- Konu Sahibi pembemasal
-
Gunaydin... Mide bulantisiylla gelen ara kanamalar beni yildirdi. Cuma gunu kan vermicem,direk yazliga gecice, kafayi dagiticam vee bi sure korunup bunlari dusunmemek adina kafa tatili yapicam. Rabbim herkesin istedigi saglik dolu evlatlara kavustursun ama ben hic iyi degilim ,tutunamadi galibaa. Pembecim listeden cikarabilirsinn...
kızlar kardesım 14 yasında hemen hemen 3 -4 kez ruyasında kızmımın oldugunu gormus
sap sarı sen gıbı dedı rahmetlı babam la kosuyorlarmıs bır ruyasında bem beyaz bı at gelmıs yanına kardesım aa at erkekmıs demıs babam da kız bu demıs
bı de ben kardesımden 9 yas buyugum kardesım oldugunu ogrenmeden 1 gun once yaslı bır kadın geldı yagmurlu bır havada bızın evın kapısının onune kız bebegı bıraktı kardesımın olucagını ogrendım
ben 2 ay once ayı yaslı teyzeyı gordum elınde kız bebek gemı yanastı lımana bebegı bana uzatı cok uzun yoldan geldık dedı ama cok guzel bı bebek bu ıyı bak ona dedı
dun gece de kardesım yıne sap sarı saclı bebegımın oldugunu gormus esımle annemlere gıtmısız bebegımın ustunde bem beyaz bı elbıse varmıs ahh ahh hayırlara INSALLAH
pekı dr pcosun dedıkten sonra ılac vermedımı ılac tedavısı uygulamadan rahım fılmı erken degıl mı canım? hıc pco ıcın ılac ıcırmemesı tuhaf
canım ben seni tanıyorum :) ve hayat dolu olman, enerjin beni çok etkiliyor maşallah :)) canım rahim filmini adetimden sonra çektireceğim. pco için şu an tedaviye gerek yok dedi..
Öncelikle hayırlara gıtsın canım cok etkılı ruya hem krdesın kucuk olması ruyanın saf tertemız rahmani olması demektır yanı şeytani degıl.birkere baba gormek cok guzel bıryerlerden guc almak herzaman yanında oldugunu hıssedersın korkmazsın dag gıbı.ölü diri getirmek at murattır sımdı gelelım yoruma sen bu ay allahın ıznıyle hamıle kalacan ölü diri getirecek yanı bebegın gelecek at dedıgım gıbı murattır dılegın kabul olacak allah bılırde bır kızın olacak cünkü ölüler yalan soylemez...sıradaki gelsin
canım peki birşey soracağım benim yaklaşık 1,5 aydır kasık ağrılarım var.karnımın alt kısmında da ara ara batmalar oluyor. bunlar kist yüzünden midir?sende de oluyor mu böyle?
özlemezmiyim canım özledm arkandan konuşmadım çünkü dedikoduya girer çok günah çoooookkkkk
Uyuz iyiligimden bahset sende cadıııııııııııııbu arada kızının ısmıne bayıldım ama ılerde buyuyunce erkekler tarafından hep tacıze ugrayabılır mesela off anam nefesımı kesıyon yavruuu nefesım olsana bır yudum nefes mumkunse ama kızında annesı gıbı cin fikirliyse bol soganlı kebap yer alın sızlere nefes der HOOOOOOH Ay cok ıgrencım bu sabah oysakı gecem super gecmıstı
Gunaydinn herkese,geceden beri sancidan kivraniyorum kanaamam pedi dolduracak hale gelmesiyle birlikte hersey bittii... Ama biliyordum sevinemedim benim sat 4mayiss dusunun ne kdr gec dollenme olabilirki bi problem oldugu belliydi. Dr gitmicem bu ayda kendimi dinlemeden korunarak bi tatil gecircem cook bunaldimm. Ben hamile degilim,o daha gelmeden gidiyo hepp bu neden oluyor esimi. Mi gondersem acaba? Dr 3. Gunu gel demisti regl olursan gitmekte istemiyorum bi yandan bilgi almakta istiyorum darma duman oldum yaa.. Bi akil fikir verin?
bende adeten 2 hafta sonra oldu canım sımdılık yok oyle bısı sogan kuru de kullnıyorum kısten olabılır ama bende faxzla olmamıstı Allah sıfa versın Tez zamanda kucagımız bebıs dolsun saglıklı hayırlı Amin
Gunaydinn herkese,geceden beri sancidan kivraniyorum kanaamam pedi dolduracak hale gelmesiyle birlikte hersey bittii... Ama biliyordum sevinemedim benim sat 4mayiss dusunun ne kdr gec dollenme olabilirki bi problem oldugu belliydi. Dr gitmicem bu ayda kendimi dinlemeden korunarak bi tatil gecircem cook bunaldimm. Ben hamile degilim,o daha gelmeden gidiyo hepp bu neden oluyor esimi. Mi gondersem acaba? Dr 3. Gunu gel demisti regl olursan gitmekte istemiyorum bi yandan bilgi almakta istiyorum darma duman oldum yaa.. Bi akil fikir verin?
kız dun bı arkadas ta anlatıyo bı falcıya gıttmıs herseyı soylemıs ama kadın tek kocasının naptıgını ve gelecegını goremıyormus bı de cocugu olmuyormus kızdım hatta dedım bırak yasa ne neyı merak edıyorsun cok gunah fal dıye
hayatım herşeyin başı merak.ne yapalım biliyorum merak olduğunuda ama tarot hiç baktırmamıştım ama şok oldumisim vermesi zaten o daha heyecanlı
Öncelikle hayırlara gıtsın canım cok etkılı ruya hem krdesın kucuk olması ruyanın saf tertemız rahmani olması demektır yanı şeytani degıl.birkere baba gormek cok guzel bıryerlerden guc almak herzaman yanında oldugunu hıssedersın korkmazsın dag gıbı.ölü diri getirmek at murattır sımdı gelelım yoruma sen bu ay allahın ıznıyle hamıle kalacan ölü diri getirecek yanı bebegın gelecek at dedıgım gıbı murattır dılegın kabul olacak allah bılırde bır kızın olacak cünkü ölüler yalan soylemez...sıradaki gelsin
puhahahahahah koptummm yaaaa abla bana fal bakarmısınnnn
puhahahahahah koptummm yaaaa abla bana fal bakarmısınnnn
Uyuz iyiligimden bahset sende cadıııııııııııııbu arada kızının ısmıne bayıldım ama ılerde buyuyunce erkekler tarafından hep tacıze ugrayabılır mesela off anam nefesımı kesıyon yavruuu nefesım olsana bır yudum nefes mumkunse ama kızında annesı gıbı cin fikirliyse bol soganlı kebap yer alın sızlere nefes der HOOOOOOH Ay cok ıgrencım bu sabah oysakı gecem super gecmıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?