- Konu Sahibi pembemasal
-
Bismillahirrahmanirrahim Haziran Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin
egzantrikressam - bat 15 haziran
tuze - bat 3 haziran HAMİLEEEE
nagishe - bat 12 haziran
kardelen44 - bat 10 haziran
nurran- bat 18-19 haziran
supersin21 - bat 16 haziran
havvam87- bat 15 haziran
ciddeli- bat 5 haziran
pembemasal- bat beklemede
divinty- bat 14 haziran
ceyz- bat 5 haziran
viole- bat 21 haziran
h_derya- bat 1 haziran
Banu_K- bat 15 haziran
3522- bat 17 haziran
EnginSena- 28 haziran
Eceli54 – 30 haziran
aysem_kas- 5 temmuz
elif_87 - 5 temmuz
38OZLEM38 - 6 haziran
54julye - 31 haziran
Acemiperi -27 haziran
deryaf -26 haziran
oskee - 30 haziran
Juliaa - 23 haziran
senayyilmaz -Beklemede
ebru_1907 - 30 haziran
dfa_17 - 17 haziran
mulbery - 16 haziran
9ay - 16 haziran
reyyan87 - 15 haziran
scarlet82 - 17 haziran
Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim
Kızlar şimdi eşim aradı gitmis doktora doktor sonuc iyi değil hepr sorun var demis ürolojiye sevk etmis ne olacak şimdi umutlarİmi yitirdim artık onu mu avutayim kendimi mi bilemedim hepr çocuk görünce gözleri doluyor ağlayacak gibi benim yüzümden İşte diyor
Benim de bugün veya yarım adet olmam lazım ama olacak gibi de belirtim yok ne dersiniz belki de bi mucize olmus hamile kalmışimdir
Yumurtladıgn ıcın sana haber verıyor olabılır üşütmüş olabilirsin ve daha 4 aylık evlısın sen kafayımı yedıncanım yaaa hemen kendıne dunyayı dar etme lutfenn bıraz tadını cıkar evlılıgın daha vucutlarınız bırbırını tanımamısken hemen bebek bekleme oluruna bırak psıkolojıye baglarsan daha coook beklersın at kafandan bebek olayını rıca ederım bak burda tecrube konusuyo
Yumurtladıgn ıcın sana haber verıyor olabılır üşütmüş olabilirsin ve daha 4 aylık evlısın sen kafayımı yedıncanım yaaa hemen kendıne dunyayı dar etme lutfenn bıraz tadını cıkar evlılıgın daha vucutlarınız bırbırını tanımamısken hemen bebek bekleme oluruna bırak psıkolojıye baglarsan daha coook beklersın at kafandan bebek olayını rıca ederım bak burda tecrube konusuyo
Günaydın kızlar, batım 5 hazirandı adet olmadım. Eczaneden test alsam çıkar mı henüz erken mi ne dersiniz? Size danışmak istedimSabah yapılması daha doğru sonuç verirmiş, testi alırsam yarın sabah yapmak istiyorum.
Benim normalde göğüslerim hiç ağrımaz dün gece aşırı derecede ağrı oldu uyuyamadım baya bir süre. O yüzden kafam karıştı yoksa 1 hafta geçmeden şüphelenmezdim:)
Benim de bugün veya yarım adet olmam lazım ama olacak gibi de belirtim yok ne dersiniz belki de bi mucize olmus hamile kalmışimdir
Kızlar ben napicam ya
İnşallah öyledir cnmm.. Rabbim nasip ettikten sonra herşey boş... umarım bebişin vardır canım...
Kızlar ben napicam ya
Ozlem nasilsin canim pek iyi gorunmuyon burdanseni biraz rahatlatiyim istedim. Bak bebekim uroloji bizim gittigimiz kadin hastaliklarinin erkek versiyonu;-) birbirleriyle iliskili branslar. Esinin yolunda gitmeyen neyi varsa ona uygun tedavi yontemleriyle ilaclarla hastaliga care bulacaktir sikma canini sen dusun erkeklere bile klomen veriyorlar sperm kalitesi icin bukadr basit.
kız kıllı tüylü ağdaya feleyim yarın sana
gel bebeğim gelll senide yolayım hahahaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?