Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

Saol arzucum insallah suaan tek temennim o. Ee nasilsin diyet nasil gidiyoo pardon kilolar nawsilgidiyoo? Duyorum topikteki basarini tebrikler...

bende iyiyim canım tadilat bir taraftan tatil hazırlıkları diqer yandan koşturuyorum...diyetle aram iyi 3 aşaqı 5 yukarı gidiyoruz bakalım..inşallah tatil dönüşü kaldıqım yerden devam

Kızlar bugün regl günümdu henüz gelmedi kırmızılar acaba folik asitten mi dua edin nolur inşallah hamileyimdir

Yesil cay bilem mi icmiyim ama cok seviyorumm. Cay kahveyle aram hic iyi degil gunde iki fincan cok acik sekersiz cayim var birtek o birde aksam ictigim iki fincan yesil yaada melisayla karistirdigim bitkiler varr icmiyim o zaman:'(

canım yeşil çay içme hemde şiddetle içmemeni isterimmm.... bak canım nelere sebep olur.........

Hamilelikte Yeşil Çay.. Lütfen Dikkat! oku tatlım...

daha önce bir tanıdığımızın arkadaşı hamileyken içmiş. hamilelikte kilo almamak için ama sonuç bebiş küvezde sadece 3 4 gün yaşayabilmiş. kalbi iflas etmiş...

aman diyim canım derhal bırak...........................................:18::18::18:

Olcak canım olacak az daha sabır.Sen de bizimle herşeyini paylaşacaksın,pembikimiz hamiş smileyini koyacak,takla atan bebikimizi koyacak,bu forumda olmamızın sebebi zaten birlikte birbirimize güç vermemiz.

Olcak canım olacak az daha sabır.Sen de bizimle herşeyini paylaşacaksın,pembikimiz hamiş smileyini koyacak,takla atan bebikimizi koyacak,bu forumda olmamızın sebebi zaten birlikte birbirimize güç vermemiz.

oda olcakAllahın izniyle tatlımmmm...... Rabbim hayırlısıyla kucağına aldığın günleri göstercek... tek yapacağın zor olcak ama stres, istenmeyen düşmanımız..... vede bol bol yat dinlen dualarımız seninle canım ...

Kankim doğru söylemiş,sen yat dinlen.Bek ben bu forumda hamişlere bizim içinde dua edin,sizin dualarınız daha mühim derdim,şimdi ben dualarıma kk daki bekleyen arkadaşlarıma diye ediyorum.

Yavruyu uyuttum da az foruma bakim dedim,sen nasılsın canım,ovulasyon günlerini kaçırmadınız demi?

ohh bende yavruyu uyuttum ..... ah canım demiştimya benim ovulasyon felan kalmadı.... o günler bir garip olduki sorma. ama bilmem belkim aradan bir yerden hiç olmadık zamanda rahme ulaştıysa, yani benim ovalasyon dediğim günler belkide değildi adet döngüm uzun olunca hayırlısı.......

Çok istekli görmüyorum seni,istemiyor musun yoksa?

Egzantrigim naptim ben biliyormusun? Biraz once cubuk tarcinli 2 fincan yesil cay peki sonra ne oldu kanamam basladi:-( yaaa rabbim surekli kanla revanla beni siniyorsun bu son olsun. Hicbisey yiyip icmicem cumaya kdr valla zaten istehim yokk:'( tesekkur edderimm cooookkk

canım yeşil çay diyosun yazımdan önce içtin sanırım. kuzum dahada içme Rabbim korusun bebişini.... kanaman çokmu.....:18:

canim benim sakin bitki cayi icme. basta adacayi olmak uzere bitki csylari rahim kasilmalarini ve bazi hormon degerlerini arttirdigi icin tehlikeli. ben gebelige karar verdigimden beri hic ivmiyorum. ayrica ilk 3 ay maydonoz ve dereotunuda cig ve bol olarak tuketmemeliymis . aman dikkat zuzum.

Gunaydin... Mide bulantisiylla gelen ara kanamalar beni yildirdi. Cuma gunu kan vermicem,direk yazliga gecice, kafayi dagiticam vee bi sure korunup bunlari dusunmemek adina kafa tatili yapicam. Rabbim herkesin istedigi saglik dolu evlatlara kavustursun ama ben hic iyi degilim ,tutunamadi galibaa. Pembecim listeden cikarabilirsinn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…