Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

Maşallah canım hayırlı olsun.sat kaçtı canım senin?ben de keseyi görmek için gidicem de bu hafta sonu,tedirginim biraz,ya dış gebelikse ya boş gebelikse içim içimi yiyor,ilk olunca böyle evhamlı oluyor insan sanırım.[/QUOTE]

canım benim sat 17 hazirandı. 8 gün gecti yani üstünden.. ben ayın 21 inde gittiğimde görünmedi. ama 4 geçti gördü doktor. inş snada kısmet olur.

Slm kızlar dün ikili test için dr a gitmiştim dr cinsiyetini söylememişti ama ben görmüştüm doğru görmüşüm bugün başka dra gittim oğlummmm oluyomuş teyzeleri bitane paşa geliyo bana

amaaaannnnn oluşunmu geliyo canııımm... İnşallah hayırlı ve sağlıklı bir evlat olur... Allah sana bağışlasın yavrucuğunu darısı başımıza artık :)

kolay gelsın sana tatlım zaten yaz geldı sayfada kımse kalmadı engınsena yok imregan falan

canım iş yeri yoğun olduğu için giremiyorum çok sık... ama hep aklımdasınız hepinizi çok seviyorum...

saol canım ama ben kesin olarak bakmıyorum benim kendi dr söylemedi başka dr öyle dedi 1 ay sonra kesinleşicek.

arkadaşım başka bir sorunu için gidiyor kadın doğuma o söyledi, memnunum çok güleryüzlü hem de diyor. ben de tahlillerimi yaptırıp gidicem, eğer ilaç falan verirse kullanırım hiç olmazsa, korunma olursa da ramazan a denk gelir rahat olur muayene işim olmaz. kistler için arada doğum kont. hapı kullanmam gerekiyor ya benim o nedenle yani.

erkek dr olayına aynen bizimki de karşı. ben de rahat olamam gibi geliyor mecbur kalınırsa o ayrı konu tabii. sağlıkta ayıp olmaz nihayetinde.

zaten artık kimse sormuyor da densizin biri sordu sadece düğün vardı da h.sonu orada denk geldi :) bir kaç kişiyi terslemeden olmuyor bu işler :)))

kızlar çarşamba günü üçüncü evlilik yıldönümümüz eşime ne alsam bilemedim

benim eşim araba hastası özellikle bir markanın şimdi buraya yazmayayım :) onun birebir oyuncağını aldım çok beğendi hem şimdi dekor olarak kullanıyoruz çok güzel oluyor, tavsiye ederim :)
bu arada oğluşun oluyormuş ihtimalle hayırlı olsun canım :)

Canim dr ismi verirmisin? Ben cok yakinim oraya gergun onunden geciyorum arabayla isimde cok yakin... Deneyelim bakalim bi o kaldi herhalde onuda goreyim madem

kızlar çarşamba günü üçüncü evlilik yıldönümümüz eşime ne alsam bilemedim

seastire bizimde bu yıl 3., allah daha uzuuuuunnn yıllar bi yastıkta kocamayı nasip eder inşallah. hamişsin bak ne kadar güzel bundan güzel hediye mi olur. darısı benim başıma inşallah..
ben de daha ne alacağıma karar veremedim. kıyafet almak da çok klasik olucak.kitap sevmez bizimki varsa yoksa bilgisayar oyunu. bi play station alsam havalara uçar valla. başka bi şi de istemez üstüne. ama onu alırsam benden çok onun ekranına bakar ben de kıyamet koparırım
bakalım çarşı pazar gezicez artıkın...

saol canım teşekkür ederim darısı sizlerin başına inş

slmm canlar cok sıcak yaaaa ooofff pişiyoruzzzzz yarın nasıpse sadece kadınlara yonelık havuza gıdecez yoksa erıyıp bıtecem sonra kocıse ne derım gercı o bayılır benım erıyıp zayıflamada

Neden kimse konusmuyor ecem kusmuyuz tatlim:44:

Yok be ne küsmesi çocukmuyuz biz al mesajlarını ver mesajlarımıcanım sen yoktun saba berı kı bende bır foruma takıldım sınır oluyom ama yınede okumadan duramıyorum dalınde geldı amaaaannn ne tartısma sorma gıtsın (ve sezeryan yasaklandı) dıye bır forum gel ıstersen gelde sende bırkac bısı deyıver

kızlar moralim cok bozuk kan degerim düştü bugunde tahlil yapılmıştı düşük yapabilirmişim ama ne agrım var ne lekem yarın dr.gitcem muanede tam belli olur ne olacagı allah isteyen herkese nasip etsin evlat moralim bozuk çöktüm sanki.yarın ola hayrola...:2:

RABBİM her zorluğunuza kolaylık,her darlığınıza bolluk,bedeninize sağlık,yaşamınıza huzur,ömrünüze bereket versin,göbüşleri dolu olanlar hayırlısıyla kucaklarına alsın,göbüşleri boş olanlarında tez zamanda dolsun YARABBİ....

Aminnnnnnnnnnnnnn yıne bu kadın ve yıne guzel sozlerle bezenmıs bır gunaydın mesajı nasılsın guzel ınsan:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…