- Konu Sahibi Ezberbozan
-
Benimde valla aynı tür düşünceler daha yeni karar verdim dikim aşamasında inş istediğim gibi olur seninkide hayırlı olsun tatlım amiiiiiiiinevlenene kadar koşuşturmalara telaşa devaam
ayy sorma istemede ayrı sözde ayrı nişanda ayrı telass artık dügünü düsünemiyorum bende yeni basladım sayılır dikime sadece kalıp provasına gittim o kadar insallaah güzel bişi çıkıcaktır off(
senin nisanın nasıl olucak yemekli mi olucak
Bitmez bitmez bu hayat telaşıevet canım restaurantta olucak benmde 3 prova olucak haziranın ilk haftası teslim edicekler,sen istanbuldamısın tatlım kadıköyde diktiorum ben ya o kalıp provası neydi öle ya her yerinin ölçüsünü alıolar yok en yok boy yükseklik fln heryerini
evet canım istanbuldayım ama avrupa yakasında.. benimde haziranın 10 nunda teslim edeceklermis bakırköyde diktiriyorum bende bide o kumasından alıp ayakkabımıda elbisemin kumasından kaplattırıcam.
sorma bide sıkı sıkı sarıyolar benim ki balık modeli :)
bizde nişanı restaurantta yapıyoruz
Harika cicim aaa bende ayakkabılarımı öle yaptrym ya saol valla alıcaktım bak bende süper oldu bu fikircanlı müzik olucakmı tatlım? benmkide bele kadar sarıcak belden sonrası hafif katlı ve volenli olucak
tabii alınca ya renk tutmuyo yaa elbiseye modeli uymuyo bide benim boyumla nisanlımın arasnda 2-3 cm fln var ondan topuklu giyemiyorum :) düz olunca dahada zor oluyo ayakkabı bulmak.. en kolayı bu :))
canlı müzikte olucak üst katı ve terası tamamen bize ait olucak masalarıda yuvarlak sectim.. bi tek pastayı secmedim onada daha zaman var
Riske girmeden dediğin gibi aynı kumaştan yaptırmak,aman bende topuklu sevmiyorum ya bide çok zor yürüyorum sözde ölmüştüm resmen ince topukluydu bide çok zorlanmıştım 10 cm var aramızda mecbur giycem artık platformlu olur biraz daha rahat olurohh desene döktürücez o gün bol bol valla ben hiç oturmayı düşünmüorum gün bizim günümüüüüüzzz bizim 8den 12e kadar olucak canım ondan sonrada arkadaşlarla 20 kişilik grup eğlenmeye gidicez onlar ayarlycakmış gidiceğimiz yeri
bizde 7yle 12 yaptık saatleri ordan bizde eglenmeye gidiyoruz :)) vallahi bende hic oturmicam sözümde de öyle olmustu hic oturmadım bencede platformlu daha rahat olur ince topukluya göre aynen gün bizim günümüzzz bi dahada olmicak bişi hersyn tadını bolll bollll ckarıcam vallaaaa :))
Eveeeet tatlım okadar bekledik bu anlar için eee hakkımız aşklarımızla tadını çıkarmakinş sorunsuz süper bir gün geçirirz fotolarımızda ekleyelim nişandan sonra buraya:97:
insallahhh insallaahhhtamam canım eklicem bende..
sacını düsündün müüüü off ben hic bi model buamıyorm hepsi artık çok klasik ensede topuzzz ama bu gidişleee benim öyle oluck gibi uff
Yok topuz düşünmüorum canım çnkü sözde topuz tarzındaydı elbisemin sırt dekoltesi olucak yarım toplattırıp iri dalgalar istiorum yada maşa yaptırıp tek bi yanımda olucak ufakda bi taş olabilir yani bunlarda klasik ama işte çokda uçarı bişeyler yapılmıo
benimde sözde acıktı saclarım dalgalıydı..
bide smdi diktirdigim elbiseme de topuz gidicek gibi dagınık topuz olabilir ama benim elbisem tamamen güpürlü ve işlemeli göğüs altında da tasları olacagı icin sacımda taş kullanmicam
ozaman topuz tarzı yaptır sennde tam tersi olsun şeker bak bence dağınık topuz yaptırma ensede yuvarlak bi biçimde yapıyolar ya hani biraz önce dediğin modelde buydu dimi senn? öle yaptır bence çok daha modern duruyo
Merhaba kizlar, elbiselerinizi hepiniz diktiriyormusunuz? Sanirim sirf benim ni$anim evde olacak :) Ama elbise konusunda cok stres yapiyorum kendime. InsaAllah gercekten icime sinen bir elbise bulabilirim.
Sac ve makyaj'ida konusmusunuz kizlar :) Benim saclarim uzun oldugu icin ve zaten ni$anim evde olacagi icin cok fazla abartiya da gerek yok dimi? O yüzden acik birakip lüle lüle yaptirmak istiyorum. Belki bir tac yada tokayla üstten tutturulur. Yani insaAllah güzel bisey cikar orataya :)
Ama makyaj konsunda cok korkuyorum. Kuaförde yapiliyor makyaj dimi? Umarim sonunda palyancolara dönemem :))
Kizlar bisey sorcam siz ni$an bohcalarinizi hazirladiniz mi bile? Ve neler aldiniz? :44:
canım benim sözüm evde olmustu ama nişan gibiydi benimde saclarım cok uzun acık bırakmıstım ve dalgalıydı evde olunca acık bırakmak daha güzel oluyor.
Elbisemide diktiriyorum ama evde olsaydı hazır alırdım. Kuaförde makyaj yapıyorlar ama tavsiyem cok renkli makyaj yaptırma o zaman cirkin durabiliyor eger gözlerini koyu renk yaptırırsan rujunu acık tut ama siyah cerceve ve hafif olursa gözlerin rujunu koyu tut tabi elbiseyle uyumuna dikkat et.
benim nişan bohçam hazır kayınvalidemle alışverişe çıktık hepsini aldım ama nişanlım için daha hazırlamadık ama onlarda belli traş seti, parfüm, çamaşır, pijama, rob, bakım seti... daha cok sey varda aklımda degil ama bunla ilgili topic var oraya bakablrrsn
ayy sorma istemede ayrı sözde ayrı nişanda ayrı telass artık dügünü düsünemiyorum bende yeni basladım sayılır dikime sadece kalıp provasına gittim o kadar insallaah güzel bişi çıkıcaktır off(
senin nisanın nasıl olucak yemekli mi olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?