How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

Merhaba

Ben de ilk çocuğumu düşünüyorum. Beni de ekler misiniz listeye. BAT 27 haziran

merhaba kızlar bnde bebek bekleyenlerdenim daha gelmedi :( 10 aydır düşünüyoruz ama daha bişe yok stresten diyorum hep.. kafaya takmamakta ister isteemz olmuoyor :( allah isteyen herkese versinn[/QUOTE

gerekli testleri yaptirdinizmi?
bizde 1 senedir korunmuyoruz benim testlerim yapildi bir sonun cikmadi bizde pisikolojik diye dusunuyorduk
daha sonra esimden sperm tahlili istediler. sayi cok az cikti. en bastan yaptirsaymisiz hem bekleyerek fazla yipranmazdik vede bu kadar vakit kaybetmezdik. hayirlisi artik.

bence daha fazla vakit kaybetmeden tum tahlillerinizi yaptirin.
biz bu ay tup bebek tedavisine baslayacagiz.
rabbim isteyen herkese saglikli imanli evlatlar nasib etsin...

eeee kızlar daha daha nasılsınız bakayımmmm yyy çok çişim geldi yaaaa:17: ama çok üşeniyorum üşenenin ç.ocuğu olmazmış en iyi ben kalakayımm:52:

merhaba kızlar bnde bebek bekleyenlerdenim daha gelmedi :( 10 aydır düşünüyoruz ama daha bişe yok stresten diyorum hep.. kafaya takmamakta ister isteemz olmuoyor :( allah isteyen herkese versinn[/QUOTE

gerekli testleri yaptirdinizmi?
bizde 1 senedir korunmuyoruz benim testlerim yapildi bir sonun cikmadi bizde pisikolojik diye dusunuyorduk
daha sonra esimden sperm tahlili istediler. sayi cok az cikti. en bastan yaptirsaymisiz hem bekleyerek fazla yipranmazdik vede bu kadar vakit kaybetmezdik. hayirlisi artik.

bence daha fazla vakit kaybetmeden tum tahlillerinizi yaptirin.
biz bu ay tup bebek tedavisine baslayacagiz.
rabbim isteyen herkese saglikli imanli evlatlar nasib etsin...

canım benim demekki nasip olmamışş ne yapalım bencede herkes muayne olması lazım ama dr 1 yıl olmadan pek birşey yapmak istemiyorlarrr.ama tüp bebek yapğtırıyorsanız eğer allah çifter çifter verir inşallah

BAkın kızlar ben hep bunu okuyorumm

BEBEK İÇİN DUA:

Ya Rabbim! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden istiyorum.Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam ! Seni vesile ederek. Rabbime yalavarıyorum .Senin hatırın için kabul etmesin istiyorum. Ya Rabbi bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle!
Onun hürmetine duamı kabul et Amin

Lailaheillallahü ente sübaneke inni küntü minezzalimin

Rabbi la tezerin ferden ve ante hayrul varisi

kızlar bunu bı yere not edıp okuyun Allahım dualarımızı kabul etsın bıze katından hayırlı nur yuzlu saglıklı kız ve erkek evlatlar nasıp ettsın Amin

BAkın kızlar ben hep bunu okuyorumm

BEBEK İÇİN DUA:

Ya Rabbim! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden istiyorum.Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam ! Seni vesile ederek. Rabbime yalavarıyorum .Senin hatırın için kabul etmesin istiyorum. Ya Rabbi bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle!
Onun hürmetine duamı kabul et Amin

Lailaheillallahü ente sübaneke inni küntü minezzalimin

Rabbi la tezerin ferden ve ante hayrul varisi

kızlar bunu bı yere not edıp okuyun Allahım dualarımızı kabul etsın bıze katından hayırlı nur yuzlu saglıklı kız ve erkek evlatlar nasıp ettsın Amin

amin inşallaH CANIM BENİM

evet canım yaaa onu bende biiyorum sabah daha etkiliymiş
işten neden çıkıyorsun kiii

canım yoruluyorum işim stresli bebeişide zor buldum zaten bide onu üzmeyim diyorum :) bide haziranda atamalar var küçük yerleri yazıcam inşallah atanırsam işten çıkmış olmam iyi olacak pat diye bırakıp gidemem yoksa.

canım yoruluyorum işim stresli bebeişide zor buldum zaten bide onu üzmeyim diyorum :) bide haziranda atamalar var küçük yerleri yazıcam inşallah atanırsam işten çıkmış olmam iyi olacak pat diye bırakıp gidemem yoksa.

anladımm canım.senn bebekde yılbaşı bebeği olucak öylemiii

cumaniz mubarek olsun kizlar dilerim Rabbimden Peygamber efendimizin yuzu suyu hurmetine dualariniz kabul olsun hayirlisi ile amin

Bu ne ya bune buneee su topik bu topik geziyos bu nee??? Bak ben hala mayisa tutuklu kalanlardanim taaam mii? Benim bat 5 haziran,bu mubarak cuma gununun yuzu suyu hurmetine icimde bana agri veren nedeni bebise cevir ya rabbi... Icimdeki bunalimi mujdeye,huznumu sevince cevirr aminn... Sizinde tum dualari kabul dilekleriniz gercek olsunn.. Ee nasiliz bugun? Bencede bebis muhabbetini bukadar sik yapmayalim dualar yemek tarifleri gezip gordugumuz yerler uzuntulerimiz mutlu anlarimizida dahil edebiliriz artik. Meselqa hala nedenini bilmedigim kahve lekelenmem dvm ediyo ama bi agri sizi vermediginden 6sini bekliyoruim haziraninn... O ana kdr olmassam valla teysee oluyosunuzzz:-)

Back