Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Canım bence kiloyla çok alakası yok. Arkadaşımın 8. Haftasında çıktı kuş kadar bir şey . Ben 90 kilo ile yükleme yaptım çıkmadı. Olacaksa oluyor yapıyla ilgili, ailede öykü varsa o da etkiler.

Evet ayırt edemiyorum çoğu zaman göbek çevremdeki hangisi hareket ediyor bilmiyorum.Bazen mikini bölgesine yakın hareket hissedince bu aşağıdaki diyorum göbekten çok yukarıda hissettiysem bu yukarıdaki diyorum ikiside makat geliş pozisyonunda.

Benimde öyle 27. Haftadan sonra oğlum aşağıda yan yatıyordu o da yukarı çıktı. Makat ikiside şuan. Minnoşlar

Benimde öyle 27. Haftadan sonra oğlum aşağıda yan yatıyordu o da yukarı çıktı. Makat ikiside şuan. Minnoşlar
Hareketleri nasıl? Tekme tarzı pek olmuyor benimkilerde genelde geziniyor gibi hafif hissediyorum göbeğime baktığımda gezdiklerini görüyorum. Bazen sabah hareketli gün içinde az hareket bazen akşam hareketliler.

Hareketleri nasıl? Tekme tarzı pek olmuyor benimkilerde genelde geziniyor gibi hafif hissediyorum göbeğime baktığımda gezdiklerini görüyorum. Bazen sabah hareketli gün içinde az hareket bazen akşam hareketliler.
Bende de öyle oğlanın ayaklar mesene üstünde onu tekmesini yiyorum ama oğlan sakin sola yatınca ittiriyor. Kız hareketli ve dediğin gibi gezinti halinde. Bazen böyle vuruyor ama hiç canım yanmadı. Bizimkilerde alan dar ancak bu kadar oluyor

İyi rahatladım valla. Aynı anlattığın gibi bendeki durumda

Inşallah cikmaz canim doktorun da demis zaten tatliyi cok yediğin icin olabilir diye benimde kilom fazla ve ben basta asiri kusma yasamistim yani birden aldim bu kiloyu bende kendimden cok suphelendim ama doktr gerek görmedi bide ailede seker hastasi falan var mi diye sordu bana

Maşallah size yaa iki bebisle benim oğlusum yan yatış pozisyonun da ve bazen nasil basariyo bilmiyorum ama hem midemn altinda hareket ediyo hem mesanemin üstünde alan genis tek ya bir o tarafa bir bu tarafa geziniyo

Ailede hiç yok, bende de şimdi çıktı işte. Doktorum senin kilo çok yükleme yapalım şekerin olabilir diyee diye çıkardı Kalıcı olmasın da iki ay sabrederim artık

Bana da sordu canım, bizde de hiç yok. Ben de ilk başlarda kusma yaşadım çok, kilom hiç artmadı daha falan ama doktorum bunları önemsemedi, şekeri tatlıya bağladım onu da sallamadı, ille de diyabetsin dedi tatlıdandır diyen diyetisyenim, o benim bütün gün ne yediğimi bildiği için herhalde öyle düşündü. Ben de diyetisyene daha çok inanma eğilimindeyim inşallah devamı gelmez

Aynen canım bebişler iyi olsunda ne kaldı şurda

Ailede hiç yok, bende de şimdi çıktı işte. Doktorum senin kilo çok yükleme yapalım şekerin olabilir diyee diye çıkardı Kalıcı olmasın da iki ay sabrederim artık
Bi yazıda gebelik diyabeti çılan kadınların ilerde %80 diyabeti olabileceği yazıyor yine dikkat et canım sen nolur nolmaz inşallah olmaz

evet cnm bende ancak evden calisabilirim patronum kabul etti hayirlisi bakalim 4-5 hafta daha evden idare etsem hemen hemen doguma girmis olcaz
Benimde proje yöneticisi etti de patronun haberi yok Amann bi dünya işleri var 1 haziranda ofise dönceklermiş kendileri bilir dedim en son sıkıntı çıkarırlarsa alırım raporumu telefona bile bakmam onlar uğraşsın sonra

Benimkiler yan yana kafa üstü yatıyo sağ sol diye ayırt ediyorum bazen ama onada emin değilim birinin resmini hiç alamıyoruz hep diğeri engelliyo

Korkma canm.gelmez insallah ve gebelik sekeri sonradan geciyo ki ailende de seker gecmisi yoksa biseycik olmaz Allahn izniyle

Ya kızlar kontrole gittim de bebek iki hafta önde dedi 35 haftalık 2200 görünüyo şu an bu bana dert oldu geçen ay böyle bişey yoktu

Ya kızlar kontrole gittim de bebek iki hafta önde dedi 35 haftalık 2200 görünüyo şu an bu bana dert oldu geçen ay böyle bişey yoktu
Canım iki hafta değil ya kendini korkutma hem olsa ne olacak. Tombiş kız olur dün 32+4 te gittim. İkiside aynı kiloda 2070 gr çıktı. Doktor bana hiç ilerde demedi. Benim doktorumun kilo takıntısı ileriye doğru yok ne bana ne bebişlere. Maşallah maşallah çok iyiler dedi hatta tam olmaları gereken bu dedi. Senin kızçe 130 gr fazla çıkmış bu iki hafta etmez. Haftada 200 250 gr alıyorlar. 4 5 gün öndedir bence o kadar önde olması da iyi.

Yok ayrıntılı ultrason yaptırdın mı yok bilmem ne şüpheli şüpheli konuştu benim içim sıkıldı haliyle. 35 haftalık olsa da 2200 az yani 35e göre. İki hafta sonra görcez artık bi daha

Yok ayrıntılı ultrason yaptırdın mı yok bilmem ne şüpheli şüpheli konuştu benim içim sıkıldı haliyle. 35 haftalık olsa da 2200 az yani 35e göre. İki hafta sonra görcez artık bi daha
Bazen bir sus diyesim geliyor böyle gizem katanlara. İçini ferah tut gayet kilosu haftasında maşallah.

35+1 de 2300 dü (kullandığım uygulamaya göre düşük kilo) doktor çok iri bebek olmayacak dedi.2200 çok değil bence de. Doktordan doktora değişiyor bu yorum işi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…