- Konu Sahibi pembemasal
-
Ay InsAllah canım benım ya bır pcolu daha hamşle kaldıya bıze cok cok umut oldu bu Allahım hepımızın yuzunu guldursun InsAllah Aminn
Bende polikistik overliyim. daha denemelere başlamadım. cesaretim kırılmazsa haziran veya temmuzda denemeye başlıycam. umarım çok stres olmadan altından kalkabilirim. gittiğim dr. hamile kalabilirsin dedi. sanırım 1 sene tedaviye gerek olmadan deneme yapmak gerekiyormuş. olmazsa tekrar danışmak gerekiyormuş. sizinde öyle mi oldu? endişeliyim. çabuk stres oluyorum. bide 40 günde adet görüyorum.
İnşallah canımCanım bu benım bıldıgım Acıkca hamılesınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Öyle mi dersiniz,inşallah canım yavar canım var hamilesin ben yaptığımda bu kadar bile belli değildi zor görmüştüm tatlım
hayırlı olsun canım..
darısı başımıza artık...
var var kuzum benim hadi hayırlısı olsun dediğim gibi kocaya sürpriz yapılıyor bebek kıyafetinin içine prodüktörüde koy akşam yemeğinden sonra ver
ben 4 yıl evliyim hiç korunmadım bebek olmadı bu ay adetimi bekliyodum tüp bebek tedavisine başlaycktık 58 gün geçti adet olmadım ve kasıklarım yada yumurtalıklarım öyle ağırıyorki ağrılarından uyuyamıyorum fikirlerinizi bekliyorummm lütfennnnn
ben 4 yıl evliyim hiç korunmadım bebek olmadı bu ay adetimi bekliyodum tüp bebek tedavisine başlaycktık 58 gün geçti adet olmadım ve kasıklarım yada yumurtalıklarım öyle ağırıyorki ağrılarından uyuyamıyorum fikirlerinizi bekliyorummm lütfennnnn
canım en önemli soru test yaptınmı hiç..?
canım en önemli soru test yaptınmı hiç..?
cnm test yaptır bı merakını gıder sorun ne pco mu ?
amin canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?