- 18 Ocak 2019
- 2.430
- 2.099
- 133
- 32
Ayy inşlllahhh nasip olur hepimizeHamile yazmak da nasip olsun❤
Bir saat sonra dedi bana doktorum önce gonol sonra diğeriBu çatlamayı önleyen iğne ile gonal f i aynı gün içerisinde vuruluyorz ya normal de gonal f i akşam vurmamı istedi hemşirem akşam 8 de yapıyorum peki çatlamayı önleyen iğne ile aralarında saat farklı olmalımı yoksa ikisinide aynı anda vursam olur mu siz nasıl yaptınız. Bide ben 2 gün vuracam çatlama önleyen iğneyi
Hangi hastanedesin cnm? Benim bildigin ohss olunca transfer edilmiyor. Yani benim Doktor pco oldugum icin ohss olma ihtimali cok yüksek oluyor. O yüzden rahim dinlendirmesi yapti öyle transfer etti. Eminmisin ohss olduguna?Kızlar ya hafif ohss var oyüzden 1 tane transfer edildi bana bugün yumurtalık ağırlarım azaldı ama midem patlıcak gibi şiştiohss olup transfer olan var mı aranızda
aynen cok haklisiniz 3. günde kalitelere bakiyorlar sonucda . Ona göre secip koyuyorlar . Ve bi gercek var anne rahiminde daha güzel gelisiyormus embriyorlarMerhaba.ben 37 yaşındayım ikinci denememiz.. İlk denemede sperm sorunumuz vardı embriyolar 5.gune gelmedi tuttu ama kimyasal gebelik oldu.uzun süre vitamin kullandık bu denemede kaliteler yüksek ama iki tane embriyo oluşunca riske atmamak için yine 3.gunde transfer yaptılar.sizin de hayırlı olsun güzel haberleriniz gelsin3.gun olmasına çok takılmayın emb kalitesi iyiyse hiçbir farkı yok
Canım, ilaç kullanımını anlatan hemşire önce gonal f yi, yarım saat sonra çatlamayi engelleyen iğneyi vurmami söylemişti ben hep öyle yaptım, aralarına yarım saat bıraktım. Ve hep aynı saatte.Bu çatlamayı önleyen iğne ile gonal f i aynı gün içerisinde vuruluyorz ya normal de gonal f i akşam vurmamı istedi hemşirem akşam 8 de yapıyorum peki çatlamayı önleyen iğne ile aralarında saat farklı olmalımı yoksa ikisinide aynı anda vursam olur mu siz nasıl yaptınız. Bide ben 2 gün vuracam çatlama önleyen iğneyi
Öyledir bence içini ferah tutİnşallah oyledir kizlar yarin yapcam su an degil
Canım evet az su içtiğinden olabilir, ama bazen kullanmış olduğumuz ilaçlarda yapabiliyor reçetelerini oku sonra da doktoruna Daniş bence.Kızlar transferimin 5.günü bugün sabahtan beri idrarımda yanma ve koku var, ilaçların mı etksi anlayamadım
Bende de PKO var canım, pko da fazla yumurta olduğu için riske atılmıyor rahim dinlendiriliyor bende de öyle olmuştu .Hangi hastanedesin cnm? Benim bildigin ohss olunca transfer edilmiyor. Yani benim Doktor pco oldugum icin ohss olma ihtimali cok yüksek oluyor. O yüzden rahim dinlendirmesi yapti öyle transfer etti. Eminmisin ohss olduguna?
Hadi bakalım inşallah hayırlı müjdelere vesile olsunKızzlar adetim söküldüü
Canım benim inşallah sağlıkla artmıştır değerin sağ salim kucağına alırsın inşallahKızlar merhaba,
Bugün öğlen 2 gibi yine kan testi vereceğim dua edin bana değerim iki kat artmış olsunheyecandan korkudan yine erkenden uyandım
Aminn canım inşallah çok sağolCanım benim inşallah sağlıkla artmıştır değerin sağ salim kucağına alırsın inşallah
Bnde orada yaptırmayı düşünüyorum Şafak bey mi doktorunuz acabaAntalya Akdeniz üniversitesi
Ben birini sabah birini aksam bçvjruluyordum mesela setrotaytı sabah 9 gonal f aksam ustu 6 vuruluyordumBu çatlamayı önleyen iğne ile gonal f i aynı gün içerisinde vuruluyorz ya normal de gonal f i akşam vurmamı istedi hemşirem akşam 8 de yapıyorum peki çatlamayı önleyen iğne ile aralarında saat farklı olmalımı yoksa ikisinide aynı anda vursam olur mu siz nasıl yaptınız. Bide ben 2 gün vuracam çatlama önleyen iğneyi
Dualarım senınle benımde bugun 1 saat sonra gidicem kan vermeye işallahhh fegerlerimiz saglıklı yukselmiştir canım işallahhhKızlar merhaba,
Bugün öğlen 2 gibi yine kan testi vereceğim dua edin bana değerim iki kat artmış olsunheyecandan korkudan yine erkenden uyandım
Benim testim negatifMerhaba canlar, bu topiği tüp bebek tedavisi yapacak olanlar için açtım.
Bu topiğin birbirimize yardımcı olup kafamızdaki sorulara yanıtlar bulacağımız bir topik olmasını umuyorum.
Tüp bebek yapmış olanlar bize önerilerde bulunabilir.
Ben bu ay ilk Tüp bebek tedavime başlıyorum Rabbim izin verirse. Adet olmayi dört gözle bekliyorum heyecanli ve tabiki kafamda acabalar sorularla dolu bir şekilde
Aşağıya ilaçlarımı ekleyeceğim. Adetimin 3. Günü başlayıp 7. 8. Ve 9. Günde ultrason yapılacak sonra Opu vee sonra Temmuzda hayırlısı ile tek embriyo transferim gerçekleşecek
Eki Görüntüle 2863420
Kullanacagim iğneler bunlar. Herkesin tedavisi ilaçları ve durumu ayni değil tabiki bunu da belirtmek isterim.
Burada yazıp güncelleyeceğim her gelişmeyi.
Bu yola girmis, girecek olan kizkardeşlerim Rabbim bizlere önce hayırlsı ile sağlıklı bir gebelik sonra da sağlıklı hayirli evlat(lar) nasip etsin ❤
Topiğimiz hayirli uğurlu olsun inşallah
Güncelleme
Ultrasonda 7 yumurta görünüyordu ama Opu günü 1 yumurtam çıktı.
Ertesi gun döllenmis olduğu bilgisi verildi.
2. Gün embriyosu olarak transferim yapildi.
ANNE
ADAYLARI
EMBRİYO
SAYISI,
GÜNÜTRANSFER
İŞLEMSONUÇ
@teolog8579 5. Gün
Tek Embriyo24
Haziran
TransferTest
günü
5
Temmuz
@MERAL dlk 3803 3. Gün
Tek embriyo21 Haziran
TransferTest
Günü
3
Temmuz
@Saturnyildizi Dondurulmus Embriyo
5. Gün
Tek embriyo1 Temmuz
TransferTest
Günü 12
Temmuz
@Alvaro morte 3. Gün
2 Embriyo23
Haziran
TransferTest
günü
5
Temmuz
@Nurzfr Tek
Embriyo21
Haziran
Transfer1
Temmuz
Test
Günü
@remziye_06 Tek
5.
Gün
Embriyosu24
Haziran
TransferHamile
@zumramirza 5.
Gün
2
Embriyo2
Temmuz
Transfer14
Temmuz
Test
Günü
@Alyamalis Tek
5.
Gün
Embriyosu2
Temmuz
Transfer14
Temmuz
Test
Günü
White x Tek
5.
Gün
Embriyosu1
Temmuz
TransferTest
Günü
11
Temmuz
@Ahdeevefa Tek
5.
Gün
Embriyosu17
Haziran
TransferHamile
@nilnec Tek
Embriyo2
Temmuz
Transfer14
Temmuz
Test
Günü
@Pasamabr 3.
Gün
2
Embriyo7
Temmuz
Transfer19
Temmuz
Test
Günü
S Siyahhhinci 5.
Gün
Tek
Embriyo10
Temmuz
Transfer22
Temmuz
Test
Günü
@Eylulll09[/USER[/TD]
[TD]3.
Gün
2
Embriyo[/TD]
[TD]6
Temmuz
Transfer[/TD]
[TD]18
Temmuz
Test
Günü
:emir_bebek: 💚[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE]
[TR]
[TD][USER=971164]@Nazzzz015.
Gün
2
Embriyo5
Temmuz
Transfer16
Temmuz
Test
Günü
B Bebegmgelecek 5.
Gün
Tek
Embriyo30
Haziran
TransferHamile
Evet doğru aynıydik seninleDualarım senınle benımde bugun 1 saat sonra gidicem kan vermeye işallahhh fegerlerimiz saglıklı yukselmiştir canım işallahhh
Cankm cok gecmiş olsun hayırlısı boyleymiş işallah guzel haberlerini atlıcaz dualarım senınleBenim testim negatifRabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
İşallahhh canım işallahhh cok stresliyim 4 Gun gecti ustunden cok heyecanlıyımEvet doğru aynıydik seninlebende senin için dua edeceğim canimm ben cumartesi günü testi 2 de verdim o yüzden aynı saatte gideyim diyorum. Senin güzel haberin benden önce çıkacaktır
Bende çok heyecanlıyımİşallahhh canım işallahhh cok stresliyim 4 Gun gecti ustunden cok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?