- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.741
Slm kızlar dün ikili test için dr a gitmiştim dr cinsiyetini söylememişti ama ben görmüştüm doğru görmüşüm bugün başka dra gittim oğlummmm oluyomuş teyzeleri bitane paşa geliyo bana
kolay gelsın sana tatlım zaten yaz geldı sayfada kımse kalmadı engınsena yok imregan falan
amaaaannnnn oluşunmu geliyo canııımm... İnşallah hayırlı ve sağlıklı bir evlat olur... Allah sana bağışlasın yavrucuğunu darısı başımıza artık :)
canım iş yeri yoğun olduğu için giremiyorum çok sık... ama hep aklımdasınız hepinizi çok seviyorum...
Ahh tatlim benimde birsuru isim var ama bir h.sonuyla olcak gibi dgl yillik iznimi alcam ins. Ermenide dr var demisiin memnun kalan var mi yoksa deneyecekmisin? Bende ozel capa medilife ta bi dr buldum ama erkek esimde izin koparirsam gidicem valla bunaldim artik korkuyorum bseyy yok deslerde o zmn ndn olmuyor die soruyorum kendime... Akrabalara gelince tersim piss bilirler soramiyolar artik;-)
kızlar çarşamba günü üçüncü evlilik yıldönümümüz eşime ne alsam bilemedim
arkadaşım başka bir sorunu için gidiyor kadın doğuma o söyledi, memnunum çok güleryüzlü hem de diyor. ben de tahlillerimi yaptırıp gidicem, eğer ilaç falan verirse kullanırım hiç olmazsa, korunma olursa da ramazan a denk gelir rahat olur muayene işim olmaz. kistler için arada doğum kont. hapı kullanmam gerekiyor ya benim o nedenle yani.
erkek dr olayına aynen bizimki de karşı. ben de rahat olamam gibi geliyor mecbur kalınırsa o ayrı konu tabii. sağlıkta ayıp olmaz nihayetinde.
zaten artık kimse sormuyor da densizin biri sordu sadece düğün vardı da h.sonu orada denk geldi :) bir kaç kişiyi terslemeden olmuyor bu işler :)))
kızlar çarşamba günü üçüncü evlilik yıldönümümüz eşime ne alsam bilemedim
benim eşim araba hastası özellikle bir markanın şimdi buraya yazmayayım :) onun birebir oyuncağını aldım çok beğendi hem şimdi dekor olarak kullanıyoruz çok güzel oluyor, tavsiye ederim :)
bu arada oğluşun oluyormuş ihtimalle hayırlı olsun canım :)
saol canım ama ben kesin olarak bakmıyorum benim kendi dr söylemedi başka dr öyle dedi 1 ay sonra kesinleşicek.
hmmmm canım benimm allah önce hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin.. göbiş çıktımı göbiş..?
:nazarslmm canlar cok sıcak yaaaa ooofff pişiyoruzzzzz yarın nasıpse sadece kadınlara yonelık havuza gıdecez yoksa erıyıp bıtecem sonra kocıse ne derım gercı o bayılır benım erıyıp zayıflamada
Neden kimse konusmuyor ecem kusmuyuz tatlim:44:
RABBİM her zorluğunuza kolaylık,her darlığınıza bolluk,bedeninize sağlık,yaşamınıza huzur,ömrünüze bereket versin,göbüşleri dolu olanlar hayırlısıyla kucaklarına alsın,göbüşleri boş olanlarında tez zamanda dolsun YARABBİ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?