- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.681
Canımm o rüya yorumunu eceli yapmadı ben yaptım:)
Bizim 5. ayımız walla ilk aydan beri aynı heyacanlıyım hep ben.Ama bu sefer baskaaaa
tatlım pardon yanlış okumusum senin ağzından bal damlıyo ozaman sarısın =) hayırlısı olsun aslında önemsemesek dikkat etmesek bak nasıl oluyo korunurken hamile kalanlara yada hamile kaldığı halde mutsuz olanlara şaşırıyorum =)
Hayırlara gıtsın canımcım sanırım bebegın buyuyunce TESETTÜRLÜ olacak ahahahahahahaah eyy allam yyaa saka bır tarafa.cok guzel ruya obur ruyandada mavı bebek gormustun sanırım ama bebegın sana hayırlı gelecek cıdden
biz çalışmalara başlayalı daha 2 gün oldu :) ama yine de heyecanlıyım.2 gündür içimde bişey var sanıyorum.psikolojisi çok farklıymış bunun.erken de sevinmemek ve heyecanlanmamak gerektiğini burda yazanlardan öğrendim. ne kadar çok uzun zaman uğraşan insan varmış.annelerimiz nasıl ilk günden hamile kalıyorlarmış şaşıyorum ben.
çok acıktımm geberiyorum yaaa hayırola
çok acıktımm geberiyorum yaaa hayırola
9 hamişimiz var bu ay sanırım.Hadi bari 10-12 ye tamamlayalımm insallah.Biri de ben olsammmmmmmmm ahhhh...
Sebebini bilmiyorum ama nedense sen hamilesin gibime geliyor:) İnşallah BATı bekleyen herkes öledir.....:):)
Hiç böyle alışkanlıklarım yokken tam bir forumkolik oldum.Sizle beraber beklemek,bu duyguları paylaşmak cok hoş..Bu arada tüm belirtilerden öte benimde içime oyle doguyoR.İnsallah umutlarımız bosa cıkmaz,seninde bebegini çooookkkk tebrikkk ederimmm..Sebebini bilmiyorum ama nedense sen hamilesin gibime geliyor:) İnşallah BATı bekleyen herkes öledir.....:):)
Hiç böyle alışkanlıklarım yokken tam bir forumkolik oldum.Sizle beraber beklemek,bu duyguları paylaşmak cok hoş..Bu arada tüm belirtilerden öte benimde içime oyle doguyoR.İnsallah umutlarımız bosa cıkmaz,seninde bebegini çooookkkk tebrikkk ederimmm..
Canım ne kadar bekledin?Bende bu 5. ayım.Bende aynı bakıs acısıyla bakıyorum sonraki aya bırakıyorum.Sağol canım :)Allah böyle bir duyguyu bize yaşatıyor ne kadar şükretsek az. İyiki erkek değiliz ve bu mucizeyi yaşıyoruz ya da yaşayacağız :) Darısı herkesin başına. Ben de bekledim olumsuz olunca üzüldüm ama sonrasında hep doğru zaman bu değilmiş diyip sonraki ayı bekledim. Oyüzden nolursa olsun üzülmek yok:) Doğru zamanda gelecek bebişlerimiz :)
ben anlayamıyorum çünki benim her ay çok acıyor ama bu ay son 10 gündür hep acıyor inşş hamileyimdir ya inşşş bulantım falan hiçbişi yokk bi sabah bulantıyla uyansam birine sadaka vercem yani bat bugün cnm ama pazartesiye kadar bekliycem test için
Canım ne kadar bekledin?Bende bu 5. ayım.Bende aynı bakıs acısıyla bakıyorum sonraki aya bırakıyorum.
Aynı fikirdeyim seninle,üstelik benim cabuk hamile kalmam lazım bagısıklık sistemim zayıf,romatizmam var.Doktorlar acil cocuk düşün sana iyi gelecek dediler.Zaten istiyorumda ayy ne bilimm..İnsallah hayırlısı olur.
Benim gögüslerimde cok agrı yok agırlık tarzında bir agrı var.Dokununca agrıyor,kasıklarıma da kramplar giriyor.Yalnız varolan ve fazla olan akıntımın rengi sarı sürekli ıslanıyor.Bundan endişe ediyorum belkide mikrobik bişi var bu hissettigim degismeler bundann..
Sen ne dersin:)
Canım ne kadar bekledin?Bende bu 5. ayım.Bende aynı bakıs acısıyla bakıyorum sonraki aya bırakıyorum.
Aynı fikirdeyim seninle,üstelik benim cabuk hamile kalmam lazım bagısıklık sistemim zayıf,romatizmam var.Doktorlar acil cocuk düşün sana iyi gelecek dediler.Zaten istiyorumda ayy ne bilimm..İnsallah hayırlısı olur.
Benim gögüslerimde cok agrı yok agırlık tarzında bir agrı var.Dokununca agrıyor,kasıklarıma da kramplar giriyor.Yalnız varolan ve fazla olan akıntımın rengi sarı sürekli ıslanıyor.Bundan endişe ediyorum belkide mikrobik bişi var bu hissettigim degismeler bundann..
Sen ne dersin:)
Canım aynen iltihaplı romatizma benimkide.Doktorum bagısıklık sisteminin kuvvetlenmesi için hamilelik önerdi.Merhaba sarisin bende romatizma hastasiyim iltihapli eklem romtz.senin rahatsizligin ne? Bir kizim var simdi ikinciyi istiyorum.rahatsizliklarimizdan dolayi bilgi alisverisi yapabiliriz.nerde yasiyorsun ben istanbul.dr hamilelik icin ne dedi hastaligin nasil bir evrede ilac kullaniyor musun??? Cok soru sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?