Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir saat sonra dedi bana doktorum önce gonol sonra diğeri

Kızlar ya hafif ohss var oyüzden 1 tane transfer edildi bana bugün yumurtalık ağırlarım azaldı ama midem patlıcak gibi şişti ohss olup transfer olan var mı aranızda
Hangi hastanedesin cnm? Benim bildigin ohss olunca transfer edilmiyor. Yani benim Doktor pco oldugum icin ohss olma ihtimali cok yüksek oluyor. O yüzden rahim dinlendirmesi yapti öyle transfer etti. Eminmisin ohss olduguna?

aynen cok haklisiniz 3. günde kalitelere bakiyorlar sonucda . Ona göre secip koyuyorlar . Ve bi gercek var anne rahiminde daha güzel gelisiyormus embriyorlar

Canım, ilaç kullanımını anlatan hemşire önce gonal f yi, yarım saat sonra çatlamayi engelleyen iğneyi vurmami söylemişti ben hep öyle yaptım, aralarına yarım saat bıraktım. Ve hep aynı saatte.

Hangi hastanedesin cnm? Benim bildigin ohss olunca transfer edilmiyor. Yani benim Doktor pco oldugum icin ohss olma ihtimali cok yüksek oluyor. O yüzden rahim dinlendirmesi yapti öyle transfer etti. Eminmisin ohss olduguna?
Bende de PKO var canım, pko da fazla yumurta olduğu için riske atılmıyor rahim dinlendiriliyor bende de öyle olmuştu .

Kızlar merhaba,
Bugün öğlen 2 gibi yine kan testi vereceğim dua edin bana değerim iki kat artmış olsun heyecandan korkudan yine erkenden uyandım
Canım benim inşallah sağlıkla artmıştır değerin sağ salim kucağına alırsın inşallah

Ben birini sabah birini aksam bçvjruluyordum mesela setrotaytı sabah 9 gonal f aksam ustu 6 vuruluyordum

Kızlar merhaba,
Bugün öğlen 2 gibi yine kan testi vereceğim dua edin bana değerim iki kat artmış olsun heyecandan korkudan yine erkenden uyandım
Dualarım senınle benımde bugun 1 saat sonra gidicem kan vermeye işallahhh fegerlerimiz saglıklı yukselmiştir canım işallahhh

Benim testim negatif Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

Dualarım senınle benımde bugun 1 saat sonra gidicem kan vermeye işallahhh fegerlerimiz saglıklı yukselmiştir canım işallahhh
Evet doğru aynıydik seninle bende senin için dua edeceğim canimm ben cumartesi günü testi 2 de verdim o yüzden aynı saatte gideyim diyorum. Senin güzel haberin benden önce çıkacaktır

Evet doğru aynıydik seninle bende senin için dua edeceğim canimm ben cumartesi günü testi 2 de verdim o yüzden aynı saatte gideyim diyorum. Senin güzel haberin benden önce çıkacaktır
İşallahhh canım işallahhh cok stresliyim 4 Gun gecti ustunden cok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…