Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim. 8 yıl sonra denemek nasip oldu ama çok evhamlı yıl. Sizin kaçıncı denemeniz
Bu 3. Denemem ilki İstanbul amerikan hastanesinde yaptım 4 ad 5 Gun embriyom vardı ilki tazeydş tutmadı 2. Dondurulmustu oda tutmadı 3. Sunu 2 embriyo transfer ediceklerdi o hastaneyi bıraktım bursada acı badem hastanesinde prof. ŞAHİN ZETEROĞLU ile tedaviye basladım 14 yumustan toplandı fakat 1 tanesi 5. Gune gelebildi ve oda tuttu cok sukur doktorum her turlu onlemi aldı cok memnun kaldım amerikan hastanesinden hic memnun kalmamıştım transferden sonra bile ilgilenmediler transferden sonra 10 dk yatırıp gonderdi ler fakat acıbadem hastanesinde transferden sonra 1 bucuk saat dinlendim kadın dogum odasında cok memnun kaldım bursada olup dusunenler varsa tavsiyem prof. Sahin ZETEROĞLU

Ne kadar sevindim sizin için anlatamam🤩🤩 Bana da yapildi ya tabi onun icin de umut doldum🤩 benim de ilk degil de 2.adetle toplanacak🙏🙏
Insallah cok guzel gider hersey sizin için.. uzatmadan gelir meleginiz🙏
Çok teşekkür ederim inşallah sizin yumurta sayınız daha çok artar ve meleğinize çabucak kavuşursunuz. Biz de 8 yıldır bekliyoruz daha önce nasip olmadı bu ilk denemem inşallah her şey gönlümüzce olur🥰🥰🥰

Bu 3. Denemem ilki İstanbul amerikan hastanesinde yaptım 4 ad 5 Gun embriyom vardı ilki tazeydş tutmadı 2. Dondurulmustu oda tutmadı 3. Sunu 2 embriyo transfer ediceklerdi o hastaneyi bıraktım bursada acı badem hastanesinde prof. ŞAHİN ZETEROĞLU ile tedaviye basladım 14 yumustan toplandı fakat 1 tanesi 5. Gune gelebildi ve oda tuttu cok sukur doktorum her turlu onlemi aldı cok memnun kaldım amerikan hastanesinden hic memnun kalmamıştım transferden sonra bile ilgilenmediler transferden sonra 10 dk yatırıp gonderdi ler fakat acıbadem hastanesinde transferden sonra 1 bucuk saat dinlendim kadın dogum odasında cok memnun kaldım bursada olup dusunenler varsa tavsiyem prof. Sahin ZETEROĞLU
Tabi genetik problemimiz vardı bizim 2 embriyom genetiğe gitti 1 saglıklı geldi cok sukur oda tuttu🤲🤲🤲🤲🤲

Yaa sizin o güzel kalbinizden öpüyorum ❤️❤️❤️ Allahım gönlünüze göre versin inşaAllah. İsmim Beyza o şekilde dua edersen çok mutlu olurum
Hepimiz aynı yolun yolcusuyuz canım tabikide ederim Rabbim cumlemizi dualarını kabul etsin kucaklarımıza bos bırakmasın 🤲🤲🤲 senınde guzel haberlerini alırız işallah tatlım🤩🤩🤩🥰🥰🥰

Gözünüz aydın çok mutlu oldum inşallah hayırlısı ile bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Ben Giresunda oturduğum için Samsun Medicane da yaptırıyorum.

Gözünüz aydın çok mutlu oldum inşallah hayırlısı ile bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Ben Giresunda oturduğum için Samsun Medicane da yaptırıyorum

Gözünüz aydın çok mutlu oldum inşallah hayırlısı ile bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Ben Giresunda oturduğum için Samsun Medicane da yaptırıyorum.
Allah razı olsun canım 🥰🥰🥰🥰 benımde memleketim Giresun eşimde samsunlu 🤩🤩 tedavim hayırlı olsun canım işallah guzel sonuclar alırsın

Gaz sancısı hariç iyim kızlar uyumuşum biraz 🥰 20 dediler ama kaçı boş kaçı dolu çıkacak belli değil bakalım. inşallah güzel haberler gelir yarın hepimizden tüm bekleyenlerden
Hayirlisi olsun inşallah cok sevindim😍
Kızlar 2. gün embriyosu şuan 7 hücreli yarın (3.gün) transfer edeceğini söyledi. sizce hücre sayısı vs iyi mi bir de bugünden yarın embriyonun durumu nasıl olacak kestirebiliyolar mı ? lütfen bilen cevap yazabilir mi
2. Gun embriyosu 4 hücreli olur 3. Gun de 8 hücreli anlamadm şimdi 2. Gunde nasil 7 hücreli oluyor

Yok canım özel dosya

Özel dosya yapmadım canım. Himm ben daha pahalı sanıyordum. Bakalım tanıdık var hastanede,randevu ayarlayabilirsem iyi olur

Ozel dosya yaptirmaktan bahsetmedim...

Icinde o gune kadar tetkik ve tahlillerinizin oldugu bir dosyadan bahsettim. Tup bebek icin ozel bir klinige gittiyseniz orada yapilan butun islemler e nabizda yer almaz. Bu nedenle yaninizda goturun demek istemistim...

Kizlar bugun sabah kalktım ve yutkunurken asiri boğazım aciyor aynı zamanda dis etim şişmiş ya of byle bise neden olmuş sizce
progesteron dis etlerinde iltihaba neden olur. Daha önceden hassassa iyice hassas hale gelir. Parodontax dis macunu kullanin, yumusqk dis fircasi kullanin, 1 cay bardağı suya 1 cay kasigi karbonatla calkalayip tukurun

En son embriyo kaliteniz neydi acaba sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum rıln🥰🤲🏻

Arkdaslar bende kronik kabozlık var kabus gibi doktor dupholoc yazdı ama arkdasım içme diyor riske atma diyor bunu içen ve olumlu sonuç alan var mı kronik olduğu icin işkence gibi geçiyor suan korkuyorum be olur bilgisi tecrübesi olan yazsın

Back