Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

günaydınn kıslarrrr..kovalasın tavşanlarrrrşekerler bu sabah erkenden kalkıp test yaptım ve tek çizgi.adette olmadım.bakalım eğer 15 ine kadar olmazsam sanırım doktor adet söktürücü ilaç vericek.inşallah ilaca gerek kalmadan adet olurumda sonra sonn hızzz çalışmalara devammmmm

hoş geldin canım. inş bir an evvel adet olursun canım

irmegan ne yaptın canım

canım test yaptım şimdi tek çizgi çıktı ikinciden eser yok maalesef... hayırlısı ne deyimmm...

İrmegan canın turşu mu çekti,kesin bebek var kesin,senin tahlil karışmış bence

kuzum rüyamda gördüm belkide psikolojime yerleşti ondan rüyama girdi 1 tabak turşu gösteriyolar hiç canım çekmedi göstermenize gerek yok diyorum ama gerçektende canım çekmedi az öncede test yaptım direği gördüm yinee...

Son düzenleme:

hemen testleri yapıyorsun hemen ayyy ölücem şimdiii heyecandan

İrmegan burdan arkadaşlar bedenin hamileliğe hazırlandığından bahsetmişlerdi,kadınların psikolojileri gerçekten çok güçlü,sanırsam beyinsel olarak başlatabiliyoruz bişileri.Bak şuraya yazıyorum,bu ay bilemedin temmuzda senin haberini alacağız.Ovulasyon günlerinde günaşırı çalışmak sonuca ulaştırıyor canım.

ovulasyon günlerimi pek bilemiyorum cnm düzensizlik olduğu içinn.. ama tahmini ovulasyon tarihlerimde gün aşırı çalışıyoruz.. bendeki büyük ihtimalle psikolojik olsa gerek... aklıma takılan tek şey reglim düzensiz olmasına rağmen hiç bu kadar gecikmemişti... neyse yaaa tamam unuttumm bennn perşembe söz doktora gidicemmmm sözz amaaaaa..... :) sizi çoooooooook seviyorummmmmmm beni başkası bu kadar sabırla çekmezdi heraldeeee

Kızlar şimdi eşim aradı gitmis doktora doktor sonuc iyi değil hepr sorun var demis ürolojiye sevk etmis ne olacak şimdi umutlarİmi yitirdim artık onu mu avutayim kendimi mi bilemedim hepr çocuk görünce gözleri doluyor ağlayacak gibi benim yüzümden İşte diyor

canımmm hemen üzmeyin kendinizi artık tıpta herşeyin çaresi var... sen eşine olabildiğince destek olacaksın.. hem yaşınız genç daha önünüzde çooook uzun yıllar var rabbim sizin sevginize karşılık sizi evlatsız bırakmaz gönlünü ferah tut canım sen... ürolojiye gitsin bakalım bi eşin.. bazen ameliyatla felan düzelebiliyo... bi görünsün bakalım o doktor ne diyecek...

cnm nıye dr ye gıtmıyorsun ben sımdıye kadar gıtmıstımm

Tatlim dr konustum simdi kan ver yarin gel dedi her iki durumdada gidicem yani ama bugun regl gunum edie hesap ettim hep ve ben hep aksam 6dan sonrra regl oluyorum bu yuzden acele etmiorum zaten gebelik varsa bile errken ogrenme fobi oldu bende dier gebeligimde cok yipratti deger yukseldimi noldu die ama hersey tecrube ihtisas yaptim vallaa mrk etmeyin yarin benim icin bbuyuk gun regl miyim hamilemi gorcess,ve dr sordum ilac ve igne de yaparmi dedim kist yaptigi durumlarda yapar dedi.. Canim sende oldumu hin lekelenme falan?

Üroloji ne için muayene edecek ki anlamadim daha herşeyi anlatmadı telefonda olmaz akşam konuşuruz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…