Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Benimde önceki denemelerimde yumurta toplama gününe kadar yanlızdım. eşim yumurta toplama günü geldi sadece
bende tedavi sürecinde yalniz olucam sanirim eşimin iş yeri biraz problem cikartiyor :KK43: rapor cikartmaya giderken ben tek gitsem oluyor mu ki yoksa esli mi gitmek lazim ?

Genetik test için ne gerekiyor? Ve ücreti ne kadar? Ne kadar sürede sonuç belli oluyor? Benim de düşüklerim oldu? Ameliyat da oldum ama doktor genetik test yapmadı neden acaba? Tedaviye başlamadan yaptırmalı mıyım ?

Merhaba canım, stresden uzak dur. Tüp bebeğin en büyük düşmanı stres. Rabbim hakkında hayırlısını versin. İnşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun. Bende 8 haziranda başlıyorum. Benim 3. denemem olacak. 1. denememde tutmadı. 2. denememde tutdu. Ama malesef 7. haftada bebeğimin gelişimi durdu. Kürtaj olmak zorunda kaldık. her aşamada kafana takılan birşey olursa sor. Elimden geldiğince yardımcı olurum, destek olurum.
Merhaba canım bende kısmet se bakıyorum tahlilleri yorum bi tek hsg kaldı onada subattan beri randevu için uğraşıyorum sonunda bgn aldım ayin 16sinda yaptrcm sonra da rapor için dahiliye ve anestezi imzası var rapor neden çıkar bilmiyorum bu aşamadan snra neler yapıyorsun yardimci olurmusun acaba bide hsg den korkuyorum

Son düzenleme:
Genetik test için ne gerekiyor? Ve ücreti ne kadar? Ne kadar sürede sonuç belli oluyor? Benim de düşüklerim oldu? Ameliyat da oldum ama doktor genetik test yapmadı neden acaba? Tedaviye başlamadan yaptırmalı mıyım ?
canim bende hiç yaptırmadım ama sanirim üniversite hastanelerinde yapiyorlar. önceden 2 düşük filan olduysa bakiyorlar galiba. sonuçların çıkması 1 ayı buluyormuş

Benimde önceki denemelerimde yumurta toplama gününe kadar yanlızdım. eşim yumurta toplama günü geldi sadece
Oo sen deneyimlisin ben neyi nasil yapcam bilmiyorum bekleyip gorcez. Ama yanliz gitcem kesin 1 hafta oncesinden
Genetik bolumunden randevu aliyosun cnm ben devlette yaptirdim 12 nisanda gorusmeye cagirdilar bizi butun tedavi surecini ve tahlillerini soruyorlar belgelerine tahlillerine filmlerine bakiyolar uygun gorurlerse kan veriyosunuz. Bizimki iki ay sonra cikti sonuc. Evraklari doldurdular istanbul acibademe gonderdiler kanlari ben onu gorunce sordum ucret falan varmi diye devlet karsiliyor dediler. Saglik guvencemiz emekli sandigi. Allah izin verirse iki gun sonra sonuclari alicaz. İnsallah bisey cikmamistir.

canim bende hiç yaptırmadım ama sanirim üniversite hastanelerinde yapiyorlar. önceden 2 düşük filan olduysa bakiyorlar galiba. sonuçların çıkması 1 ayı buluyormuş
Evet önceden iki düşüğüm oldu ama özel hasdtaneye gittim hep. neyse sağol ben bu konuyu doktoruma danışayım.

Oo sen deneyimlisin ben neyi nasil yapcam bilmiyorum bekleyip gorcez. Ama yanliz gitcem kesin 1 hafta oncesinden

Genetik bolumunden randevu aliyosun cnm ben devlette yaptirdim 12 nisanda gorusmeye cagirdilar bizi butun tedavi surecini ve tahlillerini soruyorlar belgelerine tahlillerine filmlerine bakiyolar uygun gorurlerse kan veriyosunuz. Bizimki iki ay sonra cikti sonuc. Evraklari doldurdular istanbul acibademe gonderdiler kanlari ben onu gorunce sordum ucret falan varmi diye devlet karsiliyor dediler. Saglik guvencemiz emekli sandigi. Allah izin verirse iki gun sonra sonuclari alicaz. İnsallah bisey cikmamistir.

çok teşekkür ederim cnm sağol.

Merhaba canım bende kısmet se basliyorum tahlilleri yaptrdim bi tek hsg kaldı onada subattan beri randevu için uğraşıyorum sonunda bgn aldım ayin 16sinda yaptrcm sonra da rapor için dahiliye ve anestezi imzası var rapor nezamm çıkar bilmiyorum bu aşamadan snra neler yapıyorsun yardimci olurmusun acaba bide hsg den korkuyorum

Bugun bizde doktora gittik hersey yolunda gidiyo ignelerine devam dedi bakalim kac gun sonra yumurtalari toplarlar acaba

Can'ım devlette 4 ayda çıkıyor. O yüzden ben genetik tanı merkezinde yaptırdım. 150tl ücreti. Bir haftada çıktı

Merhaba canım bende kısmet se bakıyorum tahlilleri yorum bi tek hsg kaldı onada subattan beri randevu için uğraşıyorum sonunda bgn aldım ayin 16sinda yaptrcm sonra da rapor için dahiliye ve anestezi imzası var rapor neden çıkar bilmiyorum bu aşamadan snra neler yapıyorsun yardimci olurmusun acaba bide hsg den korkuyorum
Tabi olurum evrak olarak mı sordun. Ne öğrenmek istersen sor anlatayım

Bugün doktora ilk kontrol için gittim. Herşey yolunda derdi. İlaçlara başladım. Hakkı'mızda hayırlısı olsun

X