Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

emily07 emily07 çok zor dayanması ama sabır canım. inan ben iki bebek kaybettim biliyorsun biri yedi aylıktı. dayanma gücü veriyor Allah. zamanı değilmiş henüz. mutlaka o günleri de göreceğiz inşallah. güçlü ol canım.

elmasli elmasli sen nasılsın canım. nasıl gidiyor transfer sonrası?
teşekkürler canm sorduğun için. bugün uyandığımda ilk defa hiç bir şey hissetymedim. transfer olduğum gün de hiç bir şey hissetmemiştim ama 2 günden itibaren sürekli kasıklarımda batma yanma uyuşma ve ağrı oldu. şuan sanki normal gibiyim. ilaçların verdiği uyku dışında bir şikayetim de yok. bugün 6 ya da 7. gün tam bilmiyorum ama evimde yatıp sadece 1 gün dinlenebildim. kalan günlerde yurtdışından gelne yatılı misafirlerimi ağırladım.

progestan iğne kullanıyormusun peki? elmasli elmasli
İğne olmuyorum vajinal fitil kullanıyorum. Bnm geçen ay taze transferim ohss yüzünden iptal oldu iki embriyo donduruldu. Bu ayın 19 da transferim oldu. Yumurtam toplandıktan sonra iğne oluyordum ama doktor iptal olunca kesti. Asprin folik asit progestan fitil ve demir hapı kullanıyorum. Ekim 1 test günü dediler.

kabak çekirdeği ve günde 1 dilimin yarısı ananas ye. etkisi olduğu söyleniyor. inanıyorumki mutlu haberini alacağız:) elmasli elmasli
Teşekkürler özellikle bir şey yemiyorum ya da herhangi bir önlem almıyorum. Çünkü ben bu 12 günleri 2 3 kere bekledim aşılamalarımda. Bekleyince geçmediğinden bıraktım akışına. Önerin için sağol. İnşallah poİtifi alırsam ilk burada paylaşacağım n

Merhaba arkadaşlar
Bugün girdim foruma. Mesajlarınızı şimdi gördüm. iyi niyetleriniz için teşekkür ederim. Topiği ihmal ettiğim için özür dilerim. Ama benim kendime hayrım yok şuan burada size nasıl olsun ki. İçimden yemek yemek bile gelmiyor. Gerçekten üzgünüm. Tarifi yok hislerimin. Bir hafta geçmesine rağmen içimden birşey gelmiyor. Yeliz söylemiş Kürtaj oldum. 5 ay arayla ikinci kürtaj. Bu birincinkinden çok ağır geldi. Birincide gelişim olmadı, kalp atışını hiç duymadım. Ama bu sefer büyüdüğünü gördüm. 2 kez kalp atışını gördüm, duydum. Kürtaj olduğum gün 9+3 haftalık olması gerekiyordu. Kalp atışı 8+5 de durmuş. Ultrasonda elleri ayakları hep belliydi. o yüzden içim acıdı. Benden bir parçayı kopardılar. Rabbim düşmanıma böyle bir acı vermesin. Herkes bir şey söylüyor. Herkes fikir veriyor. Artık hocalara gidin diyenler oldu. Hatta sübyan diye birşey varmış. 3 harflilermiş bebeği boğuyormuş o yüzden olmuş diyenler bile var. kafam o kadar karışıkki. Ben içimden geçen sadece rabbim nasip etmedi. canı veren Allah alan Allah. Alacak nefesi yokmuş, nasibimde yokmuş diyorum. Şimdilik bebek olayına ara veriyorum. psikolojim düzelmedende yapmayı düşünmüyorum. Hatta hamile kalmakdan korkuyorum :KK43:(((

aynen yaa bende uzun zamandır gormuyorum.genelde herzaman topikte olurdu.hadislerin topiğine baktimda ortada göremedim.inşallah iyidir.@emily07 canim iyi misin baya oldu sen topikte yazmayali
iyiyim diyeyim iyi olayım.
Kizlar soylemem dogrumu bilmiyorum ama biz gecen gun konustuk sizin haberiniz var zannettim gecmis mesajlari okumadan yazdim zaman verin diye ama bebeginin kalbi durmus bebegini kaybetmis cumartesi kurtaj olmus onun icin giremiyo galiba biraz kendini toparlasin eminim girecektik cunku kendinden once baskalarini dusunen bi insan tanidigim kadar bni tanimamasina ramen cok yardimci oldu sagolsun rabbim onun temiz kalbine gore versin ins
Çok sağol canım. Benim için söylediklerin için ayrıca teşekkür ederim.

Ay gerçekten mi çok üzüldüm ya Allah sabır versin bidaha yasatmasin inşallah
amin
emily07 emily07 canim çoook uzuldum:KK61:RABBİM sabır versin inşallah nedesem boş seni gerçekten çok iyi anliyorum.lütfen kendini çok yıpratma çok geçmiş olsun...
Teşekkür ederim
ayyy cook uzuldum yaaa kiyamam sana emily07 emily07 allah sabir versin arkadasim. biliyorum çok zor. yakın zamanda bende kaybettim bebegimi biliyosun sen, bana moral verirken şimdi sen yine aynı şekilde kaybetmene gerçekten çok uzuldum ama herşey allahtan canim. bir gun mevlam o duyguyu bizede yasaticak allahtan umit kesilmez arkadasim
Teşekkür ederim, söylenecek bir söz, yapılacak birşey yok. Bebeğimin olmamasına değil, yaşadığım olay beni çok yıprattı. üçüncü kürtajı kaldırabileceğimi sanmıyorum :KK43:

emily07 emily07 üzgünüm cnm. Allah yardımcınız olsun
qmin

emily07 emily07 çok zor dayanması ama sabır canım. inan ben iki bebek kaybettim biliyorsun biri yedi aylıktı. dayanma gücü veriyor Allah. zamanı değilmiş henüz. mutlaka o günleri de göreceğiz inşallah. güçlü ol canım.
Teşekkür ederim canım, elimden geldiğince olmaya çalışıyorum.
geçmiş olsun emily07 emily07 allah yar ve yardımcın olsun.
teşekkür ederim canım

Merhaba arkadaşlar
Bugün girdim foruma. Mesajlarınızı şimdi gördüm. iyi niyetleriniz için teşekkür ederim. Topiği ihmal ettiğim için özür dilerim. Ama benim kendime hayrım yok şuan burada size nasıl olsun ki. İçimden yemek yemek bile gelmiyor. Gerçekten üzgünüm. Tarifi yok hislerimin. Bir hafta geçmesine rağmen içimden birşey gelmiyor. Yeliz söylemiş Kürtaj oldum. 5 ay arayla ikinci kürtaj. Bu birincinkinden çok ağır geldi. Birincide gelişim olmadı, kalp atışını hiç duymadım. Ama bu sefer büyüdüğünü gördüm. 2 kez kalp atışını gördüm, duydum. Kürtaj olduğum gün 9+3 haftalık olması gerekiyordu. Kalp atışı 8+5 de durmuş. Ultrasonda elleri ayakları hep belliydi. o yüzden içim acıdı. Benden bir parçayı kopardılar. Rabbim düşmanıma böyle bir acı vermesin. Herkes bir şey söylüyor. Herkes fikir veriyor. Artık hocalara gidin diyenler oldu. Hatta sübyan diye birşey varmış. 3 harflilermiş bebeği boğuyormuş o yüzden olmuş diyenler bile var. kafam o kadar karışıkki. Ben içimden geçen sadece rabbim nasip etmedi. canı veren Allah alan Allah. Alacak nefesi yokmuş, nasibimde yokmuş diyorum. Şimdilik bebek olayına ara veriyorum. psikolojim düzelmedende yapmayı düşünmüyorum. Hatta hamile kalmakdan korkuyorum :KK43:(((
Ara vermen çok doğru. Unutmak ve Allaha sığınmak en iyisi. Sana kim ne derse desin sen ztn içinden geldiği gibi acını yaşayıp atlatacaksın. Bir çoğumuz aynı aşamalardan sürüne sürüne geçtik ama hala umudumuzun peşindeyiz. Sen de toparlanıp yeniden deneyeceksin. Ama lütfen korkma ve istemekten vazgeçme. Çünkü o zmn asla geçmez yaraların. Bütün dünya üzerinde gibi ağır hissederken Allaha sığın peygamberlerin çektikleri çileleri düşün. Bu dünya sınavsa İyi günde şükürü kötü günde tevekkülü elden bırakma. Eğer yazında evlat varsa bir gün anne olacaksın zaten. Yüce Rabbim bizimle. İyi olacaksın canım

Merhaba arkadaşlar
Canım Allah sabır ve güç versin, yaşadığın gerçekten çok zor. Benim de 3. Denemem olduğu için seni takip ediyordum, olduğunda da çok çok sevinmiştim. Ama nasip değilmiş. Lütfen olmaması için söylenen hiçbir şeyi dikkate alma, senin de dediğin gibi Allah vakti olmadığı için, hayırlısı böyle olduğu için nasip etmemiş sadece. Başka şeylerle oyalanıp aklını dağıtmaya, mümkünse seni üzecek insanlarla görüşmemeye çalış. Sen zaten yapılması gerekenleri bilecek olgunlukta birisin, bir şey söylememize de gerek yok. Allah'ımdan güç diliyorum sana, en kısa zamanda da hayırlı haberleri alacağız inşallah. Sevgiler :KK200:

Canım Allah sabır ve güç versin, yaşadığın gerçekten çok zor. Benim de 3. Denemem olduğu için seni takip ediyordum, olduğunda da çok çok sevinmiştim. Ama nasip değilmiş. Lütfen olmaması için söylenen hiçbir şeyi dikkate alma, senin de dediğin gibi Allah vakti olmadığı için, hayırlısı böyle olduğu için nasip etmemiş sadece. Başka şeylerle oyalanıp aklını dağıtmaya, mümkünse seni üzecek insanlarla görüşmemeye çalış. Sen zaten yapılması gerekenleri bilecek olgunlukta birisin, bir şey söylememize de gerek yok. Allah'ımdan güç diliyorum sana, en kısa zamanda da hayırlı haberleri alacağız inşallah. Sevgiler :KK200:
inşallah canım.

inşallah canım.
Canim cok üzüldüm:KK42: Rabbim yardımcın olsun yüreğini ferahlatsin
Bilmedigim bi duygu ama eminim negatif ten daha cok acitiyordur canini insanin..
Allahim zor şeyler yasatiyo belki ama en iyisiyle odullendirecek insallah sabrin sonu selamettir canim..
Hayırlı vakitte nasip etsin.acini tez zamanda dindirsin..

Canim cok üzüldüm:KK42: Rabbim yardımcın olsun yüreğini ferahlatsin
Bilmedigim bi duygu ama eminim negatif ten daha cok acitiyordur canini insanin..
Allahim zor şeyler yasatiyo belki ama en iyisiyle odullendirecek insallah sabrin sonu selamettir canim..
Hayırlı vakitte nasip etsin.acini tez zamanda dindirsin..
negatif sonucu acı değilki. onda canım yanmadı hiç. bu şekilde sonuçlanacaksa ben negatife razıyım. zaten hep dualarımda tutunsun diye birşey olmadı. rabbim sağlıklı evlat nasip eyle diye ettim.

Ca
Merhaba arkadaşlar
canım ıcımı yaktın be arkadasım. Allah sabır versın bu zor günlerı atlatanılmen ıcın. Nıyetım senı üzmek degıl ama nasıl oldu kontrole falan mı gıttın nasıl bellı oldu? Neden olduğunu daır bısey soyledıler mı? Potolojıye gıttımı sonuc ne geldı?

Ca

canım ıcımı yaktın be arkadasım. Allah sabır versın bu zor günlerı atlatanılmen ıcın. Nıyetım senı üzmek degıl ama nasıl oldu kontrole falan mı gıttın nasıl bellı oldu? Neden olduğunu daır bısey soyledıler mı? Potolojıye gıttımı sonuc ne geldı?
3 eylülde gittim ilk kez kalp atışını duydum ve gördüm. gelişim normaldi. doktor ayın 17 sine gün verdi. bayram öncesi dayanamadım ayın 9 da yani 1 hafta sonra tekrar gittim hem ilaçlarımı yazdırdım hemde baktı. kalp atışını yine duyduk ve gelişimi çok güzel dedi. ayın 17.de bu sefer kontrole gitttim. durmuştu kalbi. sebebi yok. ne bir kanamam ne bir lekelenmem oldu. hiç bir belirtim yoktu. şikayetim yoktu. doktorlar anne babada hiçbir sebep yok, tamamen bebekde dedi. tüp bebek merkezindeki doktorum aradı geçmiş olsuna. dedim tekrar yaşamamak için ne gerekiyorsa söyleyin testmi filim mi neyse yapayım. bana dediği size yapılması gereken bütün testler ve herşey yapıldı. olsaydı transfer öncesi zaten yaptırırdım. anne babada hiçbir sıkıntı yok. embriyo sağlıksızmış dedi. embriyonun gözle görünene göre 1. kalitedeydi. ama genetiğini bilemeyiz dedi. pgt yöntemi yaparsanda risklerini kabul edeceksin. onunda sonunca düşük yapanlar var dedi. patoloji sonucunu daha almadım. kontrole gidemedim daha kürtaj sonrası

X