Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

Canımm o rüya yorumunu eceli yapmadı ben yaptım:)
Bizim 5. ayımız walla ilk aydan beri aynı heyacanlıyım hep ben.Ama bu sefer baskaaaa

tatlım pardon yanlış okumusum senin ağzından bal damlıyo ozaman sarısın =) hayırlısı olsun aslında önemsemesek dikkat etmesek bak nasıl oluyo korunurken hamile kalanlara yada hamile kaldığı halde mutsuz olanlara şaşırıyorum =)

kızlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum ben bundan 1 sene önce doktora gitmiştim bana sağ yumurtalığımın sol yumurtalığıma bakarak biraz büyük olduğunu söylemişti sizce bu sorun olurmu varmı çevrenizde böle olan birisi yada duyduğunuz bişi falan ?

:))) saol canım hayırlısı olsun inş. teşekkürler tatlım

biz çalışmalara başlayalı daha 2 gün oldu :) ama yine de heyecanlıyım.2 gündür içimde bişey var sanıyorum.psikolojisi çok farklıymış bunun.erken de sevinmemek ve heyecanlanmamak gerektiğini burda yazanlardan öğrendim. ne kadar çok uzun zaman uğraşan insan varmış.annelerimiz nasıl ilk günden hamile kalıyorlarmış şaşıyorum ben.

kıslarrrrrr bugün adet günüm ama hala gelen giden yook =) arada karnım belim ağrıyo geçiyo dua edin inş

çok acıktımm geberiyorum yaaa hayırola

Essiracim sen hamissin bole ac kalmamaliisn sonra kurt gibi ackip saldirip mideni agriticaan sik sik az az saglikli bi sekilde beslen bebeim bunun onemini gozlerimle gordum nasil mi? Hamis olan arkadasimla bebegin kalp atiminin hizini olce bi olete bagladilar dr yuz ifadesi sasirdi bi sure sonra ve dediki sen ne paiyorsin acsin sen miden bos ve bebekte ac kalp atim hizini yavaslatmis hareket etmiyordu yaninda olan cikolata ve biskuvilerden sonra o hizi o kpirdamayi gozlerimle gordum harika bi andi ve ona cok kizdim cok zayifti zaten istahsizz ama koccaman bi bebek dunyaya getirdi o ayri bi vakaa

çok acıktımm geberiyorum yaaa hayırola

Essiracim sen hamissin bole ac kalmamaliisn sonra kurt gibi ackip saldirip mideni agriticaan sik sik az az saglikli bi sekilde beslen bebeim bunun onemini gozlerimle gordum nasil mi? Hamis olan arkadasimla bebegin kalp atiminin hizini olce bi olete bagladilar dr yuz ifadesi sasirdi bi sure sonra ve dediki sen ne paiyorsin acsin sen miden bos ve bebekte ac kalp atim hizini yavaslatmis hareket etmiyordu yaninda olan cikolata ve biskuvilerden sonra o hizi o kpirdamayi gozlerimle gordum harika bi andi ve ona cok kizdim cok zayifti zaten istahsizz ama koccaman bi bebek dunyaya getirdi o ayri bi vakaa

Bismillahirrahmanirrahim Haziran Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin

EY YARABBİM..!!Ellerimiz bomboş,ellerimizde bir tek 'yok'var.Ve biz'yok'tan var ettiğin bu ellere,senin sonsuz keremine el açmaktayız...!!Çünkü bende 'var' yok;SEN de ise'yok'yok..Dualarımızı yoktan vara,günahlarımızı vardan yoka çevir..!!Ve bizleri dua edebilme lütfundan mahrum etme.. AMİN

tuze – bat HAMİLEEEE

ceyz- bat HAMİLEEEE

gamzelihatun HAMİLEEEE

egzantrikressam HAMİLEEEE

earlgrey HAMİLEEEE

dfa_17 HAMİLEEEE

tiwinky HAMİLEEEE

esra59 HAMİLEEEE

nazelmas_41 HAMİLEEEE

nagishe - bat 12 haziran

kardelen44 - bat 10 haziran

nurran- bat 18-19 haziran

supersin21 - bat 16 haziran

havvam87- bat 15 haziran

ciddeli- bat 5 haziran

divinty- bat 14 haziran

viole- bat 21 haziran

h_derya- bat 1 haziran

Banu_K- bat 15 haziran

3522- bat 17 haziran

EnginSena- 28 haziran

Eceli54 – 30 haziran

aysem_kas- 5 temmuz

elif_87 - 5 temmuz

38OZLEM38 - 6 haziran

54julye - 31 haziran

Acemiperi -27 haziran

deryaf -26 haziran

oskee - 30 haziran

Juliaa - 23 haziran

senayyilmaz -Beklemede

ebru_1907 - 30 haziran

mulbery - 16 haziran

9ay - 16 haziran

reyyan87 - 15 haziran

scarlet82 - 17 haziran

ayvareceli - 24 haziran

nrkny - 22 haziran

rocka - 18 haziran

nagishe - 12 haziran

sarısın27 - 24 haziran

TEMMUZ LISTEMIZ

Ozgeozal 2 temmuz

Pembemasal 10 temmuz

Opsesiff 3 temmuz

Zuzu19 8 temmuz

Ayvareceli 18 -20 temmuz

Serpil_melis 10 temmuz

Reyyan87 21 temmuz

Beyazkurdela 20 temmuz

Littlebridie 5 temmuz

Juliaa 18 temmuz

Missyaman 1 temmuz

Banu_K 11 temmuz

Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa Listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim

9 hamişimiz var bu ay sanırım.Hadi bari 10-12 ye tamamlayalımm insallah.Biri de ben olsammmmmmmmm ahhhh...

Sebebini bilmiyorum ama nedense sen hamilesin gibime geliyor:) İnşallah BATı bekleyen herkes öledir.....:):)

Sebebini bilmiyorum ama nedense sen hamilesin gibime geliyor:) İnşallah BATı bekleyen herkes öledir.....:):)
Hiç böyle alışkanlıklarım yokken tam bir forumkolik oldum.Sizle beraber beklemek,bu duyguları paylaşmak cok hoş..Bu arada tüm belirtilerden öte benimde içime oyle doguyoR.İnsallah umutlarımız bosa cıkmaz,seninde bebegini çooookkkk tebrikkk ederimmm..

Sağol canım :)Allah böyle bir duyguyu bize yaşatıyor ne kadar şükretsek az. İyiki erkek değiliz ve bu mucizeyi yaşıyoruz ya da yaşayacağız :) Darısı herkesin başına. Ben de bekledim olumsuz olunca üzüldüm ama sonrasında hep doğru zaman bu değilmiş diyip sonraki ayı bekledim. Oyüzden nolursa olsun üzülmek yok:) Doğru zamanda gelecek bebişlerimiz :)

Canım ne kadar bekledin?Bende bu 5. ayım.Bende aynı bakıs acısıyla bakıyorum sonraki aya bırakıyorum.
Aynı fikirdeyim seninle,üstelik benim cabuk hamile kalmam lazım bagısıklık sistemim zayıf,romatizmam var.Doktorlar acil cocuk düşün sana iyi gelecek dediler.Zaten istiyorumda ayy ne bilimm..İnsallah hayırlısı olur.
Benim gögüslerimde cok agrı yok agırlık tarzında bir agrı var.Dokununca agrıyor,kasıklarıma da kramplar giriyor.Yalnız varolan ve fazla olan akıntımın rengi sarı sürekli ıslanıyor.Bundan endişe ediyorum belkide mikrobik bişi var bu hissettigim degismeler bundann..
Sen ne dersin:)

Canım sen niye test yapmıyosun. Ya bebiş varsa:) Önlemini alırsın erkenden:):) Bulantı olmasın bence, bende de olmadı çok güzel geçiyor çok şükür

Canım doktora göründün mü, iltihap olabilir allah korusun. Benim 26 haziran ilk evlilik yıldönümüm:) aslında 2 yıl istemiyorduk borçlarda dolayı. Sonra birden istemeye başladık 2 ay korunmadık ve hemen oldu çok şükür:) Öyle özel bişe de yapmadım,yumurtlama gününe baktım sadece. O hafta gün aşırı oldu. Çok kafaya takmamak gerek bence.herkes bunu söylüyo ve doğru da. Göğüs ağrısı da batma şeklinde olmuştu benm,iğne batar gibi ve kasık ağrısı vardı

Merhaba sarisin bende romatizma hastasiyim iltihapli eklem romtz.senin rahatsizligin ne? Bir kizim var simdi ikinciyi istiyorum.rahatsizliklarimizdan dolayi bilgi alisverisi yapabiliriz.nerde yasiyorsun ben istanbul.dr hamilelik icin ne dedi hastaligin nasil bir evrede ilac kullaniyor musun??? Cok soru sordum

Canım aynen iltihaplı romatizma benimkide.Doktorum bagısıklık sisteminin kuvvetlenmesi için hamilelik önerdi.
Hastalıgım cok fena bi durumda degil su sıralar iyiyim.
Günde 4 mg. kortizon kullanıyordum birkaç ay oldu bırakalı.Durum böyle..

Anaaa dalın cadısı gelmıs senınle konusmuyoruzPembiiiişş sakın laf atma ona kac ay oldu gelmedı zatende hiç özlemedikki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…