- Konu Sahibi pembemasal
-
güzelmişi isimlerrr. bana soruyorlaarrr eee kocnda koyar ismini sen neden karar verdin hemen diyorrr.bende 9 ay ben taşıcam bulantıları ben çekicem aman dişiymiş kaşıymış gözüymüs hastayken ben kalkıcam benim uyku düzenim bozulucakk.herşeyi ben yapıcam kocam sefasın sürücek yok yaaaa diyorummm:)) eşim kuduruyor öyle diyince
tabikideeee önceee sağlık cinsiyet hiç önemli değil kızımda yok oğlumda yok sağlıklı hayırlı aklı selim bir evlat olsun daha ne diyimm benim olsun canım olsun
zuzum maşaallahnazar değmesin....
kimseye söyleme canım değerlerin yükselsin sonra doya doya söylersin
haziran ayının 2. hamişi geliyoooooooor göbüşe yer verin.....
evet yani herşeyi anneler çekiyo bırakın onuda biz koyalım dimi bide kayınvalide ve kayınpeder isimleri konurbaşa bide sona kendin koyarsın al sana 2 isim uzun uzadıya söyle artıkınnnn....
valla öyle kayınpeder erkek olursa ille onun ismi konulucak diye tutturdu. kayınvalidede nefes olmaz falan dedi
al işte ............:100: olmaz illa başa koncak o isim bide ikinci isim istemeyenlerde oluyomuşşş ...........
kızlar özgürlükkkkkkkkkkkkkkk.....................
Ne yapıyormuş ki kız kaçak çekirdeğ-
ayşem tatlım nefes ismi çok hoş bence kulağa güzel geliyo. inş ikimizinde bir kızı olur kuzum
ayşem tatlım nefes ismi çok hoş bence kulağa güzel geliyo. inş ikimizinde bir kızı olur kuzum
spermi güçlendiriyormuş benim hastaneden arkdaşım var o söyledi.onun eşinin sperm sayısı düşkmüymüş neymiş.hergün akşam çekirdek yedirtmiş.adamın sperm sayısı fırlamışşş(spermi fırlatmış yani)
Hadii denicem canım inşallah faydasi olur eşim sigarayi bırakmış kız, ayşe bugün adet gününm daha gelmediler dua et nolur kız bu arada eğer sakıncası yoksa özelden telini yaz da arada konusalim istersen
şekerlerr benim kuzenimin kızının adıda nefes.Yurt dışında yaşıyo.çok tatlı maşallah :))benim oğlum olursa ismi kesinlikle UMUT,kız olursa belkim ELA NAZ koyarısss:)) Allah ım nasip ederse inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?