Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

zuzum halen kanaman varmı canım....

herkese günaydın. zuzumm tatlım kendine çok dikkat et kuzum aralık anneleri topiğinde hala çoğu arkadaşımın kanaması devam ediyo ama bebişlerinin gelişimi felan gayet iyi. dr sanada düşük önleyici ilaç vermiş onu ihmal etme kuzum iç . ben inanıyorum bebişin seninle olucak sen çok endişe ediyosun ama sakin olmalısın canım

Öncelikle hayırlara gıtsın canım cok etkılı ruya hem krdesın kucuk olması ruyanın saf tertemız rahmani olması demektır yanı şeytani degıl.birkere baba gormek cok guzel bıryerlerden guc almak herzaman yanında oldugunu hıssedersın korkmazsın dag gıbı.ölü diri getirmek at murattır sımdı gelelım yoruma sen bu ay allahın ıznıyle hamıle kalacan ölü diri getirecek yanı bebegın gelecek at dedıgım gıbı murattır dılegın kabul olacak allah bılırde bır kızın olacak cünkü ölüler yalan soylemez...sıradaki gelsin

pekı dr pcosun dedıkten sonra ılac vermedımı ılac tedavısı uygulamadan rahım fılmı erken degıl mı canım? hıc pco ıcın ılac ıcırmemesı tuhaf

canım peki birşey soracağım benim yaklaşık 1,5 aydır kasık ağrılarım var.karnımın alt kısmında da ara ara batmalar oluyor. bunlar kist yüzünden midir?sende de oluyor mu böyle?

canım ben seni tanıyorum :) ve hayat dolu olman, enerjin beni çok etkiliyor maşallah :)) canım rahim filmini adetimden sonra çektireceğim. pco için şu an tedaviye gerek yok dedi..

kız oyle vallah ben evlenmeden once babamın mezarına gıdıyordum ama esımı hıc goturmemıstım evlenmede 2 gun once ruyama gırdı dayıma soylemıs getırsın damatı gorıyım dıye goturdum evlendıkten sonra ruyamda hep bana gulumsedı Ay ben de arastırdım kız bebek gıbı canım her yerde ole dıyor oluden dırı haber Allah hepımızın yuzune baksın ınsAllah AMİN yorumun ıcın sagol

canım peki birşey soracağım benim yaklaşık 1,5 aydır kasık ağrılarım var.karnımın alt kısmında da ara ara batmalar oluyor. bunlar kist yüzünden midir?sende de oluyor mu böyle?

bende adeten 2 hafta sonra oldu canım sımdılık yok oyle bısı sogan kuru de kullnıyorum kısten olabılır ama bende faxzla olmamıstı Allah sıfa versın Tez zamanda kucagımız bebıs dolsun saglıklı hayırlı Amin

özlemezmiyim canım özledm arkandan konuşmadım çünkü dedikoduya girer çok günah çoooookkkkk

Uyuz iyiligimden bahset sende cadııııııııııııı bu arada kızının ısmıne bayıldım ama ılerde buyuyunce erkekler tarafından hep tacıze ugrayabılır mesela off anam nefesımı kesıyon yavruuu nefesım olsana bır yudum nefes mumkunse ama kızında annesı gıbı cin fikirliyse bol soganlı kebap yer alın sızlere nefes der HOOOOOOHAy cok ıgrencım bu sabah oysakı gecem super gecmıstı

Gunaydinn herkese,geceden beri sancidan kivraniyorum kanaamam pedi dolduracak hale gelmesiyle birlikte hersey bittii... Ama biliyordum sevinemedim benim sat 4mayiss dusunun ne kdr gec dollenme olabilirki bi problem oldugu belliydi. Dr gitmicem bu ayda kendimi dinlemeden korunarak bi tatil gecircem cook bunaldimm. Ben hamile degilim,o daha gelmeden gidiyo hepp bu neden oluyor esimi. Mi gondersem acaba? Dr 3. Gunu gel demisti regl olursan gitmekte istemiyorum bi yandan bilgi almakta istiyorum darma duman oldum yaa.. Bi akil fikir verin?

hufhaudahduahdau delıler cok guldum ya Allah ıylıgınızı versınnnn sogann kokusuuu:))))

canım eğer dr çağırdısa git mutlaka ihmal etme sakın kuzum. eşinde sorun olucağını pek sanmıyorum çünkü sen hamile kalabiliyosun tatlım. birde tatlım sen kanda pıhtılaşma felan varmı ona baktırsana kuzum yaa

Allah razı olsun canım benim...umarım isteyen herkese hayırlısıyla rabbim nasip eder..

canım bence sen doktora gıt

Valla ben senden daha cok umutluydum hayırlısı zuzucum bak bende aynı taktıgı uyguluyorum bu ay gercekten ama adetın 3 gunu git degerlerıne baksın sonrada at kafandan relax ol bu ay ben hiiiiççç beklemiyecem amaaan çok nazlandı cadı gelmezsen gelmeeeeeeeeeeeeeeeeeee ahada yapıyom kendıme beddua eger beklersem boyle olayım oohh canıma deysın

hayatım herşeyin başı merak.ne yapalım biliyorum merak olduğunuda ama tarot hiç baktırmamıştım ama şok oldum isim vermesi zaten o daha heyecanlı

canım bak umutsuzluğa kapılma önce... vakit kaybetmeden doktora git bence.. bir için rahatlasın..ne yapılması gerekiyorsa doktorun söylesin sana.. mutlaka git doktora..hatta hemen şimdi..Allah yardımcın olsun canım benim..dualarımız seninle.

puhahahahahah koptummm yaaaa abla bana fal bakarmısınnnn

puhahahahahah koptummm yaaaa abla bana fal bakarmısınnnn

Ahahahaha bakarım hanıımmm bakla falı bakarım kahve falı bakarım el falı bakarım at 5 10 kuruş bakayım falınahanııııııııııımmm falcınız geldiiiiiiiiiiiiiiiii

hele öyle bi b-k yemeye kalksınlar kızıma taciz etsinleer.boğazlarını sıkar nefeslerini içlerinde kalır çıkaramazlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…