- Konu Sahibi pembemasal
-
kız kıllı tüylü ağdaya feleyim yarın sana
yaaaa ben bişey dicem ama bana kızmayın olurmuuu...??? ben yaptığım testi halen atmadım arada bakıyorum bişiler varmı diyede... gözüme sokarcasına baktım gözümmü yanılıyooo yoksa çooooooook hafiften bişeymi belirmiş anlayamadım... resim koyayım desem imkanı yok gözükmez... bende testi gözüme sokarak görüyorum sankimm yada hayal ediyorum orada bir çizgi olduğunuuuuhepten kafayı yedim iyimi ayoooolllll
yaaaa ben bişey dicem ama bana kızmayın olurmuuu...??? ben yaptığım testi halen atmadım arada bakıyorum bişiler varmı diyede... gözüme sokarcasına baktım gözümmü yanılıyooo yoksa çooooooook hafiften bişeymi belirmiş anlayamadım... resim koyayım desem imkanı yok gözükmez... bende testi gözüme sokarak görüyorum sankimm yada hayal ediyorum orada bir çizgi olduğunuuuuhepten kafayı yedim iyimi ayoooolllll
canım benim valla sana diyeyim bende ilk bebekteyken öyle oldu test yaptım 15 dk sonra silik çıktı o ay hamileydim bence sen acilen dr git ben senden çok ümitliyim.testlern yarım saat sonrası bile geçerli canım
yaaaa sitede sorunmu var ben 65. sayfayı göremiyoruuummmm.. tüm tarayıcıları denedim ama hep sıkıntı veriyooo......
irmegancımm seni üzmek istemem ama 5 dakikadan sonraki görüntü gerçek değil.bende sabah aynısı oldu.ilk 5 dakika tek çizgi zaman ilerledikçe silikte olsa çift çizgiye döndü.ama hamile olmadığımı biliyorum.sende nolur bu şekilde ümitlenme.perşembe doktora git veya öncesinde mutlaka kan tahlili yaptır bebeğim ya.kimsenin önce sevinip sonra üzülmesine dayanamıyorum ben
i
canım benim valla sana diyeyim bende ilk bebekteyken öyle oldu test yaptım 15 dk sonra silik çıktı o ay hamileydim bence sen acilen dr git ben senden çok ümitliyim.testlern yarım saat sonrası bile geçerli canım
canım benim kendini nasıl hissediyorsun ben ssenden çok ümitliyim canım benim bence hamilesinnn.
banamı diyosun bebeğimm anlamadımdaaaa
evet sana diyorum şekerim emin olabildinmi ikinci çizgiden
vallaa o kadar hafif ve ince gözüküyoki dikkatli bakılmadığı sürece gözükmez zaten... ama hayalde kuruyo olabiliriiiimyanlız 2 gündür göğüslerim patlayacak gibii ve uçları çok acıyo.... perşembe ak koyun karakoyun çıkacak ortayaa inşallah...
slm kızlar temızlıkte bıttı ben de bıttım evın esıyalarının yerını bıraz degıstırdım banyonun bılee:)))
anladım canım perşembeye haberleri bekliyoruz
slm kızlar temızlıkte bıttı ben de bıttım evın esıyalarının yerını bıraz degıstırdım banyonun bılee:)))
kesınlıkle esım dıyıcek yıne mıevet süper olmuş değişiklikler her zaman iyidir
kesınlıkle esım dıyıcek yıne mı
ooooohhhhhh missssss ellerine sağlık hamarat hatuuuuunnnn... benim evde aldı başını gittiiii bende bu akşam yapayım bariiii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?