Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

günaydın canlarrr. eceli canım inş herşey gönlünce olur ve aşılamaya gerek kalmadan hamiş olduğunu öğreniriz tatlım. ve isteyen tüm arkadaşlarımada nasip etsin Allahımmmmmm

burdayııız heyecanlı bekleyişlerdeyiiz
ne haycanı kız ben bılmıyorum bu arada gobısınde gelısmekte olan mercımegın hayırlı olsun tatlımm
günaydın canlarrr. eceli canım inş herşey gönlünce olur ve aşılamaya gerek kalmadan hamiş olduğunu öğreniriz tatlım. ve isteyen tüm arkadaşlarımada nasip etsin Allahımmmmmm

Aminn canım benım Aminn

ne haycanı kız ben bılmıyorum bu arada gobısınde gelısmekte olan mercımegın hayırlı olsun tatlımm

teşekkür ederim. bekleyiş bitmiyor ki. önce acaba olur mu hamiş olayım diye bekleyişlerimiz dualarımız. şimdi kalp atışlarını duyalım hayırlısıyla diye. hayat işte çok şükür hamdolsun bugüne.

ay cnaım benım olur olur merak etme Allahın ıznıyle kalp atısını da duyarsın Allah saglıklı kucagına almayı nasıp etsın bızım ıcın dualarını eksık etme tatlımm

Amin bitanem bu ay içimde çok ilginç bir ruh hali var hıc belırtım yok fakat bişiler olacak gibi ne bileyim sanki dopdoluyum pozıtıfım belkide eşim aşılama konusunda ikna oldu ondandır valla sperm testı vermeyen adam bunu kabul ettı cok sukur ...ama soruyor sımdı benden nasıl alacaklar nasıl olacak dıyorum senı özel bır odaya alacaklar orda saymayı ogrenecen oysakı asla yapmadıgı sey hıcte hoslanmaz o durumlardan ben hayalcı degılım realıstım dıyo

tiwinky bebişin hayırlı uğurlu olsun kızlar benim göğüslerim ve belim ağrıyorr

yaaa evet bu ay bendede var o hisss çok güzedl ve garip birşeyler olucak gibi hadi hayırlısı zaten göğüslerim ve belim ağrıyor

Canlar yanlız kahvaltı hıc cekılmıyor canımda ıstemıyo bılın ne yıyorum nescafeyle kurabıye eeyy allam yaa anne olmak ısterım ama beslenmeme bakarmısınız iğrencım dımeee

Size yaptıgım kurabıyenın tarıfını vereyım muhtesem bişi valla abartmıyorumm..

susamlı cevızlı kurabıye
malzemeler
1 paket margarın
1 cay bardagı sıvı yağ
1 cay bardagı susam
1 cay bardagı cevız (yoksa fındık)
1 yumurta
1 su bardagı pudra sekerı
kabartma tozu alabıldıgınce un

yapılısı

once margarınle sıvı yag pudra sekerını ıyıce yogur yumurtayı ekle k.tozunu susamı teflon tavada az bıraz rengı degısene kadar ısıtın sonra malzemelere ekleyın cevızıde koyun unuda cok yavas yavas ekleyın kıvma gelınce ıstedıgınız şeklı verebılırsınız kızgın fırına atın pembelesınceye kadar bekleyın pıstıkten sonra ben tercıhen uzerıne pudra sekerı serptım ama tarıfınde sade ıkısıde super AFIYET OLSUN

güzelll valla ama margarin varrr pek margarin kullanmamaya çalışıyoruz

bacişlerimmm merhabalar,nasılsınızz umarım herkesler iyidir..Hamile olan bacişlerimi gönülden kutluyorum.Allah ım sağ salim kucaklarına almalarını nasip etsin inşallah...ben kürtaj sonrası yani 46 gün sonra adetimi oldum ve bitti çok şükür..artık önümüzdeki maçlara bakıcaz.haftaya Marmara Ünv.hastanesine gidicem kadın doğum doktoruna.beni hemotolojiye sevk etmesini istiycem.kanda pıhtılaşma varmı yokmu bakılsın diye...Allah ım hepimizin yardımcısı olsun inşallah :)))

Günaydın herkese

yaaa evet bu ay bendede var o hisss çok güzedl ve garip birşeyler olucak gibi hadi hayırlısı zaten göğüslerim ve belim ağrıyor

Hadi bakalım inşallah bu ağrılar hayra çıkar

Tarifi not ettim. Margarini ben de neredeyse hiç kullanmıyorum ama tereyağla iyi olur.

Aminnn canım aminn

Aminn aminnn canim benim rabbim gonlumuzdekini en kisa zamanda hayata gecirsin bole plan program hayal ruya...olmuyo boyle
Amin

canım dök içini kuzum hiç değilse kendini yıpratmamış olursun. Allah sanada rahatlık versin yarın randevudan sonra yazarım inşaallah kesecik görünür...
İnşallah canım benim ,güzel haberlerini bekliyoruz.

Valla jasemim eşimin azıcık morali bozulsun aklına bile gelmez,kardeş gibi sarılıp uyuruz.İnsanın annesi bu durumdayken nasıl niyetlenilir hiç bilmem ve anlamam.Rekabet duygusu en sevmediğim hissiyatttır.O kadar pozitifimdir ki herkes birbirini sevsin,kollasın,düşünsün gibi saçma hayallerim vardır.Hiç unutmam annem ilkokuldayken arkadaşların okumayı söktü,hiç mi kıskanmadın demişti,yooo anne deyişim hala kulaklarımdadır.Bu tür sıkıntılardan hamileliğimi hiç düşünmüyorum oysaki 2 aydır ne de çok istiyordum.Allah isteyen herkesin kollarını boş bırakmasın bana da az evhamlar nasip etsin.

Desteğiniz için çok teşekkür ederim canlarım.Tiwinky canım sen de benimkinden 2 tane varmış,Allah sana daha çok sabır versin canım.benim gibi söylersen temmuz filan dinlemezler,söylemezsen duyulduğunda sana daha çok kinlenecekler,iki ucu ... değnek bu işlerin.Neden hemen yapmak istiyorlar,psikolojide bu araştırılabilir aslında.O gelin kendini özel hissetmesin filan diye mi acaba.ben bu günlerde bunu çok düşünüyorum.Ben bir daha bebek planlamıyorum ama o üçüncüyü de yapacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…