Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

Ahahahahah buldunmu belanı gercı boyle belaya can kurban yavru yaaaaaa benım kocişide dr gıtme konusunda ıkna demıyorum butun terbıyesızlıklerı yapmama ragmen

üzülme canım. bizde öyle düşünmeye başlamıştık artık olmuyo diye. ama en ummadığımız anda süpriz yaptı bize benim kesem göründü 2 hafta sonra kalp atışlarını duyacağız kısmetse.

çok canım sıkkın. sabah hafif bir ağrıyla uyandım. işe geldiğimde 1 damla gelmişti... bu ay da hayallerim suya düştü biriyle konuşsam ağlayacağım... zaten üzerimde regl dönemi hassasiyeti de var. içimi dökmek istiorum sadece

Canim tebrik ederim kucagina almayi nasip etsin rabbim. Hadi geleneksel hamislik hikayeni anlat bisee;-) ne zamandir istiyorsun ne kdr beklerin ilac veya kur kullandin mii

Günaydın anne adayları

Prolaktini sormuştum kimse cevap vermedi ben de araştırıp öğrendim.

Hamile arkadaşlara bir sorum olacak. Yumurtlama dönemi bitmesine rağmen zaman zaman süt beyaz renkte koyu akıntı zaman zaman da sarımtırak akıntı normal mi? Koku yok. Göğüs uçlarım ağrıdan çürüyecek. Bazen üst bacaklara vuruyor ağrı. Belim de ağrıyor. Karın derim ağrıyor bir de. Ama erken gebelik testi negatif çıktı. Mantar ağrı yapar mı?

günaydın herkese zuzum sıkma canını kuzum senin bebiş sana süpriz yapıcak unmadığın anda gelicek kuzumm

Hosbeldin tatlimm... Insaallh dedigin gibi olur hic ummazdim bebegimin beni bukdr bekletecegini hele ki dusukten sonraa:-(herkes dusukten hemen sonra hamile kaliyoo bende tik yok neyse zaten bi tatil deniz muhabbetim bitsinde ole gelsin madem kisitlamiyim kendimi bu uc ay. Zaten h.sonu deniz buz gibiydi kasiklarim agriyo usuttu benii sogukk gabaa?

sağlık ocağında prolaktin ölçümü yaptırılıyor mu?

Canım ben küçük bir ilçede yaşıyorum,burdaki sağlık ocağında sadece prolaktin testi var mesela,tsh falan yok ama diğerlerinde nasıl olur bilmiyorum.

ay canim hic dert etme bana da gecen ay pcosun dedi hizla kilo verdim veriyorum fazla kilon varsa ver ve hic merak etme olmaz diye bisi yok Allahimin izniyle hapimizin yuzunu tez zamanda guldursun

Amiin.52 kiloyum,kesin bir tanı da konmadı aslında bir dr var diyor diğeri yok..senin adetlerin düzenli mi peki canım?her ay yumurtlama oluyor mu?

Tekrar test yapmayı dene,gerçi ben de sevmiyorum artık yapmayı orda çıkan tek çizgi yüzünden:85:

Sıkma canını vardır elbet hayırlı bir zamanı,ben de tetikteyim regl belirtileri var kendisi yok henüz ama yakındır kırmızı kartı görmem.

bende beklemedeyim canım karnım ağrıyo göğüslerim şişti geçen hafta erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı ama yinede adetim 2 gün geçti diye umutlanıyorum bugün gitsemmi kan tahlili yaptırmaya diye düşünüp duruyorum ?? sizce ???

Ahahahahah buldunmu belanı gercı boyle belaya can kurban yavru yaaaaaa benım kocişide dr gıtme konusunda ıkna demıyorum butun terbıyesızlıklerı yapmama ragmen

Ahahayy ne guldumm beaaa aynen ole cezasi bile guzel bu heriflerin:$ ben anson dr iknasi konusunda gozyaslarimi konusturmayi dusunuyorum ama icimden gelmiyo napimm
neyse bi sure verim kafamda o sureye kdr bole dvm bakalimm sonrasi allah kerimm... Kendine guvenmiyo bunlar annem ya bise cikarda laf ederim die hicte bile cenemi bile acmamm yaaa:-(

Canim tebrik ederim kucagina almayi nasip etsin rabbim. Hadi geleneksel hamislik hikayeni anlat bisee;-) ne zamandir istiyorsun ne kdr beklerin ilac veya kur kullandin mii

Teşekkür ederim darısı başına en yakın zamanda inşallah. Şubat ayından beri denemelere başlamıştık. nisan ayında 10 gün gecikme yaşadım hatta kan testi 5,26 çıktı. ama kimyasal gebelikmiş 10. gün adet oldum. sonra mayısta tatile gittik ve ben tatil dönüşü sistit oldum. kanamalı hem de. antibiyotik falan kullandım. o nedenle bu ay hiç beklemiyorduk açıkcası. ama rabbim verince oluyor. 2 tane idrar testi yaptım pozitif çıktı güvenip de eşime söyleyemedim. en sonunda dün doktora gittim ve ultrasonda direk keseyi görebildik. eğer adet olsaydım bu ay soğan kürü uygulayacaktım ancak gerek kalmadı çok şükür çok güzel bir duygu allah tüm isteyenlere nasip etsin tez zzamanda.

Dmk bende gecen ay 10.79 du ertesi gun adet oldum kimyasaldi dmk,bu ikinci oluyo bana nie tutunamiyorkii neysee dmk ki sonrasinda muradina eriyorsun. Darisi basima ne diyim.

canım hayırlı olsun çok sevindim llah analı babalı büyütsün

Ben cvp vereyim tatlim. Hamis dglm ama hast.calisiyorum. Mantar degildir korkma koku kasinti ve soguk soguk ter dokersin mantarda ben oldugumda verem oldum sandim dusun:-( allah korusun soledigin diger belirtilerde hamileleik belirtileri goguslerimdn anliyorum ben hamile olma ihtimalimi! Git bir kosu bhcg baktir. Adetin gectiyse bi idrar teti daha. Yap istersenn;-)

Adetim gecikmedi daha 9 gün var. Ama akıntım çok, sarımtırak renkte. Karnım da şiş. Afedersin gaz var sanki. Batıyor gibi. Rahatsız ediyor bayağı.

Mantar olma ihtimalinden korkmuştum ben de. Pazar sabah yapmıştım testi şimdi yapsam ne değişir bilemiyorum

Sağolasın cevap için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…