Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

Canım ben de gebelik düşünmeden önce bilumum testlerimi yaptırdım. Hiçbir sorunum yok çok şükür. Amma velakin ilk ay da olsa negatif görünce üzülüyorsun. Ben ilk ay 15 gün kadar korunmamıştım ama negatif çıkınca üzüldüm. Etrafta bir kerede hamile kalan çok, hatta korunarak hamile kalan var. Hemen etkilenşyorsun sen de ister istemez. İkide birde test yapmak moral bozucu. Ben geçen perşembe yapmıştım dayanamayıp, ama negatif. Çok üzülmedim çünkü aklımın bir köşesinde hep "test göstermiyordur" daha yargısı var Adeti görünce anlıyorsun işin aslını. O yüzden dokuz doğursam da bekleyeceğim

Canim dr ismi verirmisin? Ben cok yakinim oraya gergun onunden geciyorum arabayla isimde cok yakin... Deneyelim bakalim bi o kaldi herhalde onuda goreyim madem

agavni tezenli canım. geç yazdım k.bakma

benim çok sevdiğim bir kitap notudur bu... okuduktan sonra unutmadım nedense... hatırlatman güzel olmuş :)

yani tam battan 6 gün önce :) offff.. beklesen bir dert yapsan bir dert neyse en azından birini yaparım yarın laf dinleyeyim biraz.

bu arada inşallah test göstermemiştir ve dokuz değilde kendi çocuğunu doğursun inşallah :):)

şekerlerrrrrr en sonunda sınıfı geçtim ve mezun oluyorum.Allah a çok şükür artık rahatımmm :))

Amin inşallah. Allah tüm isteyenlere nasip etsin

oyy canım benım yenı gordum yazdıgını ay pcolular dıye bır dernek mı kursak benım ılacım bıttı canım temmuza normal adet olmayı beklıyorum artık adet olsam de sevıncten olurum her halde adet bıle pcolular ıcın buyuk bısey neyse ınsAllah duzelır bebıskom hersey ben ınanıyorum buna bende ovulasyon oluyor galıba aman masAllah ınsAllah adet olurum normal bır sekılde ve sende tatlım dualarda bulusalım opuyorum senı pıtırcık arada ac

Pembeeemmm cok fenayım bugun havuza gıttım ooff cok yandım yogurtmu sursem acaba

Sen öyle birisinki kimseye değil allah'a kulsun,şu dünyada parlayan bir nursun,dilerim ALLAH'tan baş ucunda bir melek seni kötülüklerden korusun,uzak dünyanın güzelliklerini sana sunsun,ne başında dert nede yüreğinde acı olsun...Hep mutlu olasın...

aman boşverrr neler yapıyorsun tatlım görüşmeyeli

günaydın kızlar nasılsınız bakalımm.benim kırmızılar geldi ama hiç üzülmedimm çünkü bir akşam nöbetimde bir kız geldi allahım evlerden uzakk.bende artık herşeyi oluruna bıraktım herşeyin hayırlısını versin sağlıklı aklı selim bir evlat versin

canım ben de adet oldum listeden çıkma vakti geldi yeni liste yeni bat:24 temmuz, hayırlısını ver Rabbim hakkımızda...

hayırklısı olsun canım üzülmeee

üzülmüyorum da bizim bu bebek işinde kadınlar olarak yani şu sıkıntı var, olmayınca kaybedilen süre 1 ay, olmadı hooopp 1 ay daha olmadı 1 ay daha, zaman sıkıntı yani... yarın tahlillerimi yaptırıp yeni dr yeni umut olarak temmuza gircem Allah ın izni ile canım.
Rabbim hepimize yardım etsin inşallahhhh

ne zaman eskiyor sevgiler ödenen bedellerin acısı geçincemi???yağmur yağıyor mutfak camındayım..nasıl üşüdüğümü bilemezsin..menekşelerim çiçek vermiyor artık anne. söylediğin gibi hep dibinden su verdim ama..şimdi telefon açsam sana sesini duynak da yetmiyor ki..Hep ayni cumleler.Babamlar nasil? Ilacini aldin mi? Nedenini bilmedigim bir aglamak var icimde.Bir yerlere sigdiramiyorum yuregimi.Bazen dalip giderdin mutfakta yemek yaparken tahta kasikla tencerenin basinda oylece ne dusunurdun acaba? Ozlemek cok fena anne, anlamak seni daha da fena..Omuzlarim agriyarak uyaniyorum sabahlari.Benim kizimin omuzlarimı ovmasina daha cok var.Gittikce sana mı benziyorum ben? Ya da 'annenin kaderi kiza' dedikleri dogru mu? 'baban eskitir herseyi kizim, 'demistin bir kez.Anlamamisim meger, eskiyormus annecigim.Omzunu ovacak kalmiyormus meger ayni evin icinde.simdi duysan bunlari, ne uzulursun mutsuz mu kizim diye, coktan kendinden vazgecmis bir sesle.Mutsuz degilim de anne, yagmura ve mutfagimdaki kedere care bulamiyorum.Evimi topluyor, toz aliyor, patlican kizartiyor, televizyon seyrediyor, aksam calan kapiyi aciyorum.Actigimi goren olmuyor.Pisirdigim yeniyor da, guzel olmus denmiyor.Cay demleniyor demleniyor, demleniyor.Kederim mutfagin her yerine yerlesiyor.ah Nasil eskiyor hersey anne, nasil eskiyor.eskilerimi atmaya kiyamiyorum. Seni cok ozluyorum.bana yasakladığın bahçeler sana da mı uzaktı hep.? gidemeyişine ağladın mı sende? ne zaman eskiyor sevgiler ödenen bedellerin acısı geçince mi?
işte böyle... kalbimde bir acı şarkılar seni söyler..
..iclal aydın..

sabah sabah iş yerinde olmasam ağlıcammmm ne kadar güzelll .ben allahtan yakınım anacığımaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…