3 eylülde gittim ilk kez kalp atışını duydum ve gördüm. gelişim normaldi. doktor ayın 17 sine gün verdi. bayram öncesi dayanamadım ayın 9 da yani 1 hafta sonra tekrar gittim hem ilaçlarımı yazdırdım hemde baktı. kalp atışını yine duyduk ve gelişimi çok güzel dedi. ayın 17.de bu sefer kontrole gitttim. durmuştu kalbi. sebebi yok. ne bir kanamam ne bir lekelenmem oldu. hiç bir belirtim yoktu. şikayetim yoktu. doktorlar anne babada hiçbir sebep yok, tamamen bebekde dedi.
tüp bebek merkezindeki doktorum aradı geçmiş olsuna. dedim tekrar yaşamamak için ne gerekiyorsa söyleyin testmi filim mi neyse yapayım. bana dediği size yapılması gereken bütün testler ve herşey yapıldı. olsaydı transfer öncesi zaten yaptırırdım. anne babada hiçbir sıkıntı yok. embriyo sağlıksızmış dedi. embriyonun gözle görünene göre 1. kalitedeydi. ama genetiğini bilemeyiz dedi. pgt yöntemi yaparsanda risklerini kabul edeceksin. onunda sonunca düşük yapanlar var dedi. patoloji sonucunu daha almadım. kontrole gidemedim daha kürtaj sonrası