- Konu Sahibi pembemasal
-
evet yaaaa bende adet olduğum ağla ağla içim çıktııı.bu arada benim bat 2temmuz canımm.dediğim gibi kitap okucazz.en azından bu ayyy stres yok arkadaşlarrr.olursa olur ne yapalım hayırlısı şu saatten sonraaa.bu hamile kalmam tarzı şeyler konuşmak yok.ne yapalım canımmm.isyan yok tamam mı bu ayyy kimse çok çocuk olsun istiyorum demicerkkk.
yok bebeğim yaaaa :2: ben umudumu kestim regl felan olmıycam heralde... vücut hepteeeen unuttu adet görmeyi
Amiiinnnn canım.. hepimizin cuması mübarek olsun.. Rabbim bu mübarek cuma gününde buradaki kullarının bebek aşkıyla yandıklarını görüp hepimize birer birer evlat ihsan eylesin... Yüca Yaradan kucaklarımızı boş bırakmasın...
evet kızlar bebek ıstıyorum falan fılan demıyelım artık ya esıme dun de soyledım bak her zaman tatlı bır ask yasamak ısterdım cıcılı bıcılı sozler bırbırımıze saygı sevgı olsun derdım hemen mı oldu yok 5 sene sonra esımle tanıstım ve evlendım kısmetım taa adanadan geldı kosovaya bunlar kısmet ıste yazılan bu kızlar harbı artık takmıyalım bunu kafamıza baska seylerden bahsedelımm
dualar okuyalım
esınız her gece karnınızda halka bıcımınde donunarak 20 kere YA MÜBDİ desın Allahım yoktan var edensın sen demek
YA EVVELÜ 3 cuma 100 kere okuyun
EL MUTEKEBBİR 10 kere yatmadan once
Ey Rabbimız eslerımızın ve cocuklarımızın bıze goz aydınlıgını kıl ve bızı Allaha karsı gelmekten sakınanlara onder eyle Amin
kizlar benm bu aydan pek ümidim yok aslındagünaydınnnnn yavrulaarr.. yeni topiğimiz hepimize uğur getirsin inşallaahhh.. bu topikten hepimiz hamile bir şekilde ayrılalımm :)
pembişim benide ekle listeyeeee.... ama batımı bilmiyoruumm...
yaaaa kızlar ne kadar hızlısınız iki dakika bilgisayarın başından kalkıyorum ve amaaan kaç sayfa dolmuş
sonra o sayfları okuyum diyene kadar birkaç sayfa daha ekleniyor
tatlımm benmkı de 6 haziranBismillahirrahmanirrahim Haziran Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin
egzantrikressam - bat 15 haziran
tuze - bat 3 haziran
nagishe - bat 12 haziran
kardelen44 - bat 10 haziran
nurran- bat 18-19 haziran
supersin21 - bat 16 haziran
havvam87- bat 15 haziran
ciddeli- bat 5 haziran
pembemasal- bat beklemede
divinty- bat 14 haziran
ceyz- bat 5 haziran
viole- bat 21 haziran
h_derya- bat 1 haziran
Banu_K- bat 15 haziran
3522- bat 17 haziran
EnginSena- 28 haziran
Eceli54 - 28 mayıs
aysem_kas- 5 temmuz
elif_87 - 5 temmuz
Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim
oyle canım haklısın kadınlar kulubu buna bır care bulsun:) daha kolay okuyabılelımmm
kızlarr karnım aççç:) kahvaltı etmedm daha ne ysem kı akıl verin gaciler
Bismillahirrahmanirrahim Haziran Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin
egzantrikressam - bat 15 haziran
tuze - bat 3 haziran
nagishe - bat 12 haziran
kardelen44 - bat 10 haziran
nurran- bat 18-19 haziran
supersin21 - bat 16 haziran
havvam87- bat 15 haziran
ciddeli- bat 5 haziran
pembemasal- bat beklemede
divinty- bat 14 haziran
ceyz- bat 5 haziran
viole- bat 21 haziran
h_derya- bat 1 haziran
Banu_K- bat 15 haziran
3522- bat 17 haziran
EnginSena- 30 mayıs
Eceli54 - 28 mayıs
aysem_kas- 5 temmuz
elif_87 - 5 temmuz
Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim
kırmızı ve yeşil biber közleyip onları küçük küçük doğra uzerine azıcık zeytinyağ gezdir
yanına kızarmış ekmek peynir ve domates
artık havalar ısınıyor daha hafif şeyler yemek lazım
hmm kırmızı biber bende közlüyorum canım çok güzel oluyo . bazende kırmızı biberleri tavaya doğruyorum yağ ile onları pişiriyorum. üzerinede yoğur düküyorum çok güzel oluyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?