- 17 Şubat 2012
- 1.775
- 98
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
Sag kasigim bazen ağrıyor bi de çok fazla başım dönüyor kokulara da duyarlılığım var ama gebe olduğumu sanmıyorum eşim de sorun varken nasıl olur ki
Deryaffcim ben dusuk yapmistim oda gec dollenmeydi ve oda bole dusulk degerliydi bu yuzden korkum. Allahim onu bana bagisla yarabbim...
BEBEKLERİNİZİN ADLARINI NE KOYARDINIZZZZ?
kıslarrr bacişlerrr ben geldimmm
şekerler ben yarın numune hastanesine gidicem.cuma günü için tahlil yazdırıcam.karnım çok şiş ya,en azından prolaktinime falan baktırıcam.
deryacımm canım benimm nasılsın şekerimmm :)) valla aynen öyle bekle bekle nereye kadar bi ilaç falan içemiyorum bi yerim ağrıdığında.çünkü korunmayı bıraktık.ne olurrr ne olmazzzzkorkma canım, bu bebiş seninle olcak...
ben erkek olursa Eymen istiyorummmm, kız da Lina çok hoşuma gidiyor :)
hoş celdinnnnnnn
bence de hayaletcim öyle bekle bekle olmaz, beklenecekse de dr desin bekle, diye.
zuzu canım inşallah deqerin yükselir...hayırlısı olsun tatlım..
deryacımm canım benimm nasılsın şekerimmm :)) valla aynen öyle bekle bekle nereye kadar bi ilaç falan içemiyorum bi yerim ağrıdığında.çünkü korunmayı bıraktık.ne olurrr ne olmazzzz
Tatlim ismin ne kadar guzel ayva recelii cokda severimmcanim kayinvalidenden sikayetcisin sanirim nasil problemler var ama hic bunalmaya dgmz allah icin benimki cok iyidir hamarat gun gormus ama baazi yasina yakismayan seyler olsada birbirimizi severiz. Anneme soozum var ona saaygimi sevgimi asla eksik etmeyecegime dair,ama hakedene tabi. Bu arada ben evime geleim isten ciktim simdi ayaklarimi kaldirdim yatiyorum 2gun istirahat verdi dr.progestanadqa basladim ne olurr ne olmaz die. Insallah degerim yukselirde kaldigim yerden dvm ederim bebisimle yolumaaa;-) allahim isteyen herkesi daha fazla uzmeden evlat sahibi etsin. Aminnn
az önce gittim wcye devamı gelmiş baya canım.. hamile değiliiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmhamileyim yazmak nasip olmadı bende bağırarak bunu söylemek istedimmmm
Deryaf sole bakiyim kankimm neler yememem gerekiyor. Ama benim istahim yokk hicbisey yiyemiyrum deryafff:'(
zuzum maşaallahnazar değmesin....
kimseye söyleme canım değerlerin yükselsin sonra doya doya söylersin
haziran ayının 2. hamişi geliyoooooooor göbüşe yer verin.....
Güzel soru :) ne yemen gerekir bilmiyorum ama mesela çay-kahve den uzak dur, malum ödem söktürür, fındık fıstık ye bünyen kuvvetlensin. bitki çaylarına pek yönelme. bunlar geldi aklıma :)
Hadi inşallah zuzum,bak hamileliğimin güzel geçmesi gerek.sizlerden mutlu haberleri aldıkça kolik molik olmayız allah ın izniyle.
Bu konu da önemli olan stresten uzak kalmak sanirim...
Yesil cay bilem mi icmiyim ama cok seviyorumm. Cay kahveyle aram hic iyi degil gunde iki fincan cok acik sekersiz cayim var birtek o birde aksam ictigim iki fincan yesil yaada melisayla karistirdigim bitkiler varr icmiyim o zaman:'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?