Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Maşallah canım kılosu iyiymiş hayırla saglıkla kavusun inşallah Sen hıssedıyor musun var mı agrın

Masallah kilosu gayet iyimis canim hadi bakalim hakkında hayırlısı

Amin insallah canim yok canim arada yalanci sanci geliyor ama bebek asagi baski ypyir o cok fena yuruyemez oldum
Aşağı baski bende de var yaa ben duphaston kullaniyorum en başından beri gunde iki tane bire düşürüp biraktirmak istedi doktorum 3 kere denedim ama hep baski olduğu icin tekrar başlıyorum benim alttan muayenede kafasını asagi bastırdığını söylemişti

Yakışıklı sadece 2 hafta daha beklese tamamdır inşallah sen 29. Haftadan bugünlere getirdin Rabbimin izniyle devami da gelecek inşallah

Allah zamanında hayırlı doğumlar nasip etsin canım. İnşallah gününü bekler minnoşun Anneciğini hiç üzmeden normal doğumla gelir

Canım içini ferah tutmaya çalış, inşallah erken doğum olmaz, bebişin tam haftasında gelir Dualarım seninle, Allah yardımcın olsun.

Kızlar biz de geçen Cuma 29+4 te gittik kontrole. Doktor amcamız herşey yolunda demişti. Bundan sonra 2 haftada bir gideceğim kontrollere. Babamız hala yurtdışında ve gelemedi yurtdışı uçuşların açılmasını dört gözle bekliyoruz. İnşallah bir aksilik olmadan doğumda yanımızda olabilir Size sormak istediğim bi şey var. Malum alışverişler hala internetten. Ben lohusa takımı, emzirme sutyeni , emzirme atleti almak istiyorum. Siz nerden aldınız? Hangi markaları tavsiye edersiniz? Bir de bedeni neye göre aldınız. Bugün 30+2 haftalık olduk. Şuana kadar 5.5 kg aldım doğuma kadar da almaya devam edeceğiz ya beden konusu biraz kafamı karıştırdı

Merhaba plesanta previa durumu gecti mi acaba ?ciddi bir problem yaratti mi size,erken doguma galan sebep olmuyor degil mi?

Kızlar kontrolden geliyorum. Çok şükür kızımla oğlum haftasıyla uyumlu çıktı. Doktorda sevindi istediğimiz bu dedi ne önde ne geride tam gününde olması Nts ye sokmadı üç hafta sonraya gün verdi. Ben iki hafta sonra gideceğim. Suları, yerleri güzel, açılma yok dedi. Sezeryan tarihim netleşmedi şuanki durumlarına göre 37 çıkarırız dedi. Ani bir durum oluşmazsa su azalması sancı kanama gibi durumlar olmazsa dedi. Kaşıntı için dahiliye yönlendirme yaptı. Hastanenin Başhekimi gebelikten dedi. Üç ilaç verdi on güne kalmaz geçirecek dedi inşallah dedim sezeryan ücreti 1500 lira, birgün kalınıyormuş. Tek refakatçi. Süse izin var. Çok şükür bugün de böyle geçti

Merhaba plesanta previa durumu gecti mi acaba ?ciddi bir problem yaratti mi size,erken doguma galan sebep olmuyor degil mi?
Canım ben sonra kadın doğum doktoruma sordum sen plesanta previa değilsin rahimini kapatmamis dedi bazen ayrıntılı ultrasonda şaşırabiliyorlar orada bir çizgiyi yanlış görebiliyorlar dedi. Ama plesantam önde galiba. Yani en azından rahimi kapatmamis anladığım kadarıyla. Şimdiye kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım ben en ufak bir kan görmedim. Ve evde deliler gibi temizlik de yaptım. 38+5 de sezeryan olacağım az kaldı zaten sana doktorun kesin plesanta previa dediyse rahimi kapattiysa bol bol dinlen kuzum Allah'ın izniyle bir şey olmaz

Dikkat et canim acilman filan yok dimi cok ayakta durma

Allah kurtarsin sag salim kavusun bebeginize.
Sadece plesanta rahmi kapatmis dedi ,ikiz gebelik benim .Ilerleyen haftalarda yukari cikabilir dedi .Bugune kadar kanamam falan olmadi ama bi tedirgin oldum.
Sanirim detaylida belli olur ne oldugu simdilik bi sikintim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…