- 4 Mayıs 2009
- 956
- 16
- 318
- Konu Sahibi Ezberbozan
-
Pınar'cığım çok güzel olmuş inan ki çok hoşuma gitti. Kullanacağın günler tez zamanda gelir inşaallah :)
daha önce abiye elbise aldıgım bi yer vardı gecen kıyafet bakmaya gittim
adam şimdi çok erken nisanda gel dedi
slm kızlar bizde haziran sonu nişanlanıcak işallah off çok geriliyo insan yaa ne olcak ne bitcek die elbise konusunda fikirlerinizi almak isterim resimlerin olduğu linki yayınlıyorum.
2010-2011 Nişan Elbisesi Modelleri - KADINCA ŞEYLER - Blogcu
Herkeze merhaba ben aranıza yeni katıldım Temmuzda nişanım olacak ama neler yapılacağını bilmiyorum nişanlım mersin erdemlili .Mersinin nişan adetlerini bilen varmı ?
Hoşgeldin canım hayırlı olsun inşallah
Herkeze merhaba ben aranıza yeni katıldım Temmuzda nişanım olacak ama neler yapılacağını bilmiyorum nişanlım mersin erdemlili .Mersinin nişan adetlerini bilen varmı ?
Canım hoşgeldin aramıza
kızlar haziran ne berbat ay yaa öss var seçim var bizden önce davrananların düğünü nişanı var ve benim istediğim tarihe de yer yok benim tutabileceğim tarzda off offf 28 mayıs olsun dedik onda da sınavımız var bir önceki haftada olmaz sınav stresi zaten ne yapcam yaa temmuzdada herkes tatile gidiiyorrrrr poffffffff ne yapıcam ben yaaaakıl verin , destek verin bacılarım çok ihtiyacım var ...
temmuz olmasın diyoduk ki 4 hazirana yer buldukk çokin mutluyum :):):)
temmuz olmasın diyoduk ki 4 hazirana yer buldukk çokin mutluyum :):):)
sağolun kızlar kartalda küçük bir düğün salonu buldum canımm normal bir yer nişan fazla kalabalık olamayacağı için en küçün salonu tuttuk küçük dediğimde yine bir 400 kişilik falan :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?