• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Haziran Temmuz gibi nişanlanacak olan kızlar. Burada toplanalım

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Ezberbozan

Canparçam... Oğlummm...
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2010
432
5
46
İstanbul
:73: Merhaba kızlar. Ben gibi yaza haziran veya Temmuz ayında nişanlanacak olan arkadaşlar var mı ? neler yapıyorsunuz. Ne gibi hazırlıklarınız var? Çeyizlere başladınız mı ? Neler yapmamız nelerden kaçınmamız gerekiyor ? hep beraber bilgilerimizi bildiklerimizi paylaşıp birbirimile fikir alışverişinde bulunalım. Son durumlarımızı paylaşalım. Birbirimize , dertlerimize , sevinçlerimize destek olalım. Var mısınız :64:

Beeeeeeeeeeeeeennn :1: bu kış sözlencez , bu yaz nişanlancaz Dediğin aylardan birinde, bahara doğru uludağda ne zaman kar yağarsa evleneceğuz :D

arkadasım ben başlığı görür görmez yorum yaptım bilgilerimi paylaşayım :D annem çeyiz yapmaya başladı ahşap boyama yapıyo bana habire. kahve makinem var ızgara setim var :9: hic qülceğim yoktu :D kozmetik ürünlerini ceyiz yapmıyorum kötü olur. ha bide bebeme şimdiden biberon emzik kıyafet felan almayı düsünüorum :D taa 6 sene sonra yapcaz bebişi ama bebek sevgisi işte :D mumlarım var. bide koooooooooooocamaan eskilerin kullandığı bi yastık yaptırcam ilk gece kocayalım diye :D smdilik böyle :D

OOOO Sende baya önemli eşyalar varmış ama :52: Olsun biyerden başlamak gerek. Bende o da yok :)) Anam patik yemeni neyim ördürmüş. Bide yün yorganımız var çok şükür :66:

eylül sonunda sözlendik benim de haziranda nişanım olacak inş.çeyizlerim yavaş yavaş hazırlanıyor hatta ilk meşrubat bardaklarımı aldım.önemli birkaç eşyamda zaten hediye geldi.evimiz alındı çok şükür.onun iç dekorasyonuna başlanacak.nasıl haziran olacak bana bilmiyorum açıkcası.heyecanım şimdiden uyku uyutmuyor nişan haftası ne yaparım bilmiyorum(:

3 aymı vallahi ben ekimde sözlendim temmuz da nişan olucak oradan hesapla :):):) vallahi ben şimididen heyecanlıyım nişanlığımı bile buldum ..süpürgedir ütüdür bu tarz şeylerimi aldım artık yavaş yavaş mevresim bardak takımlarımı falanda alıcam .. çok heyecan verici çokkk .. tek sorun yer o kadar kartalda oturuyorum ve şimdiden şöyle uygun bir yer bakıyorum hem de güzel sizce düğün salonları doğru bir tercih mi ?

f.yiğit canım ben düğün salonu tercih etmeyeceğim. Nikah ve ardından kokteyl tarzı bişeyler düşünüyorum. Çünkü artık salonda düğün yapmak bana abes geliyor. Çok basit . Ama tabi zevkler tartışılmaz. Peki sözün nasıl oldu ? söz bohçası falan hazırladınız mı ? yada söz mendilleri falan ? neler oldu o gün :61: çok heyecanlandın mı mesela :44:

ezberbozan, nişan söz ararsı 3 ay hiç uzun değil hatta en ideali, biz apar topar sözlendik eylül sonu nişanım da temmuzda yani daha çoookkk var, apar topar olunca sözlenmem çok beğendiğim söz mendillerinden yapamadım bence sen hazır vakitinde varken yap bunları sonra içinde kalmasın çok hoş hatıralar...
çeyize gelinceee :61: ben elişlerinde çok beceriksizim vallahi zaten dantel felanda sevmem ama annem yaptırmış malum adett... bende bir iki çember oyalamaya çalışıyom. kap çanak çatal bıçak setlerin ne bilim robotlar felan yatak örtüsü gibi şeyleri nişandan sonra alırım dizmeye başlarım diye düşünmüştüm ama benimde kafam karıştı şimdiden başlasammı acaba:44:

ezberbozan sözde bohça yapmadık çünkü nişanda yapıcaz .. Biz kalabalık onlar kalabalık sözüm de bir 50 60 kişi vardı. Söz mendili yaptırdık kenarına isimlerimizi yazdırdık çok harika bir anı oldu misafirlerimize. Çok heyecanaldım kahveleri ben dağıtmadım düşün :)):)::):)): benim gibi varmıdır bilmiyorum ama heyecandan ellerim titredi hemde sözlümün ailesiyle çok iyi tanıştığım halde. çok güzel heyecanlar bunlar çok mutluluk verici .

maya55 bence şimdiden başla o kadar çok şey varki alınacak keşke dantellerle sınırlı olsa al al bitmiyor , kız tarafı hep ayrıntılı şeyleri aldığı için beğenmesi ayrı dert alması ayrı eve sığdırması ayrı dert :):):):):)

doğru söylüyosun bende bugünden itibaren başlamaya karar verdim sandığımı bi deştim düzenledim ayırdım sıraya

koydum alıncakları artık yavaş yavaş dizcem gelinlik kızız şurda boş durmakla olmuyo:9:

f.yiğit canım çok hoşsun vallahi :))) Ama doğru söylüyosun almaya başlamak lazım ufak tefek ıvır zıvırları. Mutfak eşyaları falan nişandan sonra bi şekilde halledilir zaten zannımca. off ne telaşlı şeylermiş bunlar. 15 tatilde sözüm var benim de kısmetse:44: öyle heyecanlıyım ki. Canım peki bu söz mendillerini hazır yaptırabileceğim bi yer varmıdır ? bende çok istiyorum da:69:

vallahi canım benim sözüm adapazarında oldu annanemin evinde oldu .. ben orada hazır aldım çok ta tatlıydı . ama sende normal mendil alıp .şimdilerde kınalarda keseler varya içine kına koyuyolar onlara koyup şık kurdelelrle bağlayıp kendinde hazırlayabilirsin .
bence mutlaka yaptır veya kendin yap çok güzel bir anı kendin yaparsan de bilgisayardan küçük çıktılar alırsın ÖRNEK : GÜLCAN& HAKAN TEŞEKKÜR EDERİZ.29.11.2010 GİBİ BİRDE YAZI YAZARSIN SÜPER OLUR):):):)::64::64:

Kizlar merhaba. Bende haziran yada temmuz 2011 de insaAllah nisanlanacagim. Henüz tam kesin degil sözmü olacak nisanmi diye. Ama ben nisan olmasindan yanayim. Yurt disinda yasiyorum bu arada sevdigim türkiyede. Yazin tatile gittigimizde hemen nisan olmasini istiyorum. InsaAllah burada bir birimizle fikir alis verisinde bulunup yardimci oluruz. :13::61:

hoşgeldin canım bende temmuza nişanlancam inşallah ama daha hiç bi hazırlığa başlamadım senden ne var ne yok sen başladınmı??

Hosbulduk maya55 sende hosgeldin. Sanirim Samsunlusun degilmi? Hemseri sayiliriz o zaman. :61: Ben henüz sadece arastirmalar yapiyorum, fikirler, tavsiyeler biriktirmeye calisiyorum. Cünkü neyin nasil olacagini hic bilmiyorum. InsaAllah ilerleyen aylarda daha büyük ve yararli hazirliklar yapmaya baslarim. Senin nisanin nerede olacak? Ben evde yapacagim sanirim. Henüz tam karar verilmis degil ama öyle olacak gibi görünüyor. :44:

bizim ev biraz küçük o yüzden salon gibi ama daha sade bi yer tutmayı düşünüyorum, ben ancak netten felan kıyafet bakıyorum tek yaptığım bu bide bir iki çeyizlik eşyalar almaya başladık daha erken ama zevkli oluyo bi yandan dizmeye başlamak.

bizim ev biraz küçük o yüzden salon gibi ama daha sade bi yer tutmayı düşünüyorum, ben ancak netten felan kıyafet bakıyorum tek yaptığım bu bide bir iki çeyizlik eşyalar almaya başladık daha erken ama zevkli oluyo bi yandan dizmeye başlamak.

Hayirlisi olsun insaAllah. Bende salonda olmasini istemiyorum. Daha ufak capli olmasi yeter bize. Sevdiklerimiz ve büyüklerimiz yanimizda olsun fazla masrafa gerek görmüyorum. Aynen bende netten elbise bakiyorum hatta bir konu acmistim istersen bakip oradan fikir edinebilirsin. Ceyize gelince burada bir kac biseyim var gerci ama ben burdan almayi düsünmüyorum. Türkiyen alirim daha iyi olur diye düsünüyorum. Sen calisiyormusun peki? :61:

Hayirlisi olsun insaAllah. Bende salonda olmasini istemiyorum. Daha ufak capli olmasi yeter bize. Sevdiklerimiz ve büyüklerimiz yanimizda olsun fazla masrafa gerek görmüyorum. Aynen bende netten elbise bakiyorum hatta bir konu acmistim istersen bakip oradan fikir edinebilirsin. Ceyize gelince burada bir kac biseyim var gerci ama ben burdan almayi düsünmüyorum. Türkiyen alirim daha iyi olur diye düsünüyorum. Sen calisiyormusun peki? :61:

bakarım canım konuna, yurtdışında yaşıyomuşun aslen nerelisin, bide şimdilerde nişan tepsisi süsleme var yada yastık yapıyolar sen hangisini düşünüyon ben tepsi süslücem heralde, ben şuan çalışmıyorum çalışmam şuan muallakta :44: konum vardı yorum da yapmışsın görmüşündür . sen çalışıyomusun , bu arada düğün ne zaman :64: düşünüyosunuz

Back