Nişan Haziran Temmuz gibi nişanlanacak olan kızlar. Burada toplanalım

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Benimde valla aynı tür düşünceler daha yeni karar verdim dikim aşamasında inş istediğim gibi olur seninkide hayırlı olsun tatlım amiiiiiiiin evlenene kadar koşuşturmalara telaşa devaam

ayy sorma istemede ayrı sözde ayrı nişanda ayrı telass artık dügünü düsünemiyorum bende yeni basladım sayılır dikime sadece kalıp provasına gittim o kadar insallaah güzel bişi çıkıcaktır off (
senin nisanın nasıl olucak yemekli mi olucak

Bitmez bitmez bu hayat telaşı evet canım restaurantta olucak benmde 3 prova olucak haziranın ilk haftası teslim edicekler,sen istanbuldamısın tatlım kadıköyde diktiorum ben ya o kalıp provası neydi öle ya her yerinin ölçüsünü alıolar yok en yok boy yükseklik fln heryerini

evet canım istanbuldayım ama avrupa yakasında.. benimde haziranın 10 nunda teslim edeceklermis bakırköyde diktiriyorum bende bide o kumasından alıp ayakkabımıda elbisemin kumasından kaplattırıcam.
sorma bide sıkı sıkı sarıyolar benim ki balık modeli :)
bizde nişanı restaurantta yapıyoruz

Harika cicim aaa bende ayakkabılarımı öle yaptrym ya saol valla alıcaktım bak bende süper oldu bu fikir canlı müzik olucakmı tatlım? benmkide bele kadar sarıcak belden sonrası hafif katlı ve volenli olucak

Harika cicim aaa bende ayakkabılarımı öle yaptrym ya saol valla alıcaktım bak bende süper oldu bu fikir canlı müzik olucakmı tatlım? benmkide bele kadar sarıcak belden sonrası hafif katlı ve volenli olucak

tabii alınca ya renk tutmuyo yaa elbiseye modeli uymuyo bide benim boyumla nisanlımın arasnda 2-3 cm fln var ondan topuklu giyemiyorum :) düz olunca dahada zor oluyo ayakkabı bulmak.. en kolayı bu :))
canlı müzikte olucak üst katı ve terası tamamen bize ait olucak masalarıda yuvarlak sectim.. bi tek pastayı secmedim onada daha zaman var

Riske girmeden dediğin gibi aynı kumaştan yaptırmak,aman bende topuklu sevmiyorum ya bide çok zor yürüyorum sözde ölmüştüm resmen ince topukluydu bide çok zorlanmıştım 10 cm var aramızda mecbur giycem artık platformlu olur biraz daha rahat olur ohh desene döktürücez o gün bol bol valla ben hiç oturmayı düşünmüorum gün bizim günümüüüüüzzz bizim 8den 12e kadar olucak canım ondan sonrada arkadaşlarla 20 kişilik grup eğlenmeye gidicez onlar ayarlycakmış gidiceğimiz yeri

bizde 7yle 12 yaptık saatleri ordan bizde eglenmeye gidiyoruz :)) vallahi bende hic oturmicam sözümde de öyle olmustu hic oturmadım bencede platformlu daha rahat olur ince topukluya göre aynen gün bizim günümüzzz bi dahada olmicak bişi hersyn tadını bolll bollll ckarıcam vallaaaa :))

Eveeeet tatlım okadar bekledik bu anlar için eee hakkımız aşklarımızla tadını çıkarmak inş sorunsuz süper bir gün geçirirz fotolarımızda ekleyelim nişandan sonra buraya:97:

Eveeeet tatlım okadar bekledik bu anlar için eee hakkımız aşklarımızla tadını çıkarmak inş sorunsuz süper bir gün geçirirz fotolarımızda ekleyelim nişandan sonra buraya:97:

insallahhh insallaahhh tamam canım eklicem bende..

sacını düsündün müüüü off ben hic bi model buamıyorm hepsi artık çok klasik ensede topuzzz ama bu gidişleee benim öyle oluck gibi uff

insallahhh insallaahhh tamam canım eklicem bende..

sacını düsündün müüüü off ben hic bi model buamıyorm hepsi artık çok klasik ensede topuzzz ama bu gidişleee benim öyle oluck gibi uff

Yok topuz düşünmüorum canım çnkü sözde topuz tarzındaydı elbisemin sırt dekoltesi olucak yarım toplattırıp iri dalgalar istiorum yada maşa yaptırıp tek bi yanımda olucak ufakda bi taş olabilir yani bunlarda klasik ama işte çokda uçarı bişeyler yapılmıo

benimde sözde acıktı saclarım dalgalıydı..
bide smdi diktirdigim elbiseme de topuz gidicek gibi dagınık topuz olabilir ama benim elbisem tamamen güpürlü ve işlemeli göğüs altında da tasları olacagı icin sacımda taş kullanmicam

ozaman topuz tarzı yaptır sennde tam tersi olsun şeker bak bence dağınık topuz yaptırma ensede yuvarlak bi biçimde yapıyolar ya hani biraz önce dediğin modelde buydu dimi senn? öle yaptır bence çok daha modern duruyo

evet tatlım ensede yuvarlak olan aslında sac makyaj provasınada gidicem bide böyle sacım iyice yapışık olsun istemiyorum bol rahat bi topuz insallah istedigimi yapabilrler :26:

Merhaba kizlar, elbiselerinizi hepiniz diktiriyormusunuz? Sanirim sirf benim ni$anim evde olacak :) Ama elbise konusunda cok stres yapiyorum kendime. InsaAllah gercekten icime sinen bir elbise bulabilirim.

Sac ve makyaj'ida konusmusunuz kizlar :) Benim saclarim uzun oldugu icin ve zaten ni$anim evde olacagi icin cok fazla abartiya da gerek yok dimi? O yüzden acik birakip lüle lüle yaptirmak istiyorum. Belki bir tac yada tokayla üstten tutturulur. Yani insaAllah güzel bisey cikar orataya :)

Ama makyaj konsunda cok korkuyorum. Kuaförde yapiliyor makyaj dimi? Umarim sonunda palyancolara dönemem :))

Kizlar bisey sorcam siz ni$an bohcalarinizi hazirladiniz mi bile? Ve neler aldiniz? :44:

Son düzenleyen: Moderatör:

canım benim sözüm evde olmustu ama nişan gibiydi benimde saclarım cok uzun acık bırakmıstım ve dalgalıydı evde olunca acık bırakmak daha güzel oluyor.
Elbisemide diktiriyorum ama evde olsaydı hazır alırdım. Kuaförde makyaj yapıyorlar ama tavsiyem cok renkli makyaj yaptırma o zaman cirkin durabiliyor eger gözlerini koyu renk yaptırırsan rujunu acık tut ama siyah cerceve ve hafif olursa gözlerin rujunu koyu tut tabi elbiseyle uyumuna dikkat et.

benim nişan bohçam hazır kayınvalidemle alışverişe çıktık hepsini aldım ama nişanlım için daha hazırlamadık ama onlarda belli traş seti, parfüm, çamaşır, pijama, rob, bakım seti... daha cok sey varda aklımda degil ama bunla ilgili topic var oraya bakablrrsn

Bilgiler icin tesekkür ederim canim. Benim zaten öyle yada böyle diktirmeye zamanim yetmez. Mecburen hazir alacagim. Makyaja gelince ben elbisemin eflatun lila renginde yada kirmizi tonda olmasini istiyorum. Gözlerimi elbisenin renginde yaparsalar rujimi hangi rec seceyim onu düsünüyorum.

Ama makyaj ve sac konusunda da sonuc kuaföre bagli olacak yani gidecegim kuaföre güvenebilmem gerekecek. Simdi düsününce daha bi panikledim nasil olacak diye :)

Hm o dedigin topigi bulmaya calisayim ben bi :)

İsteme söz nişanın ayrı olması hem güzel, hemde ayrı stres ve masraf. Biz isteme sözü yapacağız, ertesi günde nişan olacak. Bir hafta sonra nişanım var:) Zaman çok hızlı geçiyor..

hepinizin nişanı hayırlı olsun kızlar

ben bişey sormak istiyorum size

benim kardeşimin temmuzun 9 unda nişanı olucak

dün nişan da yapılcakları istenecek altınları konuşmak için kardeşimin kayınvaldesiyle bir araya geldik

kızlar kadın hiç bi şeyin oluruna gitmiyo

herşeye gerek yok evlendikten sonrada yapılır önemli değil diyo ama nişanda benim akrabalaım neyle buraya gelicek diyede sormaktan geri kalmıyo

bizim bu işe canımız çok sıkıldı
dün bizim arkamızdan oğlunu baya bi doldurmuş

kızlar benim kardeşimin yazlık bi evi var kardeşim hemşire maaşı var sigortası var

oğlanın evi yok hiç bişeyi yok bi maaşı var

biz bu halde bile herşey güzel olsun dedik masraf etmeye hazırdık

gel görki oğlanın anası hiç oluruna gitmiyo
istediğimiz bişeyde yok hani bişeyler istesek dicemki durumları belli güçleri yetmiyo ama genede üç aşşa beş yukarı bi orta yol bulurduk

kadın 4 tane bilezik takıcakmış düğün ve nişanda toplam
bende dedimki biz 8 düşünüyoduk ama neyse o zaman 6 olsun kadın itiraz ediyo
bende oğluyla konuştum tamam dedi oğlu ama eve gidince oğlunu çok fena doldurmuş

kardeşiminde üzülmesini istemiyorum napmak lazım bilemedim ufak tefek detayları bile kadın çok görüyo

siz de nasıl oldu acaba hiç bişey dememekmi lazım
öylede olmazki kardeşime verilen değer bu muymuş

kayın valde yanımdaydı annemde yanımdaydı laf açıldı anneme dedimki anne şu yapışmaz kızartma tavalarından karnıyarık pilav tencerisi falanda almamız lazım kardeşime dedim
kayınvalde ordan hemen lafa giriyo gerek yok öyle herşey alınırmıymış ne gerek varmış ben hep aldım başkalarına dağıttım
diyorumki bu kardfeşimin çeyizi sizle alakası yok ister ben alırım ister kendi kime ne çeyiz sonuçta yapabildiğimiz kadar yapıcaz kadın yok herşey dört dörtlük olmaz
yaa altı üstü tencere hem ona noluyoki anlamadım onun lafını bile etmiş ablası tencere tava istiyo demiş

bende 18 haziran istiyordum ama salonu tutmak için geç kaldım.İstedigim salonlarda da 18 haziran akşamı doluydu mecmuren 19 oldu ama olsun hayırlısı bu demek ki??

pink_love canim tekrar hayirli olsun cok az bi zaman kalmis desene :)

Lolo bu konuda henüz tecrübeli degilim cünkü biz ni$an nasil olacak nerede olacak taki olacak mi ne kadar olacak hic bir sey bilmiyoruz henüz. Kiz kardesinin evi isi ve iyi bir geliri oldugunu ama damadin tek maasi oldugunu söylemissin. Ama kiz kardesin demek ki damadi öyle sevmis ve öyle kabul etmis. Hersey altin demek degildir benim gözümde. Ben burda cok örneklerini gördüm ni$anda dügünde altin yagmuruna tutulan gelinler bir iki sen sonra bosandilar. Nasil olmasi gerektigini bilmiyorum ni$anda ne kadar altin takiliyor onuda bilmiyorum ama sanirim ailenin maddi durumunada baglidir. Belki biraz anlayis gösterseniz bu konuda nasil olur sence? Iyi olan 9 Temmuza daha birazcik vaktiniz var o zamana kadar tekrar oturup konusursunuz insaAllah.

Ve merak ettigim bisey var kardesin ne diyor bu konuya? Yani su kadar bu kadar bilezik isitiyorum o olmazsa olmaz bu olmazsa olmaz dedigini duydunmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…