- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.241
gunaydın kızlar nasılsınız burda hava cok sıcak 35 ı gecıyor ve sıcaga dayanamıyan ben :) sızde ne var ne yok hanımlar
günaydın lokum ne burasıda çok sıcak akşam misafirim vardı balkona oturdular.evimin içleri kirlenmesi diyeee
kız balkon kapısı hep acık oldugundan arabalardan falan toz gelıyor ıcerı gecen camasır makınem bozulmusu sımdı yıkat ta yıkat ıkıncı yı bıtırmesını beklıyorumsonra bır dus alıp cıkmayı dusunuyorum tum gun evde gecmez ay bu adetm cok zorlu gectı kızlar hep bı fenalardayım sıcaklık basıyor sureklı dustayım
burda denız havası var ama denız yok malesef yah artık baska ulkelere gıdıcez yuzmek ıcın ben havuzda yuzmeyı sevmıyorum bı de su sabıt olunca cok ıgrenıyorum hem bız kadınların bu konuda daha hassas olması gerekıyor:)
bencede en güzeli dışlarda ben de cumartesi artık denize girmeyi düşünüyorum pazarda nöbetçiyimmmm
günaydın kızlar nasılsınıızz bende burda haşlandım sıcaktan gün içinde heralde 5 litre su içiyorum yaaa
günaydın canlarr nasılsınız
günaydın canlarr nasılsınız
o kuzum yiğenimiz büüyümüş elli ayakklı olmuş maşallahh maşallahh
evet büyüdü teyzesi enson 9+3 günlükken gittim hareket etmeye bile başlamıştı benim kuzumo kadar güzelki o harektlerini felen görmek Allahım herkese yaşatsın bu günleri . şuan 11+4 günlüğüz sen ne kadar oldun
kızlar yaaa ben çatlamaya başlıyorum sanırımmmkarnım geriliyo sanırım gerildikçe kaşınıyorum off daha hiç karnım yok ama (((( çatlamaya başlıyo. bide beya tenliyim ben beyaz tenliler ne yaparsa yapsın çatlarlarmış .
9. haftadayım. henüz doktora gitmedim 11. haftada gidicem. ikili teste felan sana randevu verdimi doktor
kızlar yaaa ben çatlamaya başlıyorum sanırımmmkarnım geriliyo sanırım gerildikçe kaşınıyorum off daha hiç karnım yok ama (((( çatlamaya başlıyo. bide beya tenliyim ben beyaz tenliler ne yaparsa yapsın çatlarlarmış .
evet verdi canım ilk gittiğim gün 6 haftalıkken randevu verdi bana dr 22 haziranda ikili testimizi olucaz Allahın izniyle inş herşey güzel çıkar
tatlım badem yağını kullanmaya başla hafir fafif masaj yaparak sür gögsünüde unutma çünkü onlarda büyüyor ve çatlıyor
tatlım badem yağını kullanmaya başla hafir fafif masaj yaparak sür gögsünüde unutma çünkü onlarda büyüyor ve çatlıyor
evet canım yaaa kullanmaya başlicam ama önce gidip almam lazım da bu sıcakta dışarıya çıkmak çok zor akşam üstü gidip alırım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?