- 1 Kasım 2010
- 466
- 3
- 68
- Konu Sahibi Ezberbozan
-
selamm bende de sizin gibi tatlı bi heyecan var mayısta söz ve nişan beraber olacak daha doğrusu kesin karar verilmedi önce söz olsun nişanı sonra kınayla beraber mi yapalım uzaktan gelecekler yoksa gelmişken hem söz hem nişan olsunmu benimkinin günleri kısıtlı 3 gün kalıp dönecek şaşırdım kaldım fikir verinnn
ailelerin daha önceden tanışmışlıkları varmı eğer yoksa ilk geldikleri seferde hem söz hem nişan yapmaya ailen izin vercekmi bence annenle babanla önce bi konuşman lazım:26:
bizim önce bi tanışmaya geldiler ailece tabi mesafe sorunumuz yoktu sonrada isteme söz birlikte olduçok heyecanlı stresli ama çok güzel anılar ya
bizimkiler de 3 ay önce tanıştılar ama sanırım en mantıklısı isteme olduktan bi gün sonra söz takmaya gelmeleri.. neyse hayırlısı olsun hepimiz için
isteme ertesi gün söz ee o zaman nişan ne zamana düşünüyosunuz canım :87:
sonunda karara vardık belirsizlik beni deli ediyodu.. isticekler bi gün sonra da söz ve nişan beraber olucak sonra da gitcekler ben de bu stresten kurtulcam:)
kızlar biz sevgilimle nişanı inşallah ağustos gibi düşünüyoruz alah izin verirse. daha bizimkilerin tanışması ve söz olayı bile olmadı ben geldim buraya yazıyorum,deli miyim neyim:))
işallah mayıs-haziran gibi sözlenmeyi düşündük ama bakalım hayırlısı.
bu arada bende çeyiz namına pek bişey yok henüz, annemim yaptırdığı sandıktaki danteller,oyalar var bi. bi de yeni aldığım 2 nevresim takımı, ufak havlular var.küçüklerden alıyım dedim, ama sanırım büyük parçalar zorlayacak baya, yemek takımı ve çatal-kaşık-bıçak seti gibi(
bi de elektrikli ev aletlerini düğüne çok yakın almayı planlıyorum garanti sürelerinden zaman çalınmasın diye.
Elektirikli aletleri şimdiden alsan üzerine çeyiz diye yazdırısan faturaya düğünden sonra onaylatmaya götürüp garantisini o günden başlatabilirsin haberin olsun
Ayyy bir de sormayı unuttum, nişanı evde yapmak istiyorum da ben. Sizce kimler davet edilmeli evdeki nişana? Bizim her iki taraf da kalabalık sadece sözde bile 30 kişiydik :26: Bu konuda kafam çok karışık, başından böyle bir nişan geçmiş arkadaş varsa bana yardım etsin lütfeeeennnn :84:
nişanda ailelere yapmadım ama fikir verebilirim.
* çorap
* pantolon yada etek
* bluz yada gömlek yada süeter
* yazma
* seccade
* tesbih
* namaz başörtüsü
* parfum yada deodorant
* pijama takımı
bayan erkek kullandıklarına göre değiştirebilirsin ama kumaşı napıcak eskidenmiş o şimdi hazır bişey almak daha mantıklı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?