Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Evet Anadolu saglıkta acaba farklılık mı var testlerde??preferal kanda choromoZon analysis yazıyordu belgelerde seninkinde aynımıydı
Kromozom testi dediler. Lab. Direk yaptırınca uygun oluyor. Hastane ve tüp bebek merkezlerinde aracı olduğu için pahalı. Hastane alıp laboratuvarsa yolluyor her iki kurum kazanıyor

Kromozom testi dediler. Lab. Direk yaptırınca uygun oluyor. Hastane ve tüp bebek merkezlerinde aracı olduğu için pahalı. Hastane alıp laboratuvarsa yolluyor her iki kurum kazanıyor
Oooo aynen öyle oldu o zaman zaten artık şirazeyi şaşırdık hayırlısı olsun hepimiz için

Rapor ne kadar sürede çıkar ve sonraki aşamaları merak ediyorum cnm bide hsg den korkuyorum nasıl yapiliyor
canim benim hgs de bölgesel uyusturucu tarzi bi igne yaptilar hic agrim olmadi cok kolay oldu. ben izmirdeyim ege universitesinden alcaz raporu 2-3 haftada cikar diyorlar. ama arkadaslardan 1 hafta da rapor cikaranlar olmus

Rapor ne kadar sürede çıkar ve sonraki aşamaları merak ediyorum cnm bide hsg den korkuyorum nasıl yapiliyor
Hsg Rahime bir sıvı bırakıyorlar. Ben acıya dayanıksız olduğum için özelde anastezi altında yaptırdım. 5 dk. sürüyormuş. Ben birşey hissetmedim. Rapor alacağın hastaneye göre süresi değişir. Ben Pamukkale üniversitesi hastanesinde evrak tesliminden sonra 1 haftada aldım raporu.

kızlar dün kontrole gittim iğneleri 5 gün kullamıştım edün gittiğimde gayet güzel gidiyoruz dedi doktor 20 kadar yumurta saydı cetrotide iğne yazdı erken çatlamasını engellemek için dün vurdum ama ganol f gibi değil canım yandı bıraz bıde kızardı bu iğneyi kullananlar varmı sizlerde de oldumu 4 tane vurcam bırı gıttı kaldı 3 tane pazartesi bir daha kontrole gidice buyuk ıhtımal çatlama iğnesini verecek çarşamba günü toplama işlemini yapacaz dedi sonrasındada duruma göre transferi hemen yapıp yapmayacağımıza karar verecez

Benimde ilk denemem.opu oldu 2 hafta sonra transferim olacak.sizde durum nedir
merhaba,
yarın sabah ben de tedaviye başlıyorum, neler olacak neler yaşayacağım hiç bilmiyorum. şuan paniklediğim tek şey iğneler ve kasık ağrıları. biraz bahseder misin çok fazla ağrın oldu mu?

merhaba,
yarın sabah ben de tedaviye başlıyorum, neler olacak neler yaşayacağım hiç bilmiyorum. şuan paniklediğim tek şey iğneler ve kasık ağrıları. biraz bahseder misin çok fazla ağrın oldu mu?
Hayırlı olsun şimdiden Can'ım.hiç korkma iğneler acıtmıyor yumurta toplamada da uyuyorsun bişey hissetmiyosun. Uyandığında karnın şiş olabiliyor ama çok rahatsızlık veren bişey değil.yumurtalar toplandıktan bir gün sonra kaç tane döllendiği 3 gün sonra da embriyonun durumuna göre bilgi veriliyor.senin durumuna ve embriyoların durumuna göre 3.yada 5.günü embriyolar dondurulup ertesi ay transfer yapılabilir.yada toplandıktan sonrantransferin olabilir yani bunu tamamen senin durumuna göre doktor belirliyor.benim toplamadan sonra embriyolarım donduruldu 5.gün iki tane embriyomun transferi de sonraki ay oldu.şuan test günümü bekliyorıum

Hayırlı olsun şimdiden Can'ım.hiç korkma iğneler acıtmıyor yumurta toplamada da uyuyorsun bişey hissetmiyosun. Uyandığında karnın şiş olabiliyor ama çok rahatsızlık veren bişey değil.yumurtalar toplandıktan bir gün sonra kaç tane döllendiği 3 gün sonra da embriyonun durumuna göre bilgi veriliyor.senin durumuna ve embriyoların durumuna göre 3.yada 5.günü embriyolar dondurulup ertesi ay transfer yapılabilir.yada toplandıktan sonrantransferin olabilir yani bunu tamamen senin durumuna göre doktor belirliyor.benim toplamadan sonra embriyolarım donduruldu 5.gün iki tane embriyomun transferi de sonraki ay oldu.şuan test günümü bekliyorıum
İnsallah test sonucun olumlu olur :) yumurtalar buyurken agri oluyor mu peki?

kızlar merhaba :)
haber vereceğimi söylemiştim:)
dediğim gibi her gün arayıp bilgi verdiler bugün 4. gün 10 tane embriyom var ve yarınnnnnnnnnnnn büyük gün:) :) heyecandan yerimde duramıyorum.

yarın transfer yapacaklar. :)

Yaradan'dan tek dileğim tüm isteklerimiz hayırlısı ile olsun...

kızlar merhaba :)
haber vereceğimi söylemiştim:)
dediğim gibi her gün arayıp bilgi verdiler bugün 4. gün 10 tane embriyom var ve yarınnnnnnnnnnnn büyük gün:) :) heyecandan yerimde duramıyorum.

yarın transfer yapacaklar. :)

Yaradan'dan tek dileğim tüm isteklerimiz hayırlısı ile olsun...
Hayırlı olsun Can'ım sağlıklı kaliteli embriyoların olsun inşallah.nerede tedavi görüyorsun sorun neydi

kizlar merhaba ben de bu ay tup bebege basliycam, benim de 2 deneme dondurulmuslarla, 2 tane 5 gun embriosu, allah yardimcimiz olsun allah bize saglikli, hayirli evlatlar versin.
Benim size sormak istediim, doktorum dondurulmuslarla birlikte bide taze embrio transfer yapalim diyo , ve benim 1 denememde progesteron yukseklii vardi oda ilaclardan yukseldi, onun demesi bir kadin normalde 1 yumurta gelistiriyo yani ilac kulanmadan, tabi gelisirse gelismezse dondurulmuslarla

Merhaba arkadaşlar. Allah hepimizim gönlüne göre versin. Bende geçen yil haziranda ve ekimde tüp bebek denemesi yaptırdım ama maalesef sonuc negatif. Temmuzde kontrole gitmeyi düşünüyorum ama eminde değilim. Tekrar bu sürece girmek zor geliyor. Hayırlısı yine de. Umarim umutlariniz yeşerir ve emekleriniz boşa gitmez.

Merhaba arkadaşlar. Allah hepimizim gönlüne göre versin. Bende geçen yil haziranda ve ekimde tüp bebek denemesi yaptırdım ama maalesef sonuc negatif. Temmuzde kontrole gitmeyi düşünüyorum ama eminde değilim. Tekrar bu sürece girmek zor geliyor. Hayırlısı yine de. Umarim umutlariniz yeşerir ve emekleriniz boşa gitmez.
Hakkı'mızda hayırlısı olsun inşallah.benimde ilk denemem şuan transferim oldu beklemedeyim.tedavinizi nerede yaptırdınız sorun neydi sizde.ve kaçıncı gün embriyo transferi olmuştu

X