Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

kız kıllı tüylü ağdaya feleyim yarın sana

yaaaa ben bişey dicem ama bana kızmayın olurmuuu...??? ben yaptığım testi halen atmadım arada bakıyorum bişiler varmı diyede... gözüme sokarcasına baktım gözümmü yanılıyooo yoksa çooooooook hafiften bişeymi belirmiş anlayamadım... resim koyayım desem imkanı yok gözükmez... bende testi gözüme sokarak görüyorum sankimm yada hayal ediyorum orada bir çizgi olduğunuuuu hepten kafayı yedim iyimi ayoooolllll

hani başka konular bulup konuşucaktık heeee nolduu ben bugün iş çıkışı kaynanama gidicem.görümcemle karşılıklı bi türk kahvesi içicez.ordan eve geçicem..hafta sonu tüm işlerimi yaptım bitirdim annemi çağırdım ağır eşyaları kaldırsın diye.dünde ütülerim ortadan kalktı.kıslar size bişi diycem.geçen gün koçtaştan vakumlu poşet aldım evim küçük eşyaları yerleştireyim diye ama hiç memnun kalmadım.incecik naylondan yapılmış ya.pazar günü vakumladım eşyalar pazartesi eski haline döndü:2:

irmegancımm seni üzmek istemem ama 5 dakikadan sonraki görüntü gerçek değil.bende sabah aynısı oldu.ilk 5 dakika tek çizgi zaman ilerledikçe silikte olsa çift çizgiye döndü.ama hamile olmadığımı biliyorum.sende nolur bu şekilde ümitlenme.perşembe doktora git veya öncesinde mutlaka kan tahlili yaptır bebeğim ya.kimsenin önce sevinip sonra üzülmesine dayanamıyorum ben
i

canım benim valla sana diyeyim bende ilk bebekteyken öyle oldu test yaptım 15 dk sonra silik çıktı o ay hamileydim bence sen acilen dr git ben senden çok ümitliyim.testlern yarım saat sonrası bile geçerli canım

canım benim valla sana diyeyim bende ilk bebekteyken öyle oldu test yaptım 15 dk sonra silik çıktı o ay hamileydim bence sen acilen dr git ben senden çok ümitliyim.testlern yarım saat sonrası bile geçerli canım

kıs ayşemmm ben ilk 5 dakika die biliyodum demekki yarım saat süresi varmış hımm aklımda bulunsun

yaaaa sitede sorunmu var ben 65. sayfayı göremiyoruuummmm.. tüm tarayıcıları denedim ama hep sıkıntı veriyooo......

perşembe doktor ister zaten kan tahlili.. hayırlısı rabbim ne uygun görürse boynumuz kıldan ince... ümitlenmicem tamam... saol bebeğim düşündüğün içinn... ben sizi çoooooooooooook seviyorum yaaaaaaaaa

perşembe söööözzzz gidicem... iş yerinde bi abimiz var eşine tüp bebek yapılmıştı dün tuttu diye haberi geldi o kadar sevindikki.. az önce yine haber geldi bebek tutunamamışş çoook üzüldük yaaaa... Allahım sen herşeyin en iyisini bilirsin hakkımızda her daim hayırlısını nasip eyle....

Bismillahirrahmanirrahim Haziran Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin

egzantrikressam - bat 15 haziran

tuze - bat 3 haziran HAMİLEEEE

nagishe - bat 12 haziran

kardelen44 - bat 10 haziran

nurran- bat 18-19 haziran

supersin21 - bat 16 haziran

havvam87- bat 15 haziran

ciddeli- bat 5 haziran

pembemasal- bat beklemede

divinty- bat 14 haziran

ceyz- bat 5 haziran

viole- bat 21 haziran

h_derya- bat 1 haziran

Banu_K- bat 15 haziran

3522- bat 17 haziran

EnginSena- 28 haziran

Eceli54 – 30 haziran

aysem_kas- 5 temmuz

elif_87 - 5 temmuz

38OZLEM38 - 6 haziran

54julye - 31 haziran

Acemiperi -27 haziran

deryaf -26 haziran

oskee - 30 haziran

Juliaa - 23 haziran

senayyilmaz -Beklemede

ebru_1907 - 30 haziran

dfa_17 - 17 haziran

mulbery - 16 haziran

9ay - 16 haziran

reyyan87 - 15 haziran

scarlet82 - 17 haziran

ayvareceli - 24 haziran

Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim

evet sana diyorum şekerim emin olabildinmi ikinci çizgiden

vallaa o kadar hafif ve ince gözüküyoki dikkatli bakılmadığı sürece gözükmez zaten... ama hayalde kuruyo olabiliriiiim yanlız 2 gündür göğüslerim patlayacak gibii ve uçları çok acıyo.... perşembe ak koyun karakoyun çıkacak ortayaa inşallah...

anladım canım perşembeye haberleri bekliyoruz

anladım canım perşembeye haberleri bekliyoruz

hayırlısı kuzusuuu.....

slm kızlar temızlıkte bıttı ben de bıttım evın esıyalarının yerını bıraz degıstırdım banyonun bılee:)))

ooooohhhhhh missssss ellerine sağlık hamarat hatuuuuunnnn... benim evde aldı başını gittiiii bende bu akşam yapayım bariiii...

evet süper olmuş değişiklikler her zaman iyidir
kesınlıkle esım dıyıcek yıne mı

ooooohhhhhh missssss ellerine sağlık hamarat hatuuuuunnnn... benim evde aldı başını gittiiii bende bu akşam yapayım bariiii...[/QUOTE]

Tevecüğünüz canım benım ne var ne yok sende yıne mı test yaptırmadın

kesınlıkle esım dıyıcek yıne mı

ooooohhhhhh missssss ellerine sağlık hamarat hatuuuuunnnn... benim evde aldı başını gittiiii bende bu akşam yapayım bariiii...

Tevecüğünüz canım benım ne var ne yok sende yıne mı test yaptırmadın[/QUOTE]

amaaaann boşver beniii perşembe doktora gidicem artıkk.... yaa kızlar size bişey danışıcam şimdi benim eşyalar çok büyük oturma odamdaki koltuklarda dahil... eşimle bi konuda bir türlü anlaşamıyoruzz.. yeni evde oturma odası yapabileceğimiz 2 tane oda var.. biris küçük diğeri ondan biraz daha büyük... koridor L şeklinde ve büyük oda koridorun en sonundaki oda küçük odada kapı girişine mutfağa balkona ve salona yakın olan oda... sizce hangisini oturma odası yapsam...?? eşim büyük odayı diyo bense mutfağa yakınlığından ötürü küçük odayı istiyorumm neredeyse tartışma konumuna geliyoruz artık.. sizin fikriniz ne bu konuda..???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…