- Konu Sahibi pembemasal
-
canim benim sakin bitki cayi icme. basta adacayi olmak uzere bitki csylari rahim kasilmalarini ve bazi hormon degerlerini arttirdigi icin tehlikeli. ben gebelige karar verdigimden beri hic ivmiyorum. ayrica ilk 3 ay maydonoz ve dereotunuda cig ve bol olarak tuketmemeliymis . aman dikkat zuzum.
Merhabalar herkesın gunu aydın olsun okadar kaynatmıssınızkı oku oku bıtmıyo ıyıkı bır gun gırmedık hee pisler
Kızlar,özellikle pko olan arkadaşlarım adaçayı ile ilgili yaşadığımı anlatmak istiyorum.Sabahları siyah çay sevmediğimden hep adaçayı içiyordum,sallama çay kullanıyordum ama gerçekten abartısız her sabah içiyordum.O aylar progesteronum sıfıra yakın çıkıyordu,dr hep yumurta yok,hepsi kiste dönüşüyor diyorlardı.Bir gün müdürün çayçısı adaçayı hazırlıyordu,bana da hazırlar mısın dedim,"sen bence ikinciyi düşün bırak artık bu çayı "dedi,niye dedim,ben bunu müdürlerime bile içirmiyorum,kadında ve erkekte üremeyi durdurucu özelliği var dedi,başımdan aşağı kaynar sular döküldü.Hemen o çayı kestim ve benim progesteron yükselmeye başladı.Her şeyi kararında kullanmak gerek.
oyy oyyy nabersın eceli ne ver ne yok tatlım :)))
Herkese günaydın kızlarr...
uzun zamandır yazmıyordum ama takip ediyordum sizleri uzaktan..inşallah hepinizin hayırlı haberlerini alırız tez zamanda...özellikle zuzucuğum kalbini ferah tut..bebeğin bırakmayacak seni inşallah..
bu arada ben geçen ay 5 gün gecikmeyle adet oldum.normalde çok düzenlidir adetlerim..adet sonrası hemen doktora gittim ve doktor sağ yumurtalığımda polikistik over olduğunu söyledi.çok üzüldüm tabi.şimdi yine 2 gün geçti adetimden ama hala olamadım.yine kistlerden galibabu ay rahim filmi çektireceğim ve çok korkuyorum. zor bir işlemmi acaba? bebek olması için ilaçlı tedaviye başlayacakmışız bide.. işte böyle bendeki gelişmeler..
hepinize hayırlı günler diliyorum bu arada..
günaydın lokumlarr ne yapıyorsunuz bakayımmm özledinizmi beni bir gecede ec eli ben seni çok özledimmm beni bırakma tamam mı
İyi bitanem dun anneme gıtmıstım yaa bıraz rahatsızdı evı temızledım zavallım yapamıyokı ama sankı pazara gıtmısım gıbı yüklendim geldim valla anne pazarı bedava
Herkese günaydın kızlarr...
uzun zamandır yazmıyordum ama takip ediyordum sizleri uzaktan..inşallah hepinizin hayırlı haberlerini alırız tez zamanda...özellikle zuzucuğum kalbini ferah tut..bebeğin bırakmayacak seni inşallah..
bu arada ben geçen ay 5 gün gecikmeyle adet oldum.normalde çok düzenlidir adetlerim..adet sonrası hemen doktora gittim ve doktor sağ yumurtalığımda polikistik over olduğunu söyledi.çok üzüldüm tabi.şimdi yine 2 gün geçti adetimden ama hala olamadım.yine kistlerden galibabu ay rahim filmi çektireceğim ve çok korkuyorum. zor bir işlemmi acaba? bebek olması için ilaçlı tedaviye başlayacakmışız bide.. işte böyle bendeki gelişmeler..
hepinize hayırlı günler diliyorum bu arada..
pekı dr pcosun dedıkten sonra ılac vermedımı ılac tedavısı uygulamadan rahım fılmı erken degıl mı canım? hıc pco ıcın ılac ıcırmemesı tuhaf
:)))) gecmıs olsun canım benım kız ruyasını yazdım kerdesımın hıc kımse mı bı anlamını bılmıyo dını yonden :))
Heee özlemişmiş inanmıyomsayfalarca yazı yazmıssınız benden bir gıdım bahsetmemişsiniz bismillah kıskançlıgında bukadarı
İyi bitanem dun anneme gıtmıstım yaa bıraz rahatsızdı evı temızledım zavallım yapamıyokı ama sankı pazara gıtmısım gıbı yüklendim geldim valla anne pazarı bedava
Ruyanı okudum cok etkılendım tuylerım dıken dıken oldu yorayım bıtanem ama once sayfaya gerı doneyım hem okur hem yorarım bıdakka
Slm sızı tanımıyorum demekkı bayadır yoksunuzoncelıkle adet gecıkmelerı ıcın rahm bebek arıyor derler ve rahım flmı ıcın cok erken ama ılla yaptıracam dersen cok duyumlar aldım mesela benım dr canından can cıkar dıyordu ama burda bır arkadas cektırmıs hıc anlamamıs korktugu gıbı degılmıs demıstı sen bılırsın ama once polıstıgını bıtırebılırsın tecrube pembiş
özlemezmiyim canım özledm arkandan konuşmadım çünkü dedikoduya girer çok günah çoooookkkkk
canım ben seni tanıyorum :) ve hayat dolu olman, enerjin beni çok etkiliyor maşallah :)) canım rahim filmini adetimden sonra çektireceğim. pco için şu an tedaviye gerek yok dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?