Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Duphalac tup bebek surecinde tum anne adaylarinin guvenle kullandigi laksatiftir. Kabizliginiz bebege ve size daha cok sorun yasatir. Arkadasiniz bu bilimsel (!) sonuca nereden eristi bilmiyorum ama ben tup bebek hekimimden eristim.

Icmemek daha kotu canim ya ben de hep ictim o şurubu kabizlik bende de var...ikinmak daha tehlikeli..her gun içme de cok zorlandığında ic

Sabahlari kayisi vs denedin mi..
Ya da gene sabah kalkınca 1 tatli kasigi zeytinyağının içine 10 damla limon..

progesteron dis etlerinde iltihaba neden olur. Daha önceden hassassa iyice hassas hale gelir. Parodontax dis macunu kullanin, yumusqk dis fircasi kullanin, 1 cay bardağı suya 1 cay kasigi karbonatla calkalayip tukurun
Ama fitil alıyorum progestani inalah bebek benmledir o olsunda herseye dayanırım

Evet negativ sonuç aldım insan bi gel şimdiden sonra nasıl ilerlememiz gerekiyo konuşalım demez mi demediler bile sadece bir kaç güne adet başlar dediler ve yolda iken başladı bir tane embriyom var şu anda onuda kullanmak istiyoruz oda tutmazsa işten çıkar Tür alıp Türkiye eşimde Çalışmıyo herşey iki kere zor benim için am
Ben negativ olduğum icin aradım bana sadece bu hafta adet olmaya başlarsın başlamazsa ara dediler ve bugün de başladı
Gelin konuşalım yeni bi plan yapalım demediler bile.Bir tane embriyom var umutsuz olsam da kalsın istemiyorum ikinci transferi bekliyorum
ben bide çalışıyorum eşim işsiz
Senelik izni bile 2 haftadan fazla alamıyorum
İkinci de olmazsa işten çıkar bi şekilde giderim
Çok güzel bi hamilelik geçirirsin inşallah sağlıkla gelsin bebeğin

Kayısı hoşafı yaptım canımı bakalım fayda edecek mi zor anlar yaşıyorum suan iinsallah işe yarar kuzum

Duphalac tup bebek surecinde tum anne adaylarinin guvenle kullandigi laksatiftir. Kabizliginiz bebege ve size daha cok sorun yasatir. Arkadasiniz bu bilimsel (!) sonuca nereden eristi bilmiyorum ama ben tup bebek hekimimden eristim.
Bilmiyorum kuzum ona da bir kadın söylemiş şakın içme diye o da 3.gubden sonra bir iki defa icmis illa bana bekle diyor içme diyor ama oeriaqn oldum daha ilk günden hoşaf yaptım ama içeceğim öyle olsa doktorum bana içme derdi kendi yazdı zaten

Özelde yaptım hep canım. Mail atmalarını isterim o zaman

progesteron dis etlerinde iltihaba neden olur. Daha önceden hassassa iyice hassas hale gelir. Parodontax dis macunu kullanin, yumusqk dis fircasi kullanin, 1 cay bardağı suya 1 cay kasigi karbonatla calkalayip tukurun
Ne güzel bilgiler paylaşıyorsunuz okudukça mutlu oluyorum. Lütfen devam edin bildiklerinizi paylaşmaya çok faydalı...

Canım banada onermısti hemsire kullananlar var ama bilemiyorum içine sinmiyosa kullanma dicemde sorununu nasıl cozuceksşn lifli beslen lutfen meyve ye bol bol cok sukur ben sadece 1 gun sıkıntı cektim ama hep lifli ve sebze meyve besleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…