Nişan Haziran Temmuz gibi nişanlanacak olan kızlar. Burada toplanalım

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
bennnnnn nişanlanıyorum yıllar sonra :):84: haziranda tanışmaya gelcekler haziran sonuda isteme olur temmuzdada nişan öyle düşündük ama bakalımve çeyiz olarak kahvaltı setımi yemek takımımı tencere seti satal bıcak seti ve ufak tefek mutfak eşyalarım var gecen sene mi önceki sene mi ne almıştım bernardo dan çok güzeil şeyler var bakın oraya kesinlikle.

Herkeze merhaba ben aranıza yeni katıldım Temmuzda nişanım olacak ama neler yapılacağını bilmiyorum nişanlım mersin erdemlili .Mersinin nişan adetlerini bilen varmı ?

Merhaba arkadaşlar,

Bu başlığı açtığınız gün benim sözüm oldu, kısmetse haziran sonu temmuz başı gibi de nişan yapacaz. Çeyiz kısmında ıvır zıvırlar hariç tamam diyebilirim ( "Çeyizimiz için biz neler aldık" bölümünde yayınladım birazını )

Nişan ya da nişan bohçası için ufak tefek hazırlıklarımız var henüz tamam değiller, daha zaman çok diye sıkıştırmıyorum.

merhaba kızlar benim nişanımda haziran temmuz gibi olacak inaşllah siz nezaman hazırlıklara başlayacaksınız elbise diktirmeyi planlıyorum nişan bohçasınıda son bir ay kala diye düşündüm bu arda ceyize başlamayı planlıyorum çkb tabak tencere vs. 19 şubatta sözlendim
Daha çok var nişana 4,5 ay oturup beklemekte istemiyorum siz neler yapıyosunuz eksik bişey olmasında :81:

kızlar haziran ne berbat ay yaa öss var seçim var bizden önce davrananların düğünü nişanı var ve benim istediğim tarihe de yer yok benim tutabileceğim tarzda off offf 28 mayıs olsun dedik onda da sınavımız var bir önceki haftada olmaz sınav stresi zaten ne yapcam yaa temmuzdada herkes tatile gidiiyorrrrr poffffffff ne yapıcam ben yaaa akıl verin , destek verin bacılarım çok ihtiyacım var ...

temmuzun ilk haftasına baktınmı canm:26:

sağolun kızlar kartalda küçük bir düğün salonu buldum canımm normal bir yer nişan fazla kalabalık olamayacağı için en küçün salonu tuttuk küçük dediğimde yine bir 400 kişilik falan :):):)

selamm bende de sizin gibi tatlı bi heyecan var mayısta söz ve nişan beraber olacak daha doğrusu kesin karar verilmedi önce söz olsun nişanı sonra kınayla beraber mi yapalım uzaktan gelecekler yoksa gelmişken hem söz hem nişan olsunmu benimkinin günleri kısıtlı 3 gün kalıp dönecek şaşırdım kaldım fikir verinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…