Hazıran umudumuz olsun ballı keklerımız bebıslerımız gelsın bızlere

Bismillahirrahmanirrahim Haziran Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin

egzantrikressam - bat 15 haziran

tuze - bat 3 haziran

nagishe - bat 12 haziran

kardelen44 - bat 10 haziran

nurran- bat 18-19 haziran

supersin21 - bat 16 haziran

havvam87- bat 15 haziran

ciddeli- bat 5 haziran

pembemasal- bat beklemede

divinty- bat 14 haziran

ceyz- bat 5 haziran

viole- bat 21 haziran

h_derya- bat 1 haziran

Banu_K- bat 15 haziran

3522- bat 17 haziran

EnginSena- 28 haziran

Eceli54 - 28 mayıs

aysem_kas- 5 temmuz

elif_87 - 5 temmuz

38OZLEM38 - 6 haziran

54julye - 31 haziran

Acemiperi -27 haziran

deryaf -26 haziran

oskee - 6 haziran

Juliaa - 23 haziran

senayyilmaz -Beklemede

Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim

Aminn Ya Rabbim kız cıdden olsundan ısyana sonbahardan paramparcaya kadar:)) asagı katta ogrencıler duruyor gece son ses muzık uyutmadılar ben de halıl sezayı ıle karslık verıyorum

ayy canım öyle insanlara sinir oluyorum çok düşüncesizler. sende iyi yapıyosun. bende öyle yapıyodum evlenmeden önce üstekiler ses yapsa hemen duvara vuruyodum müzik açsalar bende açıyodum. ama şimdi öyle şeyle karşılaşmadım halazırda . yine öyle şey yapan olursa bende gıcıklığına yaparım valla

:)) boylr gıcıklıkları yapmayı sevıyorum ya evlenmeden oncesıne kadar kapı zıllerını calıp kacıyodum kocam zavalı pesımden

inşş canım normalde bu ay doğum yapıcaktım ama olmadı malesef kısmet değilmiş o yüzden bu ay daha çok hamile kalmak istiyorum sende inş sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini :))

amin canım inş bende bebeğim durmuş olsaydı şuan doğmuş ve 7 aylık olmuş olucaktı. Allahım evlat sahibi olmak isteyen herkesin dualarını kabul etsin kimseyi evlat sevgisinden mahrum bırakmasın

amin canım inş bende bebeğim durmuş olsaydı şuan doğmuş ve 7 aylık olmuş olucaktı. Allahım evlat sahibi olmak isteyen herkesin dualarını kabul etsin kimseyi evlat sevgisinden mahrum bırakmasın

bilmiyordum canım durumunu sanada geçmiş olsunnn aminnnnn sen bize artık bol bol dua et

selaaaammm kızlarrr nasılsınızz bakalıımm..??? pembeeeeeeeeeeeeeeeee beni listeye almamışın ağlayacam artıkk 3 kere söyledim beaaaaa

ben halen regl olmadım kızlarr sevineyimmi üzüleyimmi bilemiyorum bugün 39. günnn........

leşke kan testide verseydin irmegancım

Aunaydin cicislerr nasiliz bir c.tesiye daha geldik cok sukur. Dun fazla ilgilenemedim sizinle 9 da vurdum kafayi yattim. Biktirdim sizi aama kahve lekelerim devammm. Ve ben ustune gormeden yada yerlesme kanamasindan suphelenmeye basladim onceleri ha geldi ha gelecek dedim ama 5 gun oldu dvm ediyo. Bugun reglimin 31.gunu test yapmaktanda biktim aama yapsam varsa cikarm? Ustune gorenler yardimm,seastrem sen mi ole olmustun sanki? Sole zuzunaa:-(

canım sen bi kan testi verseydin dicem seninde izin sıkıntın vardı dimi benim gibi... nolacak bizim bu halimiiizzz....

benim lekelenmem olmuştu zuzum yap artık bence testi hatta kanda ver tam kesin olsun fıstığım . ben senden umutluyum bu ay ama hayırlısı bakalım tatlım

canlarr burdamısınıızz özledim siziii. valla mayıs ayı bi sakin kaldı çoştum geldim yanınızaa. rabbim bu ayı size hayırlı kılsın. ikiz bebeleriniz ola.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…