- Konu Sahibi pembemasal
-
ooo kımse yok muuuuuu
kızlar hasta olmazsam pzt doktora gidicem kesin... sebebi ne çok merak ediyorum bu ay bal tarçın çörek otu kullanmıştım belkide o pko yu iyice arttırdı rabbim yardımcımız olsun.. bat tarihini bilmemek kadar zor bişey yok kızlardiyorumki hasta oldum ohh be diyorum wcye gidiyorum akıntı sadece... bunalıma girdim artık iyice...
kızlar hasta olmazsam pzt doktora gidicem kesin... sebebi ne çok merak ediyorum bu ay bal tarçın çörek otu kullanmıştım belkide o pko yu iyice arttırdı rabbim yardımcımız olsun.. bat tarihini bilmemek kadar zor bişey yok kızlardiyorumki hasta oldum ohh be diyorum wcye gidiyorum akıntı sadece... bunalıma girdim artık iyice...
ben sabah kahvaltısında bayat ekmeklerin üzerinde domates peynir zeytin yumurta biber hepsini karıştırıpta üzerine koyup fırına ver süperr bayılırımm
kızlar midem acayıp bulanıor sabahları
bende aynı durumdayım arkadaşım
kaç gündür doktora gideyim diyorum.. bi ağrı bi belirti başlıyor ahanda geliyor diyorum ama yok yok yok
herkes varda cevap veren yok canım hayırlı cunalar dedim kimse cevap vermedi
sana da hayirlı cumalar tatlımmmherkes varda cevap veren yok canım hayırlı cunalar dedim kimse cevap vermedi
evet canım belirsizlik gerçekten en kötüsü..belirsizlik en kötüsüymüşş arkadaşım... yaşamadan bilinmiyo işte... acaba sağlık ocağına gidip kanmı versemki..? bi akıl verin arkadaşlar ne olur...
canım sakin ol...dokrota gidip gel bakalım ne dicek herşeyde bir hayır vardır...
bu atada diyet nasıl gidiyor bugün bildirim günümüz ve hala bildirmini yapmamışsın
sANMİYORUM AMA YINE DE ALLAHIN BİLECEGİ İSarkadaşım hamilemisin :)
herkes varda cevap veren yok canım hayırlı cunalar dedim kimse cevap vermedi
hadiiii kız git kan ver hem merektan kurtulalaım hemde sen kesin bi sonuca varbelirsizlik en kötüsüymüşş arkadaşım... Yaşamadan bilinmiyo işte... Acaba sağlık ocağına gidip kanmı versemki..? Bi akıl verin arkadaşlar ne olur...
evet canım belirsizlik gerçekten en kötüsü..
hiç belirtin var mı hamileliğe dair :26:
imkanım olsa ben çoktan yaptırırdım. ama kan testi için de izin alamam şimdieğer pazartesiye kadar olmazsam ona göre izin alıp doktora giderim diye düşünüyorum.
bence sen bi kan testi yaptır belki boşuna evham yapıyorsun. hiç bi zsorunun yok ve hamilesin belki
evet o da harika oluyor çok severim bn deeeeee
ımmmm olsa da yesek
hadiiii kız git kan ver hem merektan kurtulalaım hemde sen kesin bi sonuca var
belirsizlik en kötüsüymüşş arkadaşım... yaşamadan bilinmiyo işte... acaba sağlık ocağına gidip kanmı versemki..? bi akıl verin arkadaşlar ne olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?