- 7 Nisan 2021
- 277
- 182
- 53
- 40
Teşekkür ediyorumHiç bilmiyorum canım 6 aydan sonra önerilmiyor ama erken gebeliklerde sıkıntı olmaz sanırım, yine de doktoruna Daniş bence
![Folded hands :pray: 🙏](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f.png)
![Smiling face with smiling eyes :blush: 😊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60a.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ediyorumHiç bilmiyorum canım 6 aydan sonra önerilmiyor ama erken gebeliklerde sıkıntı olmaz sanırım, yine de doktoruna Daniş bence
Endişeniz azaltacak olumlu düşünmeniz katkı sağlayacak ne varsa onlar size bu dönem de eşlik edebilirÇok teşekkür ederim arkadaşlar, yanımda kimse yok ve anksiyete hastasıyım bu yüzden zor geçiriyorum bu dönemi. Yaş 36 ve folikülümün az. Prp ile biraz da olsa arttı. İnşallah her şey hepimiz için çok güzel olur
Benim de bu ay taze transfer genellikle hep rahim dinlendirmek işe yaramış genellikle taze transferler tutmamış kısmet bakalım bu tutmaz ise ben de 1 ay beklerim sanırım2. Transferinde doktorum bana hemen yapalım demişti ben 1 ay beklemek kafamı toplamak istemiştim ilki tazeydş tutmadı
Çok teşekkür ederim. 8 yıl sonra denemek nasip oldu ama çok evhamlı yıl. Sizin kaçıncı denemenizyarına
Çok teşekkür ederim çok zarifsinizEndişeniz azaltacak olumlu düşünmeniz katkı sağlayacak ne varsa onlar size bu dönem de eşlik edebilir
Kitap okumak film izlemek müzik dinlemek sohbet etmek ya da içine dönüp kendini dinlemek. Umut her şeyin başı... İnançlı ve umutlu olun umarım. Her şey istediğiniz gibi gider![]()
Allah razı olsun canımHayırlı olsun canım. Yarın öğlen 12 gibi ararlar seni
Rica ederim iyi hissetmek iyi olacak olan şeylerin ilk adımı... Tabi biz ne ile sonuçlanacağını bilemeyiz ama, zihnimizi yönlendirebiliriz. Enerjiniz artsın süreciniz pozitif olsun sevgilerÇok teşekkür ederim çok zarifsinizKendimi dinlemekten başka şeye odaklanamıyorum ama geçecek inşallah. Panik atak tedavim kesmek ve ilaçlarımı bırakmak zorunda kaldım çünkü amh aşırı düşmüştü acil tüp bebeğe başlamam gerekiyordu bu sebeple süreci zor geçiriyorum desteğiniz için çok teşekkür ederim
![]()
Yarin güzel haberler alirsin inşallahBugün oldu opu 8 yumurta toplandı canım şimdi aramalarını bekliyorum artık
Hayirli olsun tedavin canim..Bana da prp yapildi 1 2 tane yumurtam cikiyor...agustosta toplama yapilacak gene...ise yaradı mı kac oldu prp ile sayinÇok teşekkür ederim arkadaşlar, yanımda kimse yok ve anksiyete hastasıyım bu yüzden zor geçiriyorum bu dönemi. Yaş 36 ve folikülümün az. Prp ile biraz da olsa arttı. İnşallah her şey hepimiz için çok güzel olur
Çok teşekkür ederim hepimiz için hayırlı olur inşallah. Prp öncesi 1 ya da 2 tane oluyordu prp sonrası ilk adetimde 4 tane oldu ve ikisi güzel bunları kaçırmayalım dedi doktorum. Tedaviye başladık. 26 haziranda prp oldum 9 temmuzda tedaviye başladıkHayirli olsun tedavin canim..Bana da prp yapildi 1 2 tane yumurtam cikiyor...agustosta toplama yapilacak gene...ise yaradı mı kac oldu prp ile sayin
Ederim canım. İnşallah güzel ilerler ve hamile kalırsınAllah razı olsun canımevet söylediler, dua eder misin benim için
![]()
Aslında prp sonrası ilk adetimde sadece kontrol olur henüz etkisi gözlenemez diye düşünmüştüm ama başladıkHayirli olsun tedavin canim..Bana da prp yapildi 1 2 tane yumurtam cikiyor...agustosta toplama yapilacak gene...ise yaradı mı kac oldu prp ile sayin
İnşaAllah çok aminYarin güzel haberler alirsin inşallah![]()
İyi dusun tatlım kimisinde taze de tutuyorBenim de bu ay taze transfer genellikle hep rahim dinlendirmek işe yaramış genellikle taze transferler tutmamış kısmet bakalım bu tutmaz ise ben de 1 ay beklerim sanırım
Ne kadar sevindim sizin için anlatamamAslında prp sonrası ilk adetimde sadece kontrol olur henüz etkisi gözlenemez diye düşünmüştüm ama başladık
Bende iyiyim canım çok şükür ağrılarım var biraz, biraz da kanamam var, kaç yumurtan toplandı?
Gaz sancısı hariç iyim kızlar uyumuşum birazCatlak-kurabiye ne durumdasin canm ne yaptin ❤
Benim testim negatifRabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Kızlar 2. gün embriyosu şuan 7 hücreli yarın (3.gün) transfer edeceğini söyledi. sizce hücre sayısı vs iyi mi bir de bugünden yarın embriyonun durumu nasıl olacak kestirebiliyolar mı ? lütfen bilen cevap yazabilir miMerhaba canlar, bu topiği tüp bebek tedavisi yapacak olanlar için açtım.
Bu topiğin birbirimize yardımcı olup kafamızdaki sorulara yanıtlar bulacağımız bir topik olmasını umuyorum.
Tüp bebek yapmış olanlar bize önerilerde bulunabilir.
Ben bu ay ilk Tüp bebek tedavime başlıyorum Rabbim izin verirse.
Adet olmayi dört gözle bekliyorum heyecanli ve tabiki kafamda acabalar sorularla dolu bir şekilde
Aşağıya ilaçlarımı ekleyeceğim. Adetimin 3. Günü başlayıp 7. 8. Ve 9. Günde ultrason yapılacak sonra Opu vee sonra Temmuzda hayırlısı ile tek embriyo transferim gerçekleşecek
Eki Görüntüle 2863420
Kullanacagim iğneler bunlar. Herkesin tedavisi ilaçları ve durumu ayni değil tabiki bunu da belirtmek isterim.
Burada yazıp güncelleyeceğim her gelişmeyi.
Bu yola girmis, girecek olan kizkardeşlerim Rabbim bizlere önce hayırlsı ile sağlıklı bir gebelik sonra da sağlıklı hayirli evlat(lar) nasip etsin
❤
Topiğimiz hayirli uğurlu olsun inşallah
Güncelleme
Ultrasonda 7 yumurta görünüyordu ama Opu günü 1 yumurtam çıktı.
Ertesi gun döllenmis olduğu bilgisi verildi.
2. Gün embriyosu olarak transferim yapildi.
ANNE
ADAYLARI
EMBRİYO
SAYISI,
GÜNÜTRANSFER
İŞLEMSONUÇ
@teolog8579 5. Gün
Tek Embriyo24
Haziran
TransferTest
günü
5
Temmuz
@MERAL dlk 3803 3. Gün
Tek embriyo21 Haziran
TransferTest
Günü
3
Temmuz
@Saturnyildizi 5.
Gün
Tek embriyo1 Temmuz
TransferTest
Günü 12
Temmuz
A Alvaro morte 3. Gün
2 Embriyo23
Haziran
TransferTest
günü
5
Temmuz
@Nurzfr Tek
Embriyo21
Haziran
Transfer1
Temmuz
Test
Günü
@remziye_06 Tek
5.
Gün
Embriyosu24
Haziran
TransferHamile
@zumramirza 5.
Gün
2
Embriyo2
Temmuz
TransferHamile
@Alyamalis Tek
5.
Gün
Embriyosu2
Temmuz
Transfer14
Temmuz
Test
Günü
![]()
@White x Tek
5.
Gün
Embriyosu1
Temmuz
TransferTest
Günü
11
Temmuz
@Ahdeevefa Tek
5.
Gün
Embriyosu17
Haziran
TransferHamile
nilnec
Tek
Embriyo2
Temmuz
Transfer14
Temmuz
Test
Günü
![]()
@Pasamabr 3.
Gün
2
Embriyo7
Temmuz
Transfer19
Temmuz
Test
Günü
S Siyahhhinci 5.
Gün
Tek
Embriyo10
Temmuz
Transfer22
Temmuz
Test
Günü
@Eylulll09 3.
Gün
2
Embriyo6
Temmuz
Transfer18
Temmuz
Test
Günü
![]()
@Nazzzz01 5.
Gün
2
Embriyo5
Temmuz
Transfer16
Temmuz
Test
Günü
@Bebegmgelecek 5.
Gün
Tek
Embriyo30
Haziran
TransferHamile
@elif06bade 3.
Gün
2
Embriyo12
Temmuz TransferTest
Günü
24
Temmuz
![]()
@Bskrnb 5.
Gün
2
Embriyo26
Haziran
TransferHamile
@mlksnli 5.
Gün
2
Embriyo30
Haziran
TransferHamile
Canım 5. Gun tek embrıyo ıkız pek olmuo ıstatıstıklere gore ama nedense bana öle geldıYaa öyle mi diyorsun tek embriyo transferi oldum ben ama bilemedim![]()