Bu 3. Denemem ilki İstanbul amerikan hastanesinde yaptım 4 ad 5 Gun embriyom vardı ilki tazeydş tutmadı 2. Dondurulmustu oda tutmadı 3. Sunu 2 embriyo transfer ediceklerdi o hastaneyi bıraktım bursada acı badem hastanesinde prof. ŞAHİN ZETEROĞLU ile tedaviye basladım 14 yumustan toplandı fakat 1 tanesi 5. Gune gelebildi ve oda tuttu cok sukur doktorum her turlu onlemi aldı cok memnun kaldım amerikan hastanesinden hic memnun kalmamıştım transferden sonra bile ilgilenmediler transferden sonra 10 dk yatırıp gonderdi ler fakat acıbadem hastanesinde transferden sonra 1 bucuk saat dinlendim kadın dogum odasında cok memnun kaldım bursada olup dusunenler varsa tavsiyem prof. Sahin ZETEROĞLUÇok teşekkür ederim. 8 yıl sonra denemek nasip oldu ama çok evhamlı yıl. Sizin kaçıncı denemeniz
Bende duacınım canım işallah guzel haberler alırsınAllah razı olsun canımevet söylediler, dua eder misin benim için
Çok teşekkür ederim inşallah sizin yumurta sayınız daha çok artar ve meleğinize çabucak kavuşursunuz. Biz de 8 yıldır bekliyoruz daha önce nasip olmadı bu ilk denemem inşallah her şey gönlümüzce olurNe kadar sevindim sizin için anlatamamBana da yapildi ya tabi onun icin de umut doldum benim de ilk degil de 2.adetle toplanacak
Insallah cok guzel gider hersey sizin için.. uzatmadan gelir meleginiz
Yaa sizin o güzel kalbinizden öpüyorumBende duacınım canım işallah guzel haberler alırsın
Tabi genetik problemimiz vardı bizim 2 embriyom genetiğe gitti 1 saglıklı geldi cok sukur oda tuttuBu 3. Denemem ilki İstanbul amerikan hastanesinde yaptım 4 ad 5 Gun embriyom vardı ilki tazeydş tutmadı 2. Dondurulmustu oda tutmadı 3. Sunu 2 embriyo transfer ediceklerdi o hastaneyi bıraktım bursada acı badem hastanesinde prof. ŞAHİN ZETEROĞLU ile tedaviye basladım 14 yumustan toplandı fakat 1 tanesi 5. Gune gelebildi ve oda tuttu cok sukur doktorum her turlu onlemi aldı cok memnun kaldım amerikan hastanesinden hic memnun kalmamıştım transferden sonra bile ilgilenmediler transferden sonra 10 dk yatırıp gonderdi ler fakat acıbadem hastanesinde transferden sonra 1 bucuk saat dinlendim kadın dogum odasında cok memnun kaldım bursada olup dusunenler varsa tavsiyem prof. Sahin ZETEROĞLU
Hepimiz aynı yolun yolcusuyuz canım tabikide ederim Rabbim cumlemizi dualarını kabul etsin kucaklarımıza bos bırakmasınYaa sizin o güzel kalbinizden öpüyorumAllahım gönlünüze göre versin inşaAllah. İsmim Beyza o şekilde dua edersen çok mutlu olurum
Gözünüz aydın çok mutlu oldum inşallah hayırlısı ile bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Ben Giresunda oturduğum için Samsun Medicane da yaptırıyorum.Bu 3. Denemem ilki İstanbul amerikan hastanesinde yaptım 4 ad 5 Gun embriyom vardı ilki tazeydş tutmadı 2. Dondurulmustu oda tutmadı 3. Sunu 2 embriyo transfer ediceklerdi o hastaneyi bıraktım bursada acı badem hastanesinde prof. ŞAHİN ZETEROĞLU ile tedaviye basladım 14 yumustan toplandı fakat 1 tanesi 5. Gune gelebildi ve oda tuttu cok sukur doktorum her turlu onlemi aldı cok memnun kaldım amerikan hastanesinden hic memnun kalmamıştım transferden sonra bile ilgilenmediler transferden sonra 10 dk yatırıp gonderdi ler fakat acıbadem hastanesinde transferden sonra 1 bucuk saat dinlendim kadın dogum odasında cok memnun kaldım bursada olup dusunenler varsa tavsiyem prof. Sahin ZETEROĞLU
Hayırlısı o zaman bende tek diye düşünüyorum canımCanım 5. Gun tek embrıyo ıkız pek olmuo ıstatıstıklere gore ama nedense bana öle geldı
Gözünüz aydın çok mutlu oldum inşallah hayırlısı ile bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Ben Giresunda oturduğum için Samsun Medicane da yaptırıyorum
Allah razı olsun canımGözünüz aydın çok mutlu oldum inşallah hayırlısı ile bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Ben Giresunda oturduğum için Samsun Medicane da yaptırıyorum.
Hahaha işallah canım gelsinde mucizeYaaainşallah fındık vaktini hamile olarak geçiririm böylece yatabilirim
Bende 35 2 hafta sonra girecem ve 5 sene çocuğumuz bekliyoruzBen de eğer yetismezse mecbur özelde yaparım.3 ay sonra 37 oluyorum. Zaman benim için önemli
Yuhhh 750Benimkisinin de 750 liraçok pahalı zaten bu dönemlerde sürekli muayeneye gidiyoruz, her gittiğimiz de versek ekonomi dayanmaz
Hayirlisi olsun inşallah cok sevindimGaz sancısı hariç iyim kızlar uyumuşum biraz20 dediler ama kaçı boş kaçı dolu çıkacak belli değil bakalım. inşallah güzel haberler gelir yarın hepimizden tüm bekleyenlerden
2. Gun embriyosu 4 hücreli olur 3. Gun de 8 hücreli anlamadm şimdi 2. Gunde nasil 7 hücreli oluyorKızlar 2. gün embriyosu şuan 7 hücreli yarın (3.gün) transfer edeceğini söyledi. sizce hücre sayısı vs iyi mi bir de bugünden yarın embriyonun durumu nasıl olacak kestirebiliyolar mı ? lütfen bilen cevap yazabilir mi
Yok canım özel dosya
Özel dosya yapmadım canım. Himm ben daha pahalı sanıyordum. Bakalım tanıdık var hastanede,randevu ayarlayabilirsem iyi olur
progesteron dis etlerinde iltihaba neden olur. Daha önceden hassassa iyice hassas hale gelir. Parodontax dis macunu kullanin, yumusqk dis fircasi kullanin, 1 cay bardağı suya 1 cay kasigi karbonatla calkalayip tukurunKizlar bugun sabah kalktım ve yutkunurken asiri boğazım aciyor aynı zamanda dis etim şişmiş ya of byle bise neden olmuş sizce
2.gunde hucre sayısının 3-4Hayirlisi olsun inşallah cok sevindim
2. Gun embriyosu 4 hücreli olur 3. Gun de 8 hücreli anlamadm şimdi 2. Gunde nasil 7 hücreli oluyor
En son embriyo kaliteniz neydi acaba sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum rılnBu 3. Denemem ilki İstanbul amerikan hastanesinde yaptım 4 ad 5 Gun embriyom vardı ilki tazeydş tutmadı 2. Dondurulmustu oda tutmadı 3. Sunu 2 embriyo transfer ediceklerdi o hastaneyi bıraktım bursada acı badem hastanesinde prof. ŞAHİN ZETEROĞLU ile tedaviye basladım 14 yumustan toplandı fakat 1 tanesi 5. Gune gelebildi ve oda tuttu cok sukur doktorum her turlu onlemi aldı cok memnun kaldım amerikan hastanesinden hic memnun kalmamıştım transferden sonra bile ilgilenmediler transferden sonra 10 dk yatırıp gonderdi ler fakat acıbadem hastanesinde transferden sonra 1 bucuk saat dinlendim kadın dogum odasında cok memnun kaldım bursada olup dusunenler varsa tavsiyem prof. Sahin ZETEROĞLU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?