Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

şu an adetmisin bide sat ve bat kaç seninnn

evet dün oldum 14 gün geçmişti üstünden
haliyle aslında bat hesaplamak biraz zor oluyor çünkü düzen adına bir şey kalmadı
her canı ne zman isterse o zman oluyor
bakalım yarın doktor yerindeyse adetin 3.günü oluyor hormon testi yaptırmak istiyorum

hadi hayırlısı canımm.benimde normalde 28 günde bir oluyordum.şimdi karmakarışık kafasına göre takılıyorrrrseninle batlar arka arkaya denk geliyor

1. Sabahları 15 dakika erken kalkın. Böylece yaşanılan telaşın ve aksiliklerin yarattığı stresi azaltmış olursunuz.
  2. Sabaha bir gece önceden hazır olun. Mesela kahvaltı sofrasını yada kıyafetlerinizi hazırlayın.
  3. Hafızanıza bel bağlamayın. Randevularınızı, ödeme günlerinizi, önemli günleri, numaraları ve bunun gibi hatırlanması gereken bilgileri bir yere not edin.
  4. Yalan söylemenize neden olacak davranışlardan kaçının.
  5. Bütün anahtarlarınızın kopyasını yaptırın. Evinizin yedek anahtarını gizli bir yere saklayın (örneğin bahçeniz varsa gizli bir yere gömün) ve arabanızın yedek anahtarını anahtarlığınızın dışında örneğin cüzdanınızın içinde taşıyın.
  6. Kırılmaya, bozulmaya yada yıpranmaya karşı önlem alın. Böylece arabanız, gereçleriniz, eviniz ve ilişkileriniz beklenmedik zamanlarda sizi yarı yolda bırakmaz.
  7. Beklemeye hazırlıklı olun. Banka kuyruğunda beklerken bir kitap yada gazete okumak sürenin daha çabuk geçmesini sağlar.
  8. Sürüncemede kalmak her zaman stress kaynağıdır. Yarın yapmak istediğiniz her şeyi bu gün yapın ve bu gün yapmak istediğiniz her şeyi şimdi yapın.
  9. Geleceği planlayın. Benzin deponuzun çeyrek deponun altına inmesine izin vermeyin; faturaları ödemek, ödev yada proje hazırlamak için son dakikayı beklemeyin, vb.
  10. İşe yaramayan yada bozuk bir eşya ile uğraşmayın. Eğer saatiniz, cüzdanınız, ayakkabı bağlarınız, silecekleriniz – kısaca size sürekli rahatsızlık veren her şeyi ya tamir edin yada yenisini alın.
  11. Randevularınıza 15 dakika önce gidin.
  12. İçinde kafein bulunduran yiyecek ve içeceklerden uzak durmaya çalışın.
  13. Her zaman beklenmedik olaylara karşı plan yapın. Örneğin: Eğer randevuya gecikirseniz ne yapacaksınız gibi…
  14. Kurallarınızı gevşetin. Televizyonun arkasında ki tozları almamak dünyanın sonu değil.
  15. Polyana-Gücü! Her yanlış giden bir iş için en az 10 iyi bir şey oluyor. Yaşamda ki güzellikleri sayın!
  16. Soru sorun. Bir dakika zaman ayırıp gideceğiniz adresi tekrar sormak size büyük zaman kazandırabilir.
  17. "Hayır!" demeyi öğrenin. Ekstra projelere, istemediğiniz sosyal aktivitelere ve zamanınız olmayan davetlere hayır demek huzurlu bir yaşama kavuşmanız için önemli bir adımdır. Bunun için pratik yapmanız, kendinize saygı duymanız ve herkesin zaman zaman sakinleşebileceği yalnız kalabileceği, sessiz bir ortama ihtiyacı olduğuna inanmanız gerekir.
  18. Telefonun fişini çekin. Rahatsız edilmeden uzun bir banyo almak, uyumak yada kitap okumak mı istiyorsunuz? Kısa bir süreliğini dünya ile ilişkinizi kesme cesareti gösterin.
  19. "İhtiyaçlar" ınızı tercihlere dönüştürün. Temel ihtiyaçlarımız yemek, su ve kendimizi ısıtmaktan ibarettir. Geriye kalan her şey tercihtir. Dolayısıyla yaşamda ki tercihlere aşırı derecede bağlanmayın.
  20. Basitleştir, basitleştir, basitleştir. . .
  21. Endişeli ve kuruntulu olmayan insanlarla arkadaş olun. Hiç bir şey karamsar bir insanın duygularının bulaşıcı olması kadar etkili değildir. Kısa bir süre içinde siz de onun gibi olabilirsiniz. Bu insanlardan uzak durum.
  22. Eğer işiniz uzun süre oturmanızı gerektiriyor ise arada bir ayağa kalkıp vücudunuzu esnetin.
  23. Eğer sessizliğe ihtiyacınız varsa kulak pamuğu kullanın.
  24. Uykunuzu alın. Eğer zamanında yatma alışkanlığınız yoksa, uyuma vaktinizi hatırlatması için alarm saatinizi kurun.
  25. Kaos içinde düzen yaratın. Evinizi ve işinizi öyle bir şekilde organize edin ki neyin nerde olduğunu bilin. Eşyalarınızı yerlerine koymayı alışkanlık haline getirin böylece bir şeyleri kaybetmenin stresinden korunmuş olursunuz.
  26. İnsanlar stresli olduklarında genelde kısa soluklar alırlar. Bu şekilde nefes aldığınızda vücudunuzda ki kullanılmış hava dışarı atılamaz, dokular yeterli oksijen alamaz ve kaslarda gerilme olur. Gergin bir an yaşarken soluk alış verişinize dikkat edin, eğer mide kaslarınızın gerildiğini hissederseniz ve kısa kısa yüzeysel soluk aldığınızı farkederseniz olduğunuz yerde durup vücudunuzun sakinleşmesini sağlayın. Bütün kaslarınızı gevşetin, bir iki defa derin ama yavaş soluk alıp verin.
  27. Düşüncelerinizi ve duygularınızı bir günlüğe yada bir kağıt parçası üzerine yazmak (istersiniz sonra atabilirsiniz) olayları daha net olarak görmenizde yardımcı olabilir.
  28. Rahatlamaya ihtiyacınız olduğunda aşağıda ki yoga egzersizini deneyin. Burnunuzdan derin bir nefes alırken sekize kadar sayın. Sonra dudaklarınızı büzerek içerdeki havayı çok yavaş bir şekilde verirken 16’ya kadar sayın. Dikkatinizi nefesinizin sesine verin ve gerginliğinizin azalmasını hissedin. Bu egzersizi 10 defa tekrarlayın.
  29. Korktuğunuz olaylara karşı kendinizi hazırlayın. Örneğin: Topluluk içinde konuşmadan önce, yapacağınız her davranışı ve karşılaşabileceğiniz her tepkiyi kafanızın içinde yaşamaya çalışın. Ne giyeceğinizi düşünün, dinleyiciler neye benzeyecekler, ne tür sorular sorulacak ve bu sorulara nasıl cevap vereceksiniz gibi… Olayı nasıl yaşamak istiyor iseniz o şekilde hayal edin. Gerçek konuşma zamanı geldiğinde, her şeye hazırlıklı olduğunuzu ve heyecanlanmadığınızı farkedeceksiniz.
  30. Yapılması gereken işlerin huzursuzluğu, yapmanız gereken işlere engel olmaya başlamış ise iş ortamınızda yada üstlendiğiniz görevlerde değişiklik yapma zamanı gelmiş demektir. Belki değişiklik tam ihtiyacınız olan çözümdür.
  31. Konuşun. Güvendiğiniz bir arkadaşınız ile sorunları konuşmak daha net sorunlara bakmanızı saglar. Böylece sorunun çözümü üzerine konstanre olabilirsiniz.
  32. Gereksiz stresten kurtulmanın bir yolu da içinde yaşadığınız çevreyi ihtiyaçlarınıza ve arzunuza göre seçmektir (İşiniz, eviniz, eğlence yeriniz vb). Eğer masa işinden nefret ediyorsanız bütün gün masa başında oturmanızı gerektirecek bir iş teklifini kabul etmeyin. Eğer politika konuşmaktan hoşlanmıyorsanız, politika konuşmaktan zevk alan insanlarla bir araya gelmeyin…
  33. Günlük yaşamayı öğrenin.
  34. Her gün gerçekten zevk aldığınız bir şey yapın.
  35. Yaptığınız her işe bir parça sevgi katın.
  36. Gerginliğinizi azaltmak için duş yada banyo alın.
  37. Bir başkası için bir şeyler yapın.
  38. Anlaşılmaktan çok anlamaya yoğunlaşın. Sevilmekten çok sevmeye yoğunlaşın.
  39. Görünümünüzü iyileştirecek değişiklikler yapın. Güzel görünmek kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlar.
  40. Gününüzü gerçekçi olarak planlayın. Bir randevudan diğerine koşmayın, kendinize randevular arasında nefes almak için boşluk bırakın.
  41. Daha esnek olun. Bazı işler mükemmel olmasada yapılmaya değerdir ve bazıları mükemmel olmasa da olur.
  42. Kendi kendinize yönelik negatif konuşmalardan kaçının: "Bunu yapmak için çok yaşlıyım. . .," "Bunu giymek için çok şişmanım. . .," "Bu insan ile olmak için çok çirkinim. . .," gibi.
  43. Hafta sonunu temponuzu değiştirmek için kullanın. Eğer haftanız yavaş ve tekdüze bir iş içinde geçiyor ise, haftasonunu biraz hareket ve macera ile geçirmeye özen gösterin. Eğer hafta içinde pek çok insanla bir aradaysanız ve hızlı bir tempo ile çalışıyorsanız, haftasonunda huzur ve sakinlik içinde geçirebileceğiniz ortamlar yaratın. Eğer iş yerinde başarılı olduğunuz hissine ulaşamıyorsanız, haftasonunda zevkle yapacağınız ve başarı ile bitirebileceğiniz bir iş üzerinde çalışın.
  44. Elinizden geldiğince bu günü yaşamaya çalışın. Dün ve yarın siz olmadan kendi kendilerine idare edebilirler.
  45. Bir seferde bir iş yapın. Eğer bir insan ile birlikte iseniz sadece o insan ile zaman geçirin. Ne bir başka işle ne de bir başka insan ile zamanınızı bölmeyin. Eğer bir proje ile meşgul iseniz sadece projeye konsantre olun ve yapmanız gereken diğer işleri unutun.
  46. Her gün kendinize yalnız kalabileceğiniz, sessizlik içinde dinlenebileceğiniz ve sakince düşünebileceğiniz bir zaman yaratın.
  47. Eğer istemediğiniz bir iş yapmanız gerekiyorsa, günün erken saatlerinde bitirmeye ve kurtulmaya çalışın. Böylece günün geri kalanını endişe ve huzursuzluk içinde geçirmekten kurtulmuş olursunuz.
  48. İşleri diğer insanlara yeteneklerine göre dağıtmayı öğrenin.
  49. Öğle yemeği için ara vermeyi asla unutmayın. Masanızdan yada çalıştığınız alandan hem bedensel hemde zihinsel olarak uzaklaşmak için kendinize zaman yaratın. Hatta 15 dakikalığına bile.
  50. Durumu daha kötüleştirebilecek bir şeyler yapmadan yada söylemeden önce değil 10 en az 1000’e kadar sayın.
  51. İnsanlara ve olaylara karşı affedici olun. İçinde yaşadığımız dünyanın mükemmel olmadığı gerçeğini kabul edin.
  52. Dünyaya karşı pozitif bakış açısı ile yaklaşın. Bir çok insanın elinden gelenin en iyisini yaptığına inanın.

Son düzenleme:

HAMİLE KALMAK İÇİN 9 GÜN VE SONRASI
Sağlıklı bir hamilelik için öncelikle beden ve ruh sağlığının iyileşmesi gerekiyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Ayşe Duman, hamile kalmayı kolaylaştırmak isteyenlere şunları öneriyor:

- Adetin 9'uncu ve sonraki 10 günü günaşırı ilişkiye girin.
- İlişki sonrası 2 saat sırt üstü yatın.
- Döllenen yumurtayı büyük bir içtenlikle rahimin kabul edişini düşünün.

HAMİLELİK DÖNEMİNE HAZIRLANMAK İÇİN ATILABİLECEK ADIMLARSA ŞÖYLE:
- İdeal kilonuza ulaşın.
- Bilinçaltınızı temizleyin.
- Adet dönemlerinizi kaydedin.
- Sigara ve alkol kullanmayın.
- Uyku düzeninizi dengeleyin.
- Kafeinden uzak durun.

[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]Damadın Yemini
Kilisede dugunun baslamasina cok az zaman var. Damat rahibin yanina yaklasip fisildar:

- "Bakin. Size verecegim $100 karsiliginda evlilik yeminimizde birtakim degisiklikler yapmanizi istiyorum.. Hani su bana soracaginiz

'Sonsuza dek seveceginize, koruyacaginiza, sadik kalacaginiza yemin ediyor musunuz?' kismi var ya, onu metinden cikarmanizi istiyorum."

Rahip gulumseyerek basini sallar ve damat rahibin avucuna $100 sıkıştırıp iceri doner.

Ve dugun baslar, herkes yerini alir, gelin ve damat rahibin onunde bulusur ve yeminler okunmaya baslanir.

Sira damadin yeminine gelince damadin gozleri hain hain parlar ve rahip damata sorar:

- "....... esinizin daima bir adim gerisinden yuruyeceginize, her emrini ve dilegini yerine getireceginize, her sabah kahvaltisini hazirlayip ayagina kadar gotureceginize, ve ikiniz de yasadiginiz surece baska kadinlara yan gozle bile bakmayacaginiza yemin ediyor musunuz...?"

Tabi damadin bu beklenmedik is karsisinda gozleri faltasi gibi acilir. Saga sola bakar, bir yutkunur.. ve kisik bir sesle:

- "E..eee.. evet efendim"

Ama toren sona erdikten sonra damat hisimla rahibin karsisina dikilir:

- "Bir anlasma yaptigimizi saniyordum!!!!"

Rahip gulumseyerek cevaplar:

- "Esiniz daha iyi para verdi.."

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

günaydın kızlar
sık sık giremiyorum nete
yakından iştende ayrılıyorum iyice giremiycem
ama çok şükür hamileleiğim iyi gidiyo.allah isteyen herkese versin.bu arada kızlar yumurtlama günü önemli
ben hamile kalabildiğim ay ovulasyon testi almıştım ve sabah 5 e saati kurup öyle denedik sabah saatlerinde daha etkili oluyo.bide böyle deneyin bakalım

hahahahaha koptum yaaaaa süpermişşşlş

ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İÇİN
OKUNACAK DUA:

Allah'tan her şeyin hayırlısını istemelidir. Bizim için neyin hayırlı olup olmadığını bizler bilemeyiz. Bir âyet-i kerimede de bildirildiği gibi, hayır zannettiğimiz şeyler bazen bizim için şer, şer sandıklarımız da hayır olabilir. Onun için Allah'tan her şeyin, bu arada çocuğun da hayırlısını istemeliyiz. Çocuk sahibi olmak elbette her kesin istediği bir şeydir. Yaratılış kanunları da bu yöndedir. Ama bazı durumlarda bazı insanlar için çocuk sahibi olmamak hayırlı olabilir.

Çocuğu olmayanlar, bunun sebeplerini araştırıp bu sebepleri ortadan kaldırmak ve çocuk sahibi olmak için çalışabilirler. Fakat bütün gayretlere rağmen yine çocuk olmuyorsa bunu dert etmek, ısrarla bu konu üzerinde durmak da doğru değildir. Belki de onlar için hayırlı olan öylesidir. Belki çocukları olsaydı başlarına bilinmedik belâlar gelecekti ve Allah onları o belâlardan korumak için çocuk vermedi.

Evet, çocuk istemeli, bunun yolVİRÜSlarını da aramalı, ama işi çığırından çıkarıp takıntı haline getirmemelidir. Her şeyin hayırlısını istemelidir. Cenab-ı Hak, hakkımızda her şeyin haylırlısını versin. (Amin)

1. "İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm."
=
"Muhakkak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir."
(Hicr, 15/81) âyetini geceleri 1267 kere tekrar eder ve bunu üç ay boyunca sürdürür.

2.
Veya;
"Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî"
=
"Muhakkak ki Allah dosttur ve yaratandır."
(Şura, 42/9) âyetini, beraber olmadan önce 289 kere tekrar eder.

3.
Veya;
"HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü"
=
"O yaratandır ve yokVİRÜStan var edendir."
(Haşr, 59/24) âyetini 1054 kere tekrar eder.)

4. Veya;
tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine yakın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa
"Bismillâhirrahmânirrahîm"
yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalıncaya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır.)

Son düzenleme:

evet canım yaaa onu bende biiyorum sabah daha etkiliymiş
işten neden çıkıyorsun kiii

günaydinnnn pembişimm yeni topigimiz hayirli ugurlu olsun tatlimm:118::118::118::118:

gunaydın kızlar nasılsınız sogan kurune basladım ben yıne bu gun 10 gun boyunca hadı hayırlısı ayse ya su stres olayı cıdden cok kotu dun gece agladım bıle nıe bu kadar kafama takıyorum ben esım de ben senı anlamıyorum bırak bı su akar yolunu bulur dedı falan ay Allah hepımıze sabır versın kızlar

Bismillahirrahmanirrahim Haziran Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin

egzantrikressam - bat 15 haziran

tuze - bat 3 haziran

nagishe - bat 12 haziran

kardelen44 - bat 10 haziran

nurran- bat 18-19 haziran

supersin21 - bat 16 haziran

havvam87- bat 15 haziran

ciddeli- bat 5 haziran

pembemasal- bat beklemede

divinty- bat 14 haziran

ceyz- bat 5 haziran

viole- bat 21 haziran

h_derya- bat 1 haziran

Banu_K- bat 15 haziran

3522- bat 17 haziran

EnginSena- 30 mayıs

Eceli54 - 28 mayıs

aysem_kas- 5 temmuz

elif_87 - 5 temmuz

Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim

evet yaaaa bende adet olduğum ağla ağla içim çıktııı.bu arada benim bat 2temmuz canımm.dediğim gibi kitap okucazz.en azından bu ayyy stres yok arkadaşlarrr.olursa olur ne yapalım hayırlısı şu saatten sonraaa.bu hamile kalmam tarzı şeyler konuşmak yok.ne yapalım canımmm.isyan yok tamam mı bu ayyy kimse çok çocuk olsun istiyorum demicerkkk.

günaydınnnnn yavrulaarr.. yeni topiğimiz hepimize uğur getirsin inşallaahhh.. bu topikten hepimiz hamile bir şekilde ayrılalımm :)

pembişim benide ekle listeyeeee.... ama batımı bilmiyoruumm...

Rabbimiz! güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi sana şikayet ediyoruz. Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız sana arz ediyoruz. Cumanız mübarek olsun...

kızlar bügün cuma dualarimizi eksık etmeyelim rabbim hakkımızda herseyin hayirlini verr ins. bu ay tüm islam alemine ve k.k uyelerine hayir getirir(amin)

Amiiinnnn canım.. hepimizin cuması mübarek olsun.. Rabbim bu mübarek cuma gününde buradaki kullarının bebek aşkıyla yandıklarını görüp hepimize birer birer evlat ihsan eylesin... Yüca Yaradan kucaklarımızı boş bırakmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…