Nişan Haziran Temmuz gibi nişanlanacak olan kızlar. Burada toplanalım

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Hiiiiç beklemeyin okadar bence şubatda evlenin cicim ablanlarda gelir gelir merak etme o mutlu günde öle bi ayarlanıyoki herşey tıkır tıkır işliyo hiç bi engel çıkmıyo ee nede olsa hayırlı bi işe adım atıoruz amiiiiiiiiiin inşş kocişlerimizle beraber olmak ah ah ne güzel

yok canim cocuklarin okullari filan var ve maddi durumlari yüzünden gelemeyebilirmisler öyle diyorlar bende artik 'acaba herkesin gelebilecegi tarih hangisi olur' diye düsünmek istemiyorum..

tabi ki bende isterim tüm ailem orda olsun

ama herkesin farkli düsünceleri var.. ben bence en dogrusu pa$amin ve benim istegimiz..

dün konustum onunla oda hala kisin yapalim diyor ama nisanda olacak heralde.. subatta olabilir ama o zamana kadar hazirliklari yetistiremem sanirim..

ceyizim filan hic biseyim hazir degil evimiz de hazir degil yani yerde oturacagimiz belli degil..

nisanda olsa bi kasim aralik gibi giderim bir iki hafta ceyizimi alirim beyaz esya bakariz..

sonra tekrar subat mart gibi gider mobilyalar alinir ve dügün hazirliklari yapilir..

nisanda da dügün yapardik öyle düsünüyorum ben..

nasil fikir sence?

kizlaaar o zaman ilk güzel haberleri sizlerden alacagiz öyle görünüyor :)

bu arada dede ve büyükanneye bohca hazirladiniz mi?

ne aldiniz onlara?

Nişandaşım kolay gele hazırlıklar

Büyükanne büyükbabalara hazırlamadım çünkü babannesi, annesi ve dedeleri vefat etti..

Sadece damat a hazırladım ben nişanda, düğünde yapılır bizde diğer bohçalar, düğünden sonra verilir.

sağol canım sanada kolay gelsin bizde bugün benim için alışverişe çıkıyoruz elbisemi alacağız

minikcicek canim karsi taraf benim dedemle büyükanneme hazirladigi icin bende onlara almaliyim ama cok fazla seyler de almiycam galiba

dedesine gömlek yelek havlu corap
büyükannesine penye yelek havlu basörtü corap

yeter heralde dimi?

lilapause hayirli olsun canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…