Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi gozun aydın tatlım işallah hayırlı haberlerini alırız

En azından kimyasal da olsa hamile kalabildim diye teselli ediyorum kendimi. Kimyasal demek sessiz düşük demek.
Cok gecmis olsun. Sessiz düşük demeniz cok dogru, kimyasal da olsa dusuk yasadiniz. Uzulmek de hakkiniz. Anlayis beklemek de. Eger bu surecte yardim almayi dusunuyorsaniz psikologla da görüşün lutfen. Boyle kayiplar yasadigimizda bir sonraki denememizde korkularimiz tetiklenebiliyor.

Ayy kuzum benim inşallah var mi sende biseler agri sanci falan kaçıncı gebelik kaçıncı deneme
Kahve akintim var agrilarim var korkuyorum
Amanicm sen evde bi test yapsan belki çıkar
Yarin dusunuyorm canm kahve akintim var cumadan beri
Merhaba,
Beni ekleyebilirsiniz 30 Haziran transfer tarihim ilk deneme 5. Gün embriyosu bir adet embriyo transfer edildi.
Test günüm 12 temmuz ama 10 temmuz da pozitif sonucumu aldım kanda
Cok sevindimmm ekledim saglikla kucagina al inşallah
Kızzlar adetim söküldüü
Cok şükür
30 haziran transfer gunu 5. Gun embrıyo su 12 temmuz test gunu
Ekledim

Kahve akintim var agrilarim var korkuyorum

Yarin dusunuyorm canm kahve akintim var cumadan beri

Cok sevindimmm ekledim saglikla kucagina al inşallah

Cok şükür

Ekledim
Canım kahve akıntısı olanların çoğu pozitifi gördü sen de görüceksin inş inanıyorum

Bu çatlamayı önleyen iğne ile gonal f i aynı gün içerisinde vuruluyorz ya normal de gonal f i akşam vurmamı istedi hemşirem akşam 8 de yapıyorum peki çatlamayı önleyen iğne ile aralarında saat farklı olmalımı yoksa ikisinide aynı anda vursam olur mu siz nasıl yaptınız. Bide ben 2 gün vuracam çatlama önleyen iğneyi

Ayni anda yap birini saga oburunu sol tarafa canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…