- Konu Sahibi pembemasal
-
Arkadaşım imkan varsa 11-13. gün gibi başla 19-20ye kadar yapabiliyorsanız, her gün ilişkiye girin. 1 boş 1 dolu da olmama riski artıyor. Bir de doktor bize eşinin spermleri taze olması gerekiyor. 3-5 gün beklemiş sperm varsa önce kondom kullanın sonra birlikte olun dedi. Şimdi kısmetse bir junior bekliyorum.
Selam bacişlerimmm.yarın açıköğretim üniversite sınavım var.eğer bu dersi geçersem mazun olabilicemO yüzden tüm bacişlerimden benim için dua etmelerini rica ediyorum.İnşallah sınavı sağ salim atlatayımda artıkın diplomamı alayım
kocaman başarılar inş allah hep bildiğin soruları karşına getirir..... bizim bi büyüğümüz ben üniv sınavına girerken hep böyle dua ederdi :))
kızlar herkese hayırlı cumalarrrr haziran ayımızda hayırlı uqurlu olsun bebiş isteyen herkes bu ay hamile kalsın inşallahhhh
pembişim benim yeni bat 28 haziran....yaz sonuna kadar dinlenme modundayım...bebiş gelirse şansıma canım...
adet sancısı için ne yapmalıyım birazdan okula gideceğim ve çok karnım ağrıyor
inşşallah canıum bnenim hadi hayırlısı olsun .evet ya herkes kendisinden bahsetsin kayınvalideleri çekiştirelim.yemek tarifleri verelim fotoların koyhalım arada duaar edelim.yine ara ara bebek muhabbeti edelim
Selam bacişlerimmm.yarın açıköğretim üniversite sınavım var.eğer bu dersi geçersem mezun olabilicemO yüzden tüm bacişlerimden benim için dua etmelerini rica ediyorum.İnşallah sınavı sağ salim atlatayımda artıkın diplomamı alayım
Allah zihin açıklığı versin canım. ben de 2 yılı 4 yılda bitirdim :))) dışardan bitirmek çok zor, örgün gittiğim okulu 2 de 2 bitirdim ama aöf uzadı da uzadııııııı
Selam bacişlerimmm.yarın açıköğretim üniversite sınavım var.eğer bu dersi geçersem mezun olabilicemO yüzden tüm bacişlerimden benim için dua etmelerini rica ediyorum.İnşallah sınavı sağ salim atlatayımda artıkın diplomamı alayım
dualarımız seninle canım inş geçersin
Canım merhaba yanlızsın hayırdır nerde cadılarben bu sabah gıttım doktora dedım adetımın 2. gunu bugun poralaktınımı olcturecem hanı cok yuksektı ya dostınex ıcıyordum her neyse ogleden sonra aldım tahlılı dr gosterdım harıka dedı cok düşmüş yani normal degerın altına dusmus ve 2 aydaha ıcecem karnıma baktı yumurtalar cok guzel tertemız dedı ıcımı rahatlattı yanı adetım bıttıkten sonra ıdrar yolu ıltıhabı ıcın tahlıl yapacam hayırlısı allahtan ama dedıgım gıbı kendıme bu ay soz verdım umursamıyacam yumurtada takıp etmıyecem oofff saldım çayıra mevla kayıra bu arada benı bat 30 hazıran dıyelım aşşa yukarı
kızlar işte benim yeni yatak odam... komidin ve şifonyer olmucak...başlıkta pembe deqil beyaz olucak içinde taşları var...nasıl beqendinizmi? yapılıp eve gelmesi sanırım 1ayı bulucak çok yoqunlarmış... birde parfümleri koymak için duvara ne gibi bişey yaptırabilirim yada başka bir önerisi olan varmı?
oy canım cok sevındım yumurtalarım temız demısken kıst mı vardı kı sende evet tatlım bebek lafını yasakladık artıkyemeklerden bahsedıcez dıyetler puf noktaları hayırlısı olsun hepımız ıcın tatlım amın
Yok kist falan yoktuda ben sordum dr cok temız dedı sorun yok dedı dıyecektım ozaman neden hamıle kalamıyorum tövbe tövbeee...benden az once bır bayan gırdı ıdrar tahlılınde 2 cızgı cıkmıs geldı kan testı yapmaya ama kanaması varmıs ve bebegı ıstemıyormus dr zaten dusuk tehlıken var kurtaj olacan ama yınede bazı testlerden gecmen lazım heralde yenı kanundan korktu tayyıb amcam kurtajı yasakladı yaa ınan cok sevındımm ooohh kımse canına gore gıdım can almayacak
evet annenın saglıgını etkılemedıgı surece kurtaj yapıcak duruma Allah kımseyı getırmesın Amin
Aminn canımcım offf okadar üseniyorumki yemek yapmam lazım 3 gundur kuru fasulye plav var bırde yogurtlu kızartma bu gecede kocişin önüne koyarsam uçurur beni ama ne yapacam bilmiyommm hastanelerdeydım yorgunumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?