- Konu Sahibi pembemasal
-
şu an adetmisin bide sat ve bat kaç seninnn
evet dün oldum 14 gün geçmişti üstünden
haliyle aslında bat hesaplamak biraz zor oluyor çünkü düzen adına bir şey kalmadı
her canı ne zman isterse o zman oluyor
bakalım yarın doktor yerindeyse adetin 3.günü oluyor hormon testi yaptırmak istiyorum
hahahahaha koptum yaaaaa süpermişşşlş[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]Damadın Yemini
Kilisede dugunun baslamasina cok az zaman var. Damat rahibin yanina yaklasip fisildar:
- "Bakin. Size verecegim $100 karsiliginda evlilik yeminimizde birtakim degisiklikler yapmanizi istiyorum.. Hani su bana soracaginiz
'Sonsuza dek seveceginize, koruyacaginiza, sadik kalacaginiza yemin ediyor musunuz?' kismi var ya, onu metinden cikarmanizi istiyorum."
Rahip gulumseyerek basini sallar ve damat rahibin avucuna $100 sıkıştırıp iceri doner.
Ve dugun baslar, herkes yerini alir, gelin ve damat rahibin onunde bulusur ve yeminler okunmaya baslanir.
Sira damadin yeminine gelince damadin gozleri hain hain parlar ve rahip damata sorar:
- "....... esinizin daima bir adim gerisinden yuruyeceginize, her emrini ve dilegini yerine getireceginize, her sabah kahvaltisini hazirlayip ayagina kadar gotureceginize, ve ikiniz de yasadiginiz surece baska kadinlara yan gozle bile bakmayacaginiza yemin ediyor musunuz...?"
Tabi damadin bu beklenmedik is karsisinda gozleri faltasi gibi acilir. Saga sola bakar, bir yutkunur.. ve kisik bir sesle:
- "E..eee.. evet efendim"
Ama toren sona erdikten sonra damat hisimla rahibin karsisina dikilir:
- "Bir anlasma yaptigimizi saniyordum!!!!"
Rahip gulumseyerek cevaplar:
- "Esiniz daha iyi para verdi.."
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
günaydın kızlar
sık sık giremiyorum nete
yakından iştende ayrılıyorum iyice giremiycem
ama çok şükür hamileleiğim iyi gidiyo.allah isteyen herkese versin.bu arada kızlar yumurtlama günü önemli
ben hamile kalabildiğim ay ovulasyon testi almıştım ve sabah 5 e saati kurup öyle denediksabah saatlerinde daha etkili oluyo.bide böyle deneyin bakalım
günaydinnnn pembişimm yeni topigimiz hayirli ugurlu olsun tatlimm:118::118::118::118:
gunaydın kızlar nasılsınız sogan kurune basladım ben yıne bu gun 10 gun boyunca hadı hayırlısı ayse ya su stres olayı cıdden cok kotu dun gece agladım bıle nıe bu kadar kafama takıyorum ben esım de ben senı anlamıyorum bırak bı su akar yolunu bulur dedı falan ay Allah hepımıze sabır versın kızlar
günaydınnnnn yavrulaarr.. yeni topiğimiz hepimize uğur getirsin inşallaahhh.. bu topikten hepimiz hamile bir şekilde ayrılalımm :)
pembişim benide ekle listeyeeee.... ama batımı bilmiyoruumm...
günaydın canım daha gelen giden yokmuuuuu
Rabbimiz! güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi sana şikayet ediyoruz. Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız sana arz ediyoruz. Cumanız mübarek olsun...
kızlar bügün cuma dualarimizi eksık etmeyelim rabbim hakkımızda herseyin hayirlini verr ins. bu ay tüm islam alemine ve k.k uyelerine hayir getirir(amin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?