Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok sagol canım Rabbim sizede nasip eder işallah tez zamanda

Kızlar kanda kromozom analizi testi yaptıran var mı? Doktorum istedi. Devlet Hastanesi'nde yapılıyormuş ama bu talepte bulunmak için belge gerekiyor mu? Yoksa başımıza gelenleri anlatmamız yeterli mi?
aynısını bana da önerdiler, bu hafta içinde zeynep kamil'de jinekolojiye randevu alacağım, ona sormayı düşünüyorum.

Yavrum hicbir bilgim yok rabbim işallah duzene girmesini saglıklı artmasını nasip eder

Evet canım ilk tedavim aslında Ankarada kız kardeşim var acaba daha mı iyi olur oralar
Canim ya ben cok yerde tedavi oldum gercektende her merkez ayni degil en önemli şey doktordan bile once labratuvar bence...

Bak benim yillar once 30 yasinda iken 1.tedavimde 4 yumurta toplandı 1 tanesi 4.gune 2.kalite olarak gidebilmisti..2.tedavimde başka merkezde(İstanbul memorial) 6 yumurtadan 4 tanesi 5.gune 1.kalite olarak gitti bu kesinlikle labratuvar başarısı...

Gecen yaz gene 6 yumurtadan ankarada bir.merkezde 6 yumurtam vardi 1 tanesi zar zor 6.gu e gitti...

Daha sonra gene merkez değiştirdim su an Ankara memorial deyim...onceki tedavimde 2 yumirtam vardi 2 side 5.gune gitti blast oldu simdi 1yumurtamdan gene 1 tanesi blast oldu....örnek veriyorum ki daha rahat anlatabilyim diye kesinlikle labratuvar en önemli..

Canım test gunun 12. Gün ise o gunden sonra 2 ye katlanma ya da %60 artıs beklıyo dr lar. drnuzla gorustunuz mu acaba

Peki ankarada nereyi önerirsin canım

Canım test gunun 12. Gün ise o gunden sonra 2 ye katlanma ya da %60 artıs beklıyo dr lar. drnuzla gorustunuz mu
10.gün 50'ydi 3.denemede pozitifi görünce heyecan yaptık. 12.gün 58'e çıktı ama katlanma olmayınca moralimiz bozuldu. Doktorum ilaçlara devam et dedi. Bugün 15.gün 125 çıktı doktorum öncekine göre artış iyi çarşamba testi tekrarlayalım ilaçlara devam dedi. Benim için en büyük sıkıntı 10.gün ile 12.gün arası artışın neredeyse hiç olmaması.

Peki ankarada nereyi önerirsin canım
Ben ankarada 3 merkez denedim...
1.si gurgan klinik 2012 4 yumurta 1 tanesi 2.kalite 4.gune gitti negatif

2.si 2020 ankara bahceci 6 yumurtadan 1 tanesi 2.kalite 6.gune gitti negatif

3.su 2021 nisan ankara memorial 2 yumurta 2 side 1.kalite 5.gune gitti kimyasal gebelik oldu

4.su gene ankara memorial 2 yumurtadan 1 tanesi gelişti o da 1.kalite 5.gune gitti...

Yumurta sayim cok olsa idi eminim daha cok sayida giderdi Ankara memoriali ben öneririm canim...belki diğer merkezler de iyiydi bilemiyorum ama bende öyle olmadı...

Ama senin en az 3 4 tane 5.gun embriyon kalirdi onu biliyorum eminim..arkadasim da benim tavsiyemle Ankara memorial e basladi 6 yumurtasından 3 tanesi blast oldu donduruldu..

Size ERA testi yapıldı mi?

Canım sen 12. Gunden sonrasını baz al ınsaallah saglıkla katlanırlar

Doktorum gerek görmedi. Daha önce denediğim merkezde de gerek görmediler.
Bu sefer yavrunuza saglikla kavusmanizi dilerim, insallah degeriniz kat kat artar. Ama bu kez de negatifle sonuclanirsa size ERA testi yapacak bir doktorla gorusmenizi tavsiye ederim sadece bir tavsiye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…