- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.781
Amin inşallah.. Haklısın bende biliyorum ama dayanamıyorum birde demiştim ya yarın önemli bir gün benim için bi ihtimal varsa görürüm diye ümit ettim. Birde şöyle bir durum var hiç bir sağlık sorunum çıkmadı ve doktor hiç bir engel yok dedibu ayda ilk deneme .. negatifi görsem bile üzülmeyeceğim diye şartladım kendimi .. daha çok başındayım ..
Sana çok geçmiş olsun ,,, akıntı konusunu okumuştum bir yerde döllenen yumurta rahmen yerleşirken biraz eşeleme yaparda yerleşirmiş bu yüzden akıntının hatta biraz kan lekeleri çok normaldir diyordu bir makalede. Ama gaz ile ilgili hiç bir fikrim yok :44: umarım gebelik belirtileridir
Canim dr ismi verirmisin? Ben cok yakinim oraya gergun onunden geciyorum arabayla isimde cok yakin... Deneyelim bakalim bi o kaldi herhalde onuda goreyim madem
Hakkın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın. "Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir" diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?
Elif Şafak
Canım ben de gebelik düşünmeden önce bilumum testlerimi yaptırdım. Hiçbir sorunum yok çok şükür. Amma velakin ilk ay da olsa negatif görünce üzülüyorsun. Ben ilk ay 15 gün kadar korunmamıştım ama negatif çıkınca üzüldüm. Etrafta bir kerede hamile kalan çok, hatta korunarak hamile kalan var. Hemen etkilenşyorsun sen de ister istemez. İkide birde test yapmak moral bozucu. Ben geçen perşembe yapmıştım dayanamayıp, ama negatif. Çok üzülmedim çünkü aklımın bir köşesinde hep "test göstermiyordur" daha yargısı varAdeti görünce anlıyorsun işin aslını. O yüzden dokuz doğursam da bekleyeceğim
yani tam battan 6 gün önce :) offff.. beklesen bir dert yapsan bir dertneyse en azından birini yaparım yarın laf dinleyeyim biraz.
bu arada inşallah test göstermemiştir ve dokuz değilde kendi çocuğunu doğursun inşallah :):)
pembemasalımmmm buradaymıışşş... canım tedavi nasıl gidiyo..? varmı yeni gelişmeler..?
benim önceki aylara göre bakarsam bugün yada yarın bat tarihim sanırsam ama hiç güvenmiyorum çünkü başımda illet pko varne zaman geleceği hiiiç belli olmuyo... ama bu ay taşınma faslıyla yumurtlama dönemimi hiç hesaplayamadım... rastgele oldu işte bakalım hayırlısı rabbim hediyesini gönderirse ne mutlu bize... belirti diyebileceğim hiçbişey yok yanlıııııızzzzz
Pembeeemmm cok fenayım bugun havuza gıttım ooff cok yandım yogurtmu sursem acaba
şekerlerrrrrr en sonunda sınıfı geçtim ve mezun oluyorum.Allah a çok şükür artık rahatımmm :))
aman boşverrr neler yapıyorsun tatlım görüşmeyeliYok be ne küsmesi çocukmuyuz biz al mesajlarını ver mesajlarımıcanım sen yoktun saba berı kı bende bır foruma takıldım sınır oluyom ama yınede okumadan duramıyorum dalınde geldı amaaaannn ne tartısma sorma gıtsın (ve sezeryan yasaklandı) dıye bır forum gel ıstersen gelde sende bırkac bısı deyıver
evet ya bende seni çok özledimm.evet bugün geldi benim kırmızılarrrcanımmmmmmm ayşeeemmmmmmmmmm bende seni çoooook özledim... bizim işler bir hayli yoğun olduğu için çok sık giremiyorum... Naptın bat tarihin geldimi..??
hayırklısı olsun canım üzülmeeecanım ben de adet oldum listeden çıkma vakti geldiyeni liste yeni bat:24 temmuz, hayırlısını ver Rabbim hakkımızda...
hayırklısı olsun canım üzülmeee
sabah sabah iş yerinde olmasam ağlıcammmm ne kadar güzelll .ben allahtan yakınım anacığımaaane zaman eskiyor sevgiler ödenen bedellerin acısı geçincemi???yağmur yağıyor mutfak camındayım..nasıl üşüdüğümü bilemezsin..menekşelerim çiçek vermiyor artık anne. söylediğin gibi hep dibinden su verdim ama..şimdi telefon açsam sana sesini duynak da yetmiyor ki..Hep ayni cumleler.Babamlar nasil? Ilacini aldin mi? Nedenini bilmedigim bir aglamak var icimde.Bir yerlere sigdiramiyorum yuregimi.Bazen dalip giderdin mutfakta yemek yaparken tahta kasikla tencerenin basinda oylece ne dusunurdun acaba? Ozlemek cok fena anne, anlamak seni daha da fena..Omuzlarim agriyarak uyaniyorum sabahlari.Benim kizimin omuzlarimı ovmasina daha cok var.Gittikce sana mı benziyorum ben? Ya da 'annenin kaderi kiza' dedikleri dogru mu? 'baban eskitir herseyi kizim, 'demistin bir kez.Anlamamisim meger, eskiyormus annecigim.Omzunu ovacak kalmiyormus meger ayni evin icinde.simdi duysan bunlari, ne uzulursun mutsuz mu kizim diye, coktan kendinden vazgecmis bir sesle.Mutsuz degilim de anne, yagmura ve mutfagimdaki kedere care bulamiyorum.Evimi topluyor, toz aliyor, patlican kizartiyor, televizyon seyrediyor, aksam calan kapiyi aciyorum.Actigimi goren olmuyor.Pisirdigim yeniyor da, guzel olmus denmiyor.Cay demleniyor demleniyor, demleniyor.Kederim mutfagin her yerine yerlesiyor.ah Nasil eskiyor hersey anne, nasil eskiyor.eskilerimi atmaya kiyamiyorum. Seni cok ozluyorum.bana yasakladığın bahçeler sana da mı uzaktı hep.? gidemeyişine ağladın mı sende? ne zaman eskiyor sevgiler ödenen bedellerin acısı geçince mi?
işte böyle... kalbimde bir acı şarkılar seni söyler..
..iclal aydın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?