Nişan Haziran Temmuz gibi nişanlanacak olan kızlar. Burada toplanalım

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

ailelerin daha önceden tanışmışlıkları varmı eğer yoksa ilk geldikleri seferde hem söz hem nişan yapmaya ailen izin vercekmi bence annenle babanla önce bi konuşman lazım:26:
bizim önce bi tanışmaya geldiler ailece tabi mesafe sorunumuz yoktu sonrada isteme söz birlikte olduçok heyecanlı stresli ama çok güzel anılar ya

bizimkiler de 3 ay önce tanıştılar ama sanırım en mantıklısı isteme olduktan bi gün sonra söz takmaya gelmeleri.. neyse hayırlısı olsun hepimiz için

kızlar biz sevgilimle nişanı inşallah ağustos gibi düşünüyoruz alah izin verirse. daha bizimkilerin tanışması ve söz olayı bile olmadı ben geldim buraya yazıyorum,deli miyim neyim:))

işallah mayıs-haziran gibi sözlenmeyi düşündük ama bakalım hayırlısı.

bu arada bende çeyiz namına pek bişey yok henüz, annemim yaptırdığı sandıktaki danteller,oyalar var bi. bi de yeni aldığım 2 nevresim takımı, ufak havlular var.küçüklerden alıyım dedim, ama sanırım büyük parçalar zorlayacak baya, yemek takımı ve çatal-kaşık-bıçak seti gibi(

bi de elektrikli ev aletlerini düğüne çok yakın almayı planlıyorum garanti sürelerinden zaman çalınmasın diye.

yaa bu arada kızlar şimid takvime baktı ağustosta ramazan var nasıl unutmuşum zamanını! bizimkiler yoldan gelecekler, ramazan ramazan yol yorgunluğu bi de oruç, nişan olmaz. bu durumda ya temmuz sonu ya da eylül başı. ne dersiniz??

Elektirikli aletleri şimdiden alsan üzerine çeyiz diye yazdırısan faturaya düğünden sonra onaylatmaya götürüp garantisini o günden başlatabilirsin haberin olsun

Elektirikli aletleri şimdiden alsan üzerine çeyiz diye yazdırısan faturaya düğünden sonra onaylatmaya götürüp garantisini o günden başlatabilirsin haberin olsun

aa öyle bişey mi varmış? canım çok sağol ben bilmiyodum bunu!! öyle yapabiliyosak o zaman almam lazım yani bişeyler:)

kızlarrr lutfen yardımmmmmm edinn..haziranda nişanım olacak ist.avr.yakasında nişan mekanı bulamadım.. gönül davete baktım ancak cok yuksek rakamcıkardılar..belediyenin tesisleride kasıma kadar doluymuşş bana bakırkkoy bahçelievler başakşehir fatihh civarında 100-150 kişilik önerebilceğiniz nişan mekanıı var mı?? yardımlarınızz için teşekkürlerr.. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşş...

Kızlar bizim sözümüz de 11 aralıktaydı. Sözle isteme aynı akşam oldu. Söz yüzüğü takmadık sadece bana tektaş takıldı. Şimdi de haziran sonunda nişan olacak. Düğün tarihimiz de belli 8 ekim Ya ben düğüne o kadar odaklandım ki nişanı hiç düşünmediğimi farkettim Ne nişan için kıyafet baktım ne de bohçaları hazırlamaya başladım. İkimizin de büyüklerden sadece ananeler kaldığı için bohçaları anane, anne, baba ve kardeşlere yapmaya karar verdik. Bohçaya ne koyulur lütfen fikir veriiiiinnn :26: Mesela anne için güzel bir kumaş mı koysak (bursalı olduğumuz için kumaşlarımız güzeldir o bakımdan) yoksa kıyafet mi alsak? Aynı şekilde baba için de napmak gerekir ki? Bir de benim görümcem var benden 3 yaş küçük ona nasıl bir bohça hazırlamalıyım? Damadı hiç sormuyorum bile Oyyy oyyy düğünden daha karışık sanki bu nişan işi yaaa :26:

nişanda ailelere yapmadım ama fikir verebilirim.

* çorap
* pantolon yada etek
* bluz yada gömlek yada süeter
* yazma
* seccade
* tesbih
* namaz başörtüsü
* parfum yada deodorant
* pijama takımı

bayan erkek kullandıklarına göre değiştirebilirsin ama kumaşı napıcak eskidenmiş o şimdi hazır bişey almak daha mantıklı..

Ayyy bir de sormayı unuttum, nişanı evde yapmak istiyorum da ben. Sizce kimler davet edilmeli evdeki nişana? Bizim her iki taraf da kalabalık sadece sözde bile 30 kişiydik :26: Bu konuda kafam çok karışık, başından böyle bir nişan geçmiş arkadaş varsa bana yardım etsin lütfeeeennnn :84:

aileler kalabalık ise cafe gibi bi yer tutun yada en yakınlarınızdan çapırmaya bakın. sözdeki gibi mutlaka darılan olacaktır ama düğün ile arası kısa

aaa sadece nişanlına mı yaptın sen canım? çok iyi aslında ama biz konuştuk şimdi ben öyle yapmayalım dersem caymış olucam :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…