Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

canım sakin ol...dokrota gidip gel bakalım ne dicek herşeyde bir hayır vardır...
bu atada diyet nasıl gidiyor bugün bildirim günümüz ve hala bildirmini yapmamışsın

bende aynı durumdayım arkadaşım

kaç gündür doktora gideyim diyorum.. bi ağrı bi belirti başlıyor ahanda geliyor diyorum ama yok yok yok

evet canım bence pazartesiyi beklemesen daha iyi olur gidebilirsen hemen git derimmmmm

bende aynı durumdayım arkadaşım

kaç gündür doktora gideyim diyorum.. bi ağrı bi belirti başlıyor ahanda geliyor diyorum ama yok yok yok

belirsizlik en kötüsüymüşş arkadaşım... yaşamadan bilinmiyo işte... acaba sağlık ocağına gidip kanmı versemki..? bi akıl verin arkadaşlar ne olur...

belirsizlik en kötüsüymüşş arkadaşım... yaşamadan bilinmiyo işte... acaba sağlık ocağına gidip kanmı versemki..? bi akıl verin arkadaşlar ne olur...
evet canım belirsizlik gerçekten en kötüsü..

hiç belirtin var mı hamileliğe dair :26:

imkanım olsa ben çoktan yaptırırdım. ama kan testi için de izin alamam şimdi eğer pazartesiye kadar olmazsam ona göre izin alıp doktora giderim diye düşünüyorum.

bence sen bi kan testi yaptır belki boşuna evham yapıyorsun. hiç bi zsorunun yok ve hamilesin belki

canım sakin ol...dokrota gidip gel bakalım ne dicek herşeyde bir hayır vardır...
bu atada diyet nasıl gidiyor bugün bildirim günümüz ve hala bildirmini yapmamışsın

kuzuuummm diyete bikaç gündür uyamıyorum peeekkk ama yine de yediklerime dikkat ediyorum... ekmek yemiyorum hiç ara öğün yapıyorum.. bazen pilav felan yemek zorunda kalıyorum ama sadece 1 yemek kaşığı abartmadan yanii... şuanda 64.2 kilom.. 63.7'ye kadar düşmüştüm ama misafir felan derken abarttımda abarttım... çalışıncada çok zor oluyo be arzumm..

hamileyim dedirtecek bi belirtim yok cnm.. dün test yaptım negatif çıktı.. benimde izin almam sıkıntı özeldede 45 tl dediler bi gebelik testi için.. sağlık ocağı iş yerine yakın bi yerde varmı bilmiyorum.. neyse pztye kadar durayım artık napim... hamile olabilme ihtimalim benim için % 1 ihtimal... senin kaç gün oldu sattan itibaren..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…