Cok sagol canım Rabbim sizede nasip eder işallah tez zamandaMerhaba arkadaşlar yazılanları okudum transfer olacak arkadaşlar tabi dr ne derse ona uyun ama benim dr bana nane maydanoz kekik kuru yada yaş kullanma dedi asitli şeylerden kahveden uzak dur çay açık iç dedi hatta ben çayı limonla içerim oda asitte giriyor çok kullanma dediler tabi et suyu olur ama sadakat tuleri kelle paça çiğ köfte hatta ciğer bile yemek hamileler için onerilmiyor bakteri olması sebebiyle sonuçta transfer demek bir yerde hamileyim demek ben bildiklerimi paylaşmak istedim umarım yanlış anlasilmampozitif olan tüm arkadaşları tebrik ederim çok güzel ins kalp atışlarını duyup kucağımıza almakta nasip olur ins henüz pozitif olmayan arkadaslarin tez zamanda allahim sizlere de nasip etsin herkes bu yıl hamis olup bebeklerini kucağına alsin ins
AA hadi gozun aydın tatlım cok sevındımKızlarr 2. beta hcg 360 şükürler olsunn doktorum cumartesi ultrasona çağırdıı
aynısını bana da önerdiler, bu hafta içinde zeynep kamil'de jinekolojiye randevu alacağım, ona sormayı düşünüyorum.Kızlar kanda kromozom analizi testi yaptıran var mı? Doktorum istedi. Devlet Hastanesi'nde yapılıyormuş ama bu talepte bulunmak için belge gerekiyor mu? Yoksa başımıza gelenleri anlatmamız yeterli mi?
Bugün oldu opu 8 yumurta toplandı canım şimdi aramalarını bekliyorum artıkSen ne yaptın. Kaç yumurta toplandı canım
Canım transferın hayırlara vesıle olsun rabbım gonlundekını versın ınsaalahBirazdan transfere giricem dua bekliyorum kızlar
Yavrum hicbir bilgim yok rabbim işallah duzene girmesini saglıklı artmasını nasip ederArkadaşlar 28 haziranda dondurulmuş 2 tane blast transferim var. 10. gün değerim 50, 12.gün 58, 15.gün 125 değerlerim 2şer kat artmıyor. Daha önce 1 dış gebeliğim var. 1 aşılama ve 2 tüp bebek tutmadı. Bu 3.tüp bebek denemem. Değerlerim dış gebelikteki gibi ilerliyor. Sizce nasıl benim pek umudum yok? Doktorum ilaçlara devam 2 günde bir teste devam dedi.
Canim ya ben cok yerde tedavi oldum gercektende her merkez ayni degil en önemli şey doktordan bile once labratuvar bence...Evet canım ilk tedavim aslında Ankarada kız kardeşim var acaba daha mı iyi olur oralar
Canım test gunun 12. Gün ise o gunden sonra 2 ye katlanma ya da %60 artıs beklıyo dr lar. drnuzla gorustunuz mu acabaArkadaşlar 28 haziranda dondurulmuş 2 tane blast transferim var. 10. gün değerim 50, 12.gün 58, 15.gün 125 değerlerim 2şer kat artmıyor. Daha önce 1 dış gebeliğim var. 1 aşılama ve 2 tüp bebek tutmadı. Bu 3.tüp bebek denemem. Değerlerim dış gebelikteki gibi ilerliyor. Sizce nasıl benim pek umudum yok? Doktorum ilaçlara devam 2 günde bir teste devam dedi.
Peki ankarada nereyi önerirsin canımCanim ya ben cok yerde tedavi oldum gercektende her merkez ayni degil en önemli şey doktordan bile once labratuvar bence...
Bak benim yillar once 30 yasinda iken 1.tedavimde 4 yumurta toplandı 1 tanesi 4.gune 2.kalite olarak gidebilmisti..2.tedavimde başka merkezde(İstanbul memorial) 6 yumurtadan 4 tanesi 5.gune 1.kalite olarak gitti bu kesinlikle labratuvar başarısı...
Gecen yaz gene 6 yumurtadan ankarada bir.merkezde 6 yumurtam vardi 1 tanesi zar zor 6.gu e gitti...
Daha sonra gene merkez değiştirdim su an Ankara memorial deyim...onceki tedavimde 2 yumirtam vardi 2 side 5.gune gitti blast oldu simdi 1yumurtamdan gene 1 tanesi blast oldu....örnek veriyorum ki daha rahat anlatabilyim diye kesinlikle labratuvar en önemli..
10.gün 50'ydi 3.denemede pozitifi görünce heyecan yaptık. 12.gün 58'e çıktı ama katlanma olmayınca moralimiz bozuldu. Doktorum ilaçlara devam et dedi. Bugün 15.gün 125 çıktı doktorum öncekine göre artış iyi çarşamba testi tekrarlayalım ilaçlara devam dedi. Benim için en büyük sıkıntı 10.gün ile 12.gün arası artışın neredeyse hiç olmaması.Canım test gunun 12. Gün ise o gunden sonra 2 ye katlanma ya da %60 artıs beklıyo dr lar. drnuzla gorustunuz mu
2. Transferinde doktorum bana hemen yapalım demişti ben 1 ay beklemek kafamı toplamak istemiştim ilki tazeydş tutmadıKızlar Olumsuz transferden ne kadar sonra dondurulmuş transfer yapılıyor biliyor musunuz ?
Çok teşekkür ediyorum :)Yavrum hicbir bilgim yok rabbim işallah duzene girmesini saglıklı artmasını nasip eder
Cok ıyı canım hadi gozun aydın cok sevindim rabbim tez zamanda kavuştursun kese için ne zaman cagırdıÇıktı canım sonucum 12. Gün 790
Ben ankarada 3 merkez denedim...Peki ankarada nereyi önerirsin canım
Hadi hayırlısı olsun canım işallah guzel bir transfer olur nasıl baslarsa oyle devam ettiğine inanıyorumBirazdan transfere giricem dua bekliyorum kızlar
Size ERA testi yapıldı mi?Arkadaşlar 28 haziranda dondurulmuş 2 tane blast transferim var. 10. gün değerim 50, 12.gün 58, 15.gün 125 değerlerim 2şer kat artmıyor. Daha önce 1 dış gebeliğim var. 1 aşılama ve 2 tüp bebek tutmadı. Bu 3.tüp bebek denemem. Değerlerim dış gebelikteki gibi ilerliyor. Sizce nasıl benim pek umudum yok? Doktorum ilaçlara devam 2 günde bir teste devam dedi.
Doktorum gerek görmedi. Daha önce denediğim merkezde de gerek görmediler.Size ERA testi yapıldı mi?
Canım sen 12. Gunden sonrasını baz al ınsaallah saglıkla katlanırlar10.gün 50'ydi 3.denemede pozitifi görünce heyecan yaptık. 12.gün 58'e çıktı ama katlanma olmayınca moralimiz bozuldu. Doktorum ilaçlara devam et dedi. Bugün 15.gün 125 çıktı doktorum öncekine göre artış iyi çarşamba testi tekrarlayalım ilaçlara devam dedi. Benim için en büyük sıkıntı 10.gün ile 12.gün arası artışın neredeyse hiç olmaması.
Bu sefer yavrunuza saglikla kavusmanizi dilerim, insallah degeriniz kat kat artar. Ama bu kez de negatifle sonuclanirsa size ERA testi yapacak bir doktorla gorusmenizi tavsiye ederim sadece bir tavsiye.Doktorum gerek görmedi. Daha önce denediğim merkezde de gerek görmediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?