Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

İnşallah canım tutması için ne yapmam gerekiyor bilmiyorum sadece dua edebiliyorum.
tutunması için yapılacaklar listesi olsa keşke hepimiz harfiyen yaparız :) benim ilk denemede kimyasal ile sonuçlandı şimdi ikinci denemem, 3-4 tane yumuta oluşuyor en fazla ve sonuç olarak bir tanecik embriyo oluştu. şimdi 2 adetimle beraber tekrar iğnelere başlayacağım yine aynı süreç.. en az iki tane daha embriyo olana kadar yumurta toplamaya devam edilecek belki bir kez daha belki 3 4 kere daha .. Çok zor hem maddi hem manevi. ..Allah hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

tutunması için yapılacaklar listesi olsa keşke hepimiz harfiyen yaparız :) benim ilk denemede kimyasal ile sonuçlandı şimdi ikinci denemem, 3-4 tane yumuta oluşuyor en fazla ve sonuç olarak bir tanecik embriyo oluştu. şimdi 2 adetimle beraber tekrar iğnelere başlayacağım yine aynı süreç.. en az iki tane daha embriyo olana kadar yumurta toplamaya devam edilecek belki bir kez daha belki 3 4 kere daha .. Çok zor hem maddi hem manevi. ..Allah hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
çok zor gerçekten yumurta toplamadan sonraki 10 gün ohss yüzünden çok sıkıntılar çektim bir daha kimse o acıları sıkıntıları çeksin istemem ben de bu bebekler tutunsun diye dua içindeyim. çünkü çok zor bir süreçti ben çok yıprandım. senin adına da inşallah çektiklerin son bulsun diye dua edicem.ben bir tane katlanamzken sen sürekli aynı süreci yaşıyorsun umarım ilk transferde Allah yüzüne güler.

herşey yolunda gidiyorken bir test ve negatif çıkıyor. Hepimiz yaşayabiliriz bunu. Henüz transferim yapılmadı ama merak ediyorum. Sebebi nedir? Negatif sonuç alan arkadaşlarım sizi üzmek için sormuyorum yanlış anlamayın, doktorlar bir açıklama yapıyordur elbet. paylaşabilir misiniz? sebep olarak neyi sürüyorlar önünüze?

herşey yolunda gidiyorken bir test ve negatif çıkıyor. Hepimiz yaşayabiliriz bunu. Henüz transferim yapılmadı ama merak ediyorum. Sebebi nedir? Negatif sonuç alan arkadaşlarım sizi üzmek için sormuyorum yanlış anlamayın, doktorlar bir açıklama yapıyordur elbet. paylaşabilir misiniz? sebep olarak neyi sürüyorlar önünüze?
Benim iki kere aşılamam oldu ilki tuttu ama düşük yaptım. İkincisi ise hiç tutmadı ve negatif sonucu aldığımda doktor normal şartlarda bir siklusta bir bayanın yüzde 15 ihtimalle aşılamayla yüzde 35 tüp bebekte yüzde 50 ile 60 maksimum yüzde 65 oranda hamile kalma olasılığı olduğunu söyledi.

Kızlar ağustosta negatif olduğunu öğrenince normal günümde 29. Günde adet oldum bu ay gecikti 41. Günüm 10 eylülde adet olmam lazımdı benim gibi negatif olanlar adet gecikmesi yaşadınız mı ?

Kızlar ağustosta negatif olduğunu öğrenince normal günümde 29. Günde adet oldum bu ay gecikti 41. Günüm 10 eylülde adet olmam lazımdı benim gibi negatif olanlar adet gecikmesi yaşadınız mı ?
Canim bnimkide ayni oldu bende umitlendim bide ben saati saatine olurum ertesi gun test yapmaya gidiyim diye kafaya koydum 2 saat sonra adet olmustum ama yine de belli olmaz tedaviden sonra kendiliginden hamile kalan tanidiklarim da var

emily07 emily07 selam. sonucuna çok sevindim. listeyi görünce pozitiflere sevindim bir o kadar da negatiflere üzüldüm. Ben de Haziran ayında tüp bebek tedavisine başlayanlardanım. Beni de listeye ekler misin? 5 tane dondurulmuş 3.gün embriyom var. 2 tanesi nasipse cuma günü transfer edilecek. Yeditepe Üniversitesi Hastanesinde tedavi görüyorum.
bir sorum olacak herkeze.. donmuş embriyolarım 3.gün embriyosu. Doktorum embriyologla görüştü ve onların çözdürülüp 5.güne gitmesini söyledi. 5.gün embriyosu transfer etmek istiyor. ama kafamda deli sorular :KK17: çözüldükten sonra 5.güne gidecekler mi diye. 5.gün embriyosu madem çok önemli neden 3.gün embriyosunu dondurdular. Transfer gününe az kaldı, bunları düşünmek istemiyorum aslında ama süre kısaldıkça bir sürü şey gelmeye başladı aklıma. Benim yaşadığımı yaşayan var mı? şuan gereksiz kuruntu mu yapıyorum acaba?
Canim benim de 3.gun embriosu var dondurulmus sekilde ilk i tutmadi dr a sordum 5.gune bekletsek mi diye pek niyetli degildi bekletme konusunda bnde bekletelim istiyorum..
Ama hayirlisi tabi tutacağı varsa 3.gunde de tutuo

gerçekten ne oldu? ben bisey duymadim onun hakkında ama bayadirda gormuyorum. ins kotu busey yoktur
aynen yaa bende uzun zamandır gormuyorum.genelde herzaman topikte olurdu.hadislerin topiğine baktimda ortada göremedim.inşallah iyidir.@emily07 canim iyi misin baya oldu sen topikte yazmayali

canım ne olduki emiliy07 ye merak:KK43:ettim umarım kotu bişey yoktur cvp verirsen sevinirim

gerçekten ne oldu? ben bisey duymadim onun hakkında ama bayadirda gormuyorum. ins kotu busey yoktur
Kizlar soylemem dogrumu bilmiyorum ama biz gecen gun konustuk sizin haberiniz var zannettim gecmis mesajlari okumadan yazdim zaman verin diye ama bebeginin kalbi durmus bebegini kaybetmis cumartesi kurtaj olmus onun icin giremiyo galiba biraz kendini toparlasin eminim girecektik cunku kendinden once baskalarini dusunen bi insan tanidigim kadar bni tanimamasina ramen cok yardimci oldu sagolsun rabbim onun temiz kalbine gore versin ins

Kizlar soylemem dogrumu bilmiyorum ama biz gecen gun konustuk sizin haberiniz var zannettim gecmis mesajlari okumadan yazdim zaman verin diye ama bebeginin kalbi durmus bebegini kaybetmis cumartesi kurtaj olmus onun icin giremiyo galiba biraz kendini toparlasin eminim girecektik cunku kendinden once baskalarini dusunen bi insan tanidigim kadar bni tanimamasina ramen cok yardimci oldu sagolsun rabbim onun temiz kalbine gore versin ins
Ay gerçekten mi çok üzüldüm ya Allah sabır versin bidaha yasatmasin inşallah

emily07 emily07 canim çoook uzuldum:KK61:RABBİM sabır versin inşallah nedesem boş seni gerçekten çok iyi anliyorum.lütfen kendini çok yıpratma çok geçmiş olsun...

ayyy cook uzuldum yaaa kiyamam sana emily07 emily07 allah sabir versin arkadasim. biliyorum çok zor. yakın zamanda bende kaybettim bebegimi biliyosun sen, bana moral verirken şimdi sen yine aynı şekilde kaybetmene gerçekten çok uzuldum ama herşey allahtan canim. bir gun mevlam o duyguyu bizede yasaticak allahtan umit kesilmez arkadasim

X