Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

Ben doktora gittiğimde troit, hemoglobin, toksoplazma ve idrar tahlilim olmuştu canım. kızamıkçığa bağıkşıklığımız var diye biliyorum küçükken aşılarımız tamamsa.. smear için son testimden bu yana 1 yıl dolmadığı için yapmadı bana.

ayyyyyy allahıııımm ne bereketli bir ayyyy... hamişlerimiz patır patır dökülmüşleeerr.... yaaa ne kadar mutlu oluyorum yeni bir hamiş haberi alıncaa... Canlarım rabbim bebişlerinizi sağ sağlim kucağınıza da almayı nasip etsin.. Allah bizlere de nasip etsin inşallah tez zamanda....

amiiin darısı başına inşallah.

kız nerelerdesın sen ev ıslerı daha bıttmedımı ne var ne yok bebıskom

kız nerelerdesın sen ev ıslerı daha bıttmedımı ne var ne yok bebıskom

oyyyyyyy balııımmmmm burdayım yaaa iş yerinde işler çok yoğun cumartesi günüde evi taşıdık haftasonu öldüüüm resmeeennnn çoooooook yoruldumm saolsun arkadaşlar annemler felan vardı hep 2 günde hallettik evi... sen neler yapıyosun bakiimmm pembişiiiiiiimmmmmm.....?

kuzum hamileyim tuzemmmmm.......:119:

Rabbim tüm bebiş isteyenlere tez vakitte göbüşlerini bebişle doldursun...aminnnnnnnnnnnnnnn..............

Sağol yazdıkların için.. zaten benzer şeyleri istedi benden de.. Yaptıracağım bu hafta içi. Kızamıkçık için kafamız karışmıştı ama beklemedik biz. Bakalım sonuçlar ne çıkacak ve en önemlisi bat a kadar zaman nasıl geçecek.. Sizleri uzaktan okurdum da aman neyini bekleyemiyorlar derdim.. Kimsenin birşey demesine gerek yok kendim yedim lafımı zaten. Daha ilk deneme ilk ay ama zaman geçmiyor Hayırlı haberler inşallah hepimizden.

Hamiş sayımız artmış ne kadar güzel

Ben beklemedeyim. Vücudum bana değişik sinyaller yolluyor ama testler negatif çıkıyor. Bat beklemek en iyisi

canlarım size bişey sorcam geçen perşembe erken gebelik testi yapmıştım tek çizgi çıkmıştı
bugün adetim 1 gün geçikti sizce testte çıkmasa bile hamile olabirmiyim ???

canlarım size bişey sorcam geçen perşembe erken gebelik testi yapmıştım tek çizgi çıkmıştı
bugün adetim 1 gün geçikti sizce testte çıkmasa bile hamile olabirmiyim ???

Düzenli adet görüyorsan ve gebelikten şüpheleniyorsan kan testi yaptır. Erken testlerde negatif çıkabilir. En doğrusu kan testi

arkadaşlar doktor geçen ay prolaktin yükske çıktığı için bana dostinex verdi,bugün son ilacı içicem.ilaç bittikten 15 gün sonra gel dedi.yarında reglm in 3.günü.test yaptır dememişti.şimdi ben yarın test yaptırsam mı karar veremedim bi türlü.yoksa doktorun dediği gibi 15 gün sonra gitsem o zaman mı sölicek ne olcağını.o gün gittiğimde test zamanı da olmuyo.kafam karıştı?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…