- Konu Sahibi pembemasal
-
hamileyim dedirtecek bi belirtim yok cnm.. dün test yaptım negatif çıktı.. benimde izin almam sıkıntı özeldede 45 tl dediler bi gebelik testi için.. sağlık ocağı iş yerine yakın bi yerde varmı bilmiyorum.. neyse pztye kadar durayım artık napim... hamile olabilme ihtimalim benim için % 1 ihtimal... senin kaç gün oldu sattan itibaren..?
evet canım çalışınca iş yerinden izin almak sıkıntı oluyor maalesef
benimde hiç umudum yok aynen dediğin gibi %1 ihtimal9 gün geçti benim :44: inşallah kötü bişey çıkmaz.. doktor fobim de var zaten çook korkuyorum
canım benim bence hamen gidip kan ver derim ne olur ne olmazzzz en azından kafan rahat olur
31 haziran canım bu ayın lıstesı sen dun adet oldugun ıcın duzenlıyse 31 hazıran oluyoarkadaşım günaydı 31 mayıs
canım ıcma o bal tarcın corek otunu artık ben da ıctım kıst yapar dıye okumustum bı yerde sonra ben bu gun sogan kurune basladım sen de basla hadı kaynatmaya basla bıtanem bı de ayse hanımcım irmeganın facedekı durumu var ya cumanız mubarek olsun demıs o surumu begendım ben de sen de begen eklıyım senı artık bulunmaz hınt kuması gıbı kadınsın aa cadıı bı de tatlılarım ben cuma dualarımı okıyım ezan okumadan sıze donucem Allah sımdıden butun dualarınızı kabul ettsın Aminkızlar hasta olmazsam pzt doktora gidicem kesin... sebebi ne çok merak ediyorum bu ay bal tarçın çörek otu kullanmıştım belkide o pko yu iyice arttırdı rabbim yardımcımız olsun.. bat tarihini bilmemek kadar zor bişey yok kızlardiyorumki hasta oldum ohh be diyorum wcye gidiyorum akıntı sadece... bunalıma girdim artık iyice...
hamileyim dedirtecek bi belirtim yok cnm.. dün test yaptım negatif çıktı.. benimde izin almam sıkıntı özeldede 45 tl dediler bi gebelik testi için.. sağlık ocağı iş yerine yakın bi yerde varmı bilmiyorum.. neyse pztye kadar durayım artık napim... hamile olabilme ihtimalim benim için % 1 ihtimal... senin kaç gün oldu sattan itibaren..?
canım benim gitseniz yaaa arkadaşım dr ne ötlek insanlarsınız sizzzzhemen gidin hemen
31 haziran canım bu ayın lıstesı sen dun adet oldugun ıcın duzenlıyse 31 hazıran oluyo
canım ıcma o bal tarcın corek otunu artık ben da ıctım kıst yapar dıye okumustum bı yerde sonra ben bu gun sogan kurune basladım sen de basla hadı kaynatmaya basla bıtanem bı de ayse hanımcım irmeganın facedekı durumu var ya cumanız mubarek olsun demıs o surumu begendım ben de sen de begen eklıyım senı artık bulunmaz hınt kuması gıbı kadınsın aa cadıı bı de tatlılarım ben cuma dualarımı okıyım ezan okumadan sıze donucem Allah sımdıden butun dualarınızı kabul ettsın Amin
Bismillahirrahmanirrahim Haziran Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin
egzantrikressam - bat 15 haziran
tuze - bat 3 haziran
nagishe - bat 12 haziran
kardelen44 - bat 10 haziran
nurran- bat 18-19 haziran
supersin21 - bat 16 haziran
havvam87- bat 15 haziran
ciddeli- bat 5 haziran
pembemasal- bat beklemede
divinty- bat 14 haziran
ceyz- bat 5 haziran
viole- bat 21 haziran
h_derya- bat 1 haziran
Banu_K- bat 15 haziran
3522- bat 17 haziran
EnginSena- 28 haziran
Eceli54 - 28 mayıs
aysem_kas- 5 temmuz
elif_87 - 5 temmuz
38OZLEM38 - 6 haziran
54julye - 31 haziran
Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim
kızlar işte benim yeni yatak odam... komidin ve şifonyer olmucak...başlıkta pembe deqil beyaz olucak içinde taşları var...nasıl beqendinizmi? yapılıp eve gelmesi sanırım 1ayı bulucak çok yoqunlarmış... birde parfümleri koymak için duvara ne gibi bişey yaptırabilirim yada başka bir önerisi olan varmı?
kızlar işte benim yeni yatak odam... komidin ve şifonyer olmucak...başlıkta pembe deqil beyaz olucak içinde taşları var...nasıl beqendinizmi? yapılıp eve gelmesi sanırım 1ayı bulucak çok yoqunlarmış... birde parfümleri koymak için duvara ne gibi bişey yaptırabilirim yada başka bir önerisi olan varmı?
yatak başlığı pembe veya beyaz değilde daha canlı bi rank yaptırsan olabilirdiiii
kızlar ne diyorsunuz dua geceleri yapalımmm mı?
kesinlikle yapalım ayşemmm... çok güzel olur valla...
canım çok güzel ben çok beğendim.. Allah ağız tadıyla kullanmanızı nasip etsin..
canım bu takımın mobilyası cam gibi parlıyor başlıqıda taşlı resimde belli olmuyor şıkır şıkır ışıldıyor...takım bembeyaz olunca başlıqın farklı renkte olması tuhaf durur..zevk tabi..birde başlıqın deri kısmıda cam gibi bir deriden yapılmış çok parlak..çukur olarak gördüqün yerlerdede saworowski taşlar var...eşimle biz çok beqendik...
çok teşekkür ederim canım...ben de çok beğendim güle güle kullan
açık renk çok ferah oluyor gerçekten
tuvalet masası yerine de şık bir ayna alıp sağlı sollu şık ve kısa raf yaptırabilirsin metal gibi duranlar var ya ondan olabilir
iyi canımm allah içinize sindirsin aşk yuvanızı benim eşimde mobilyacı ama kendimiz imalat ediyoruzz.atölyemiz var orda yapılıyor renge zevke göre canımmm
senacım yatak odası çok güzel güle güle kullanın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?