- Konu Sahibi pembemasal
-
tamam 10 dkya kadar yapıp haber veririmm size... offff çok heyecanlı yaaa....
günaydınn kıslarrrr..kovalasın tavşanlarrrrşekerler bu sabah erkenden kalkıp test yaptım ve tek çizgi.adette olmadım.bakalım eğer 15 ine kadar olmazsam sanırım doktor adet söktürücü ilaç vericek.inşallah ilaca gerek kalmadan adet olurumda sonra sonn hızzz çalışmalara devammmmm
irmegan ne yaptın canım
İrmegan canın turşu mu çekti,kesin bebek var kesin,senin tahlil karışmış bence
tüzeeemmm sendeki belirtilerin bir çoğu bende vaaarrr ve sabaha karşı rüyamda turşu gördüm 1 tabak ama diyorumki hiçte canım çekmedi ne gösterip duruyosunuz diyorumsaat 6 da uyandım o rüyadan sonra uyuyamadım...
günaydın babyyyyy nabersin yavrummm...?
evet kuzum ikilemde kalmak en kötüsü yaaaahele ben kan testini veripte sonucu aldıktan sonra daha çok ikilemde kaldım.. belirtilerim var 42. gündeyim ve hala gelen giden yok...
kuzuuuummm kızma ama ben kan vermedimm... o sağlık ocağı çoook kalabalıktı bende hiiç girmedim içeriye yoksa işe geç kalırdım... ama 2 tane test aldım eczanedeeeennnn
hoş geldin canım. inş bir an evvel adet olursun canım
canım test yaptım şimdi tek çizgi çıktı ikinciden eser yok maalesef... hayırlısı ne deyimmm...
kuzum rüyamda gördüm belkide psikolojime yerleşti ondan rüyama girdi 1 tabak turşu gösteriyolar hiç canım çekmedi göstermenize gerek yok diyorum ama gerçektende canım çekmediaz öncede test yaptım direği gördüm yinee...
kuzucuk sen neden dr gitmiyorsunnn
İrmegan burdan arkadaşlar bedenin hamileliğe hazırlandığından bahsetmişlerdi,kadınların psikolojileri gerçekten çok güçlü,sanırsam beyinsel olarak başlatabiliyoruz bişileri.Bak şuraya yazıyorum,bu ay bilemedin temmuzda senin haberini alacağız.Ovulasyon günlerinde günaşırı çalışmak sonuca ulaştırıyor canım.
offff içimde hala bir umut var sanırım ondan olsa gerek... ben en iyisi doktora gideyim perşembe günü... offf yaaaaa offfffffffffffffff çıldırmak üzereyim az kaldı....
Kızlar şimdi eşim aradı gitmis doktora doktor sonuc iyi değil hepr sorun var demis ürolojiye sevk etmis ne olacak şimdi umutlarİmi yitirdim artık onu mu avutayim kendimi mi bilemedim hepr çocuk görünce gözleri doluyor ağlayacak gibi benim yüzümden İşte diyor
git tabi yaaa neden perşembe diye tutturdun daha erken gitsene
cnm nıye dr ye gıtmıyorsun ben sımdıye kadar gıtmıstımm
irmeganım canım sen bence artık bi dr a görün tatlım ihmal etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?