geldim bi ay sonra transfer oldum.
Ben negativ olduğum icin aradım bana sadece bu hafta adet olmaya başlarsın başlamazsa ara dediler ve bugün de başladıBende fürthde oturuyorum. Ilk üc denememde erlangen van umde yaptirdim ilk iki tanesi negativdi sonra ücüncü denememde kimyasal gebelikti . Hcg 13.4 sonra bi kac güne sifirlanmisti. Hatta orda bitane 5. gün embriyom var dondurulmus fakat artik ordan hic ümidim kalmamisti sonra türkiyeye gittim bahceci fulya özkan hocayaa ilk denememde positivi gördüm bugün . Yani sana kisaca sunu söyleye bilirim burda zamanini hic harcama verdigin paralara yazik . Hic ilgilenmiyorlar bilmedigim seyleri türkiyede ögrendim . Rahim dinlendirmesi yaptilar bana türkiyede amelyat oldum yumurtalar toplandi sonra almanyaya geri geldim bi ay sonra transfer oldum.
Boğazım dis etlerim cok fena durumdalar heryerim morardı oksapardan Allahim görsün halimiziInsallah. Dis etleriniz bu donemde hassas olur normaldir.
Kayısı hoşafı yaptım canımı bakalım fayda edecek mi zor anlar yaşıyorum suan iinsallah işe yarar kuzumIcmemek daha kotu canim ya ben de hep ictim o şurubu kabizlik bende de var...ikinmak daha tehlikeli..her gun içme de cok zorlandığında ic
Sabahlari kayisi vs denedin mi..
Ya da gene sabah kalkınca 1 tatli kasigi zeytinyağının içine 10 damla limon..
Bilmiyorum kuzum ona da bir kadın söylemiş şakın içme diye o da 3.gubden sonra bir iki defa icmis illa bana bekle diyor içme diyor ama oeriaqn oldum daha ilk günden hoşaf yaptım ama içeceğim öyle olsa doktorum bana içme derdi kendi yazdı zatenDuphalac tup bebek surecinde tum anne adaylarinin guvenle kullandigi laksatiftir. Kabizliginiz bebege ve size daha cok sorun yasatir. Arkadasiniz bu bilimsel (!) sonuca nereden eristi bilmiyorum ama ben tup bebek hekimimden eristim.
Evet ya ne yazık ki öyleYuhhh 750
Evet ben de öyle okuyorum internetten ama önce 8 sonra pardon 7 hücreli dediHayirlisi olsun inşallah cok sevindim
2. Gun embriyosu 4 hücreli olur 3. Gun de 8 hücreli anlamadm şimdi 2. Gunde nasil 7 hücreli oluyor
Hayırlısı olsun inşallah bi sıkıntı olsa soylerlerdi zatenEvet ben de öyle okuyorum internetten ama önce 8 sonra pardon 7 hücreli dedi
Allahım tez zamanda gondersin mucizeleriniziBende 35 2 hafta sonra girecem ve 5 sene çocuğumuz bekliyoruz
İnşallah en kısa zamanda kavuşuruz çocuklarımızaBende 35 2 hafta sonra girecem ve 5 sene çocuğumuz bekliyoruz
Özelde yaptım hep canım. Mail atmalarını isterim o zamanOzel dosya yaptirmaktan bahsetmedim...
Icinde o gune kadar tetkik ve tahlillerinizin oldugu bir dosyadan bahsettim. Tup bebek icin ozel bir klinige gittiyseniz orada yapilan butun islemler e nabizda yer almaz. Bu nedenle yaninizda goturun demek istemistim...
Canim bak gun kurusu olsun kayisin sicak suya 10 tane koy yatmadan evvel 1 bardağa islat su soguyunca kayisi lafı ye suyu icKayısı hoşafı yaptım canımı bakalım fayda edecek mi zor anlar yaşıyorum suan iinsallah işe yarar kuzum
1. Kaliteyi canım butun genetik analizi yapıldıEn son embriyo kaliteniz neydi acaba sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum rıln
Ne güzel bilgiler paylaşıyorsunuz okudukça mutlu oluyorum. Lütfen devam edin bildiklerinizi paylaşmaya çok faydalı...progesteron dis etlerinde iltihaba neden olur. Daha önceden hassassa iyice hassas hale gelir. Parodontax dis macunu kullanin, yumusqk dis fircasi kullanin, 1 cay bardağı suya 1 cay kasigi karbonatla calkalayip tukurun
Sagol tatlım hepimize nasip olur işallahEn son embriyo kaliteniz neydi acaba sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum rıln
Canım banada onermısti hemsire kullananlar var ama bilemiyorum içine sinmiyosa kullanma dicemde sorununu nasıl cozuceksşn lifli beslen lutfen meyve ye bol bol cok sukur ben sadece 1 gun sıkıntı cektim ama hep lifli ve sebze meyve besleniyorumArkdaslar bende kronik kabozlık var kabus gibi doktor dupholoc yazdı ama arkdasım içme diyor riske atma diyor bunu içen ve olumlu sonuç alan var mı kronik olduğu icin işkence gibi geçiyor suan korkuyorum be olur bilgisi tecrübesi olan yazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?