- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.501
gud mornıngkızlar nasılsınız bakalım kayıplardasınız ya acıp kapatıyorum sayfa cok sesız sızsız
ne haycanı kız ben bılmıyorumburdayııız heyecanlı bekleyişlerdeyiiz
günaydın canlarrr. eceli canım inş herşey gönlünce olur ve aşılamaya gerek kalmadan hamiş olduğunu öğreniriz tatlım. ve isteyen tüm arkadaşlarımada nasip etsin Allahımmmmmm
ne haycanı kız ben bılmıyorumbu arada gobısınde gelısmekte olan mercımegın hayırlı olsun tatlımm
teşekkür ederim. bekleyiş bitmiyor ki. önce acaba olur mu hamiş olayım diye bekleyişlerimiz dualarımız. şimdi kalp atışlarını duyalım hayırlısıyla diye. hayat işte çok şükür hamdolsun bugüne.
günaydın canlarrr. eceli canım inş herşey gönlünce olur ve aşılamaya gerek kalmadan hamiş olduğunu öğreniriz tatlım. ve isteyen tüm arkadaşlarımada nasip etsin Allahımmmmmm
teşekkür ederim. Bekleyiş bitmiyor ki. önce acaba olur mu hamiş olayım diye bekleyişlerimiz dualarımız. şimdi kalp atışlarını duyalım hayırlısıyla diye. Hayat işte çok şükür hamdolsun bugüne.
ay cnaım benım olur olur merak etme Allahın ıznıyle kalp atısını da duyarsın Allah saglıklı kucagına almayı nasıp etsın bızım ıcın dualarını eksık etme tatlımm
amin bitanem bu ay içimde çok ilginç bir ruh hali var hıc belırtım yok fakat bişiler olacak gibi ne bileyim sanki dopdoluyum pozıtıfım belkide eşim aşılama konusunda ikna oldu ondandır valla sperm testı vermeyen adam bunu kabul ettı cok sukur ...ama soruyor sımdı benden nasıl alacaklar nasıl olacak dıyorum senı özel bır odaya alacaklar orda saymayı ogrenecenoysakı asla yapmadıgı sey hıcte hoslanmaz o durumlardan ben hayalcı degılım realıstım dıyo
güzelll valla ama margarin varrr pek margarin kullanmamaya çalışıyoruzSize yaptıgım kurabıyenın tarıfını vereyım muhtesem bişi valla abartmıyorumm..
susamlı cevızlı kurabıye
malzemeler
1 paket margarın
1 cay bardagı sıvı yağ
1 cay bardagı susam
1 cay bardagı cevız (yoksa fındık)
1 yumurta
1 su bardagı pudra sekerı
kabartma tozu alabıldıgınce un
yapılısı
once margarınle sıvı yag pudra sekerını ıyıce yogur yumurtayı ekle k.tozunu susamı teflon tavada az bıraz rengı degısene kadar ısıtın sonra malzemelere ekleyın cevızıde koyun unuda cok yavas yavas ekleyın kıvma gelınce ıstedıgınız şeklı verebılırsınız kızgın fırına atın pembelesınceye kadar bekleyın pıstıkten sonra ben tercıhen uzerıne pudra sekerı serptım ama tarıfınde sade ıkısıde super AFIYET OLSUN
güzelll valla ama margarin varrr pek margarin kullanmamaya çalışıyoruz
tereyagı kullan olmadı sadece sıvıyag olmadı zeytın yagı olmadı yapma
yaaa evet bu ay bendede var o hisss çok güzedl ve garip birşeyler olucak gibi hadi hayırlısı zaten göğüslerim ve belim ağrıyor
Size yaptıgım kurabıyenın tarıfını vereyım muhtesem bişi valla abartmıyorumm..
susamlı cevızlı kurabıye
malzemeler
1 paket margarın
1 cay bardagı sıvı yağ
1 cay bardagı susam
1 cay bardagı cevız (yoksa fındık)
1 yumurta
1 su bardagı pudra sekerı
kabartma tozu alabıldıgınce un
yapılısı
once margarınle sıvı yag pudra sekerını ıyıce yogur yumurtayı ekle k.tozunu susamı teflon tavada az bıraz rengı degısene kadar ısıtın sonra malzemelere ekleyın cevızıde koyun unuda cok yavas yavas ekleyın kıvma gelınce ıstedıgınız şeklı verebılırsınız kızgın fırına atın pembelesınceye kadar bekleyın pıstıkten sonra ben tercıhen uzerıne pudra sekerı serptım ama tarıfınde sade ıkısıde super AFIYET OLSUN
bacişlerimmm merhabalar,nasılsınızz umarım herkesler iyidir..Hamile olan bacişlerimi gönülden kutluyorum.Allah ım sağ salim kucaklarına almalarını nasip etsin inşallah...ben kürtaj sonrası yani 46 gün sonra adetimi oldum ve bitti çok şükür..artık önümüzdeki maçlara bakıcaz.haftaya Marmara Ünv.hastanesine gidicem kadın doğum doktoruna.beni hemotolojiye sevk etmesini istiycem.kanda pıhtılaşma varmı yokmu bakılsın diye...Allah ım hepimizin yardımcısı olsun inşallah :)))
Aminn aminnn canim benim rabbim gonlumuzdekini en kisa zamanda hayata gecirsin bole plan program hayal ruya...olmuyo boyleEvet bıtanem karar verdım geçmişi okumadın belli yazmıstımgecen 24 kanalda dr dınledım cok etkılendım annemle paylastım annemde sakın parayı dert etme ben verecem dedı dedımkı para onemlı degıl anne sonerı ıkna edemıyorum dedım o aksamı ortam hazırladım esıme durumu anlattım şaşırdım tepkı vermedı cok sevındım hemencıcık kutladım ya bılmıyorum dr dıyorkı 35 45 yas arasındakı kadınlar olur dıye beklemesınler rezervelerı yumurtaları artık ölüyo fırsatları varsa önce aşılama yapsın sonra tüp denesın umut oldu içime nedense ooofff yarabbi bu ay kalayım noluuurrr ama hıcte yumurtlama tarıhını takıp etmedım sorsan kafamdan attım hee çok attım yani dualarınıza ıhtıyacım var canlarım acın ellerınızı dua edıyorum YARABBİ DUY SESIMIZI SENDEN BASKA İSTEYECEK KAPIMIZ YOK YARABBI HAKKIMIZDA HAYIRLI OLANI VER ANALIK DUYGUSUNU BIZLEREDE NASIP EYLE YARABBI SEN OL DERSIN OLUR....AMİİİİNNNN
İnşallah canım benim ,güzel haberlerini bekliyoruz.canım dök içini kuzum hiç değilse kendini yıpratmamış olursun. Allah sanada rahatlık versin yarın randevudan sonra yazarım inşaallah kesecik görünür...
Arkadaslar ne güzel hamilelerimiz var :) güzel Allahım hepimize nasil etsin.
Tuze arkadasim hiç takma kafana eltini falan. Bazi insanlar hastalik olsun, cenaze olsun yine de yakarlar o isi. Kimisi gene en ufak seyden etkilenir. Bırak düşünmeyi. Zaten her zaman bı çekişme, rekabet, birşey olur eltiler arasında. Ne kadar iyi gibi olunsa da.
Allah ne güzel hamilelik nasip etmiş sana canim. Hiç takma kafana. Sen karnındakini düşün. Ne güzel tutunup büyümeye başladığını. Rahat ol. Dinlen. Ye, iç. Kafayı boşalt
eltim geldi aklıma şimdi :) o da kpssye hazırlanıyor heryerde temmuzda düşünüyoruz bebek diyor milletin içinde. bizde üzerimizde baskı oluşmasın diye kimseye bişey demiyoruz. soranlara kısmet daha zamanı var falan diyoruz. şimdi o da benim hamile olduğumu duyunca şok olacak :) diğer eltimde temmuzda düşünüyor. hatta büyük görümcem de düşünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?