- 15 Mart 2012
- 1.233
- 9
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.441
Bannecikler nasilsiniz? Anne adaylari gunaydinlar nasiliz bakalim? Sizleri ozluyor merak ediyoum yavv... Bide twky napti kan tahlilini sonuc ne meraktayim pozitif olduguna eminim ama deger nee tvii naptin yavyumm? Bu arada esimle dun konusurken dedi kii nasilsa olmuyo nie bu ay kporunuyoruz kii:'( o kdr gucume gittiki sanki ben yapamiyorum.. Bende haklisin ne geregi var nasilsa yapamiyosun dedim:-D gunumu gordum tabiki... Valla ben her tur tahlil yaptim temiss napiyim... Off yaa nie olmuyo esimde gitmiyo dr.
Bannecikler nasilsiniz? Anne adaylari gunaydinlar nasiliz bakalim? Sizleri ozluyor merak ediyoum yavv... Bide twky napti kan tahlilini sonuc ne meraktayim pozitif olduguna eminim ama deger nee tvii naptin yavyumm? Bu arada esimle dun konusurken dedi kii nasilsa olmuyo nie bu ay kporunuyoruz kii:'( o kdr gucume gittiki sanki ben yapamiyorum.. Bende haklisin ne geregi var nasilsa yapamiyosun dedim:-D gunumu gordum tabiki... Valla ben her tur tahlil yaptim temiss napiyim... Off yaa nie olmuyo esimde gitmiyo dr.
kizlar gulmekten yerlerdeyim suan.hahahhaahha :)
günaydın herkese zuzum sıkma canını kuzum senin bebiş sana süpriz yapıcak unmadığın anda gelicek kuzumm
sağlık ocağında prolaktin ölçümü yaptırılıyor mu?
ay canim hic dert etme bana da gecen ay pcosun dedi hizla kilo verdim veriyorum fazla kilon varsa ver ve hic merak etme olmaz diye bisi yok Allahimin izniyle hapimizin yuzunu tez zamanda guldursun
kızlar bu gün adet günüm dü benim henüz ortada bişey yok. daha adet günüm gelmeden idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı 2 hafta oluyor... şimdi ümitlenmek te istemiyorum... ne yapacağım bilemedim :/
çok canım sıkkın. sabah hafif bir ağrıyla uyandım. işe geldiğimde 1 damla gelmişti... bu ay da hayallerim suya düştübiriyle konuşsam ağlayacağım... zaten üzerimde regl dönemi hassasiyeti de var. içimi dökmek istiorum sadece
Ahahahahah buldunmu belanıgercı boyle belaya can kurban yavru yaaaaaa benım kocişide dr gıtme konusunda ıkna demıyorum butun terbıyesızlıklerı yapmama ragmen
Canim tebrik ederim kucagina almayi nasip etsin rabbim. Hadi geleneksel hamislik hikayeni anlat bisee;-) ne zamandir istiyorsun ne kdr beklerin ilac veya kur kullandin mii
Teşekkür ederim darısı başına en yakın zamanda inşallah. Şubat ayından beri denemelere başlamıştık. nisan ayında 10 gün gecikme yaşadım hatta kan testi 5,26 çıktı. ama kimyasal gebelikmiş 10. gün adet oldum. sonra mayısta tatile gittik ve ben tatil dönüşü sistit oldum. kanamalı hem de. antibiyotik falan kullandım. o nedenle bu ay hiç beklemiyorduk açıkcası. ama rabbim verince oluyor. 2 tane idrar testi yaptım pozitif çıktı güvenip de eşime söyleyemedim. en sonunda dün doktora gittim ve ultrasonda direk keseyi görebildik. eğer adet olsaydım bu ay soğan kürü uygulayacaktım ancak gerek kalmadı çok şükürçok güzel bir duygu allah tüm isteyenlere nasip etsin tez zzamanda.
Teşekkür ederim darısı başına en yakın zamanda inşallah. Şubat ayından beri denemelere başlamıştık. nisan ayında 10 gün gecikme yaşadım hatta kan testi 5,26 çıktı. ama kimyasal gebelikmiş 10. gün adet oldum. sonra mayısta tatile gittik ve ben tatil dönüşü sistit oldum. kanamalı hem de. antibiyotik falan kullandım. o nedenle bu ay hiç beklemiyorduk açıkcası. ama rabbim verince oluyor. 2 tane idrar testi yaptım pozitif çıktı güvenip de eşime söyleyemedim. en sonunda dün doktora gittim ve ultrasonda direk keseyi görebildik. eğer adet olsaydım bu ay soğan kürü uygulayacaktım ancak gerek kalmadı çok şükürçok güzel bir duygu allah tüm isteyenlere nasip etsin tez zzamanda.
Günaydın anne adayları
Prolaktini sormuştum kimse cevap vermedi ben de araştırıp öğrendim.
Hamile arkadaşlara bir sorum olacak. Yumurtlama dönemi bitmesine rağmen zaman zaman süt beyaz renkte koyu akıntı zaman zaman da sarımtırak akıntı normal mi? Koku yok. Göğüs uçlarım ağrıdan çürüyecek. Bazen üst bacaklara vuruyor ağrı. Belim de ağrıyor. Karın derim ağrıyor bir de. Ama erken gebelik testi negatif çıktı. Mantar ağrı yapar mı?
Ben cvp vereyim tatlim. Hamis dglm ama hast.calisiyorum. Mantar degildir korkma koku kasinti ve soguk soguk ter dokersin mantarda ben oldugumda verem oldum sandim dusun:-( allah korusun soledigin diger belirtilerde hamileleik belirtileri goguslerimdn anliyorum ben hamile olma ihtimalimi! Git bir kosu bhcg baktir. Adetin gectiyse bi idrar teti daha. Yap istersenn;-)
ama bat ı gecenler var cnm onlara umut olsun burda dertlesınler dı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?