- 29 Ekim 2019
- 6.702
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #6.741
Kutusunun fotoğrafını atar mısın canım ne diye arıycamı bileyim olmadı internette bakarım
Yani baktım canım buna o kadar para verene kese al daha iyiMarkette ucuzdur canım adamları aradım ankaradaymış kendi yerlerinde 13.45 mi ne
yok canım 14 lira falan bi paketi tek paket yetiyomuYani baktım canım buna o kadar para verene kese al daha iyiben uygun diye bunu tercih ettim. Birde İnternet alışverişini sevmiyorum.
ben genelde bilinmedik sayfalardan alışveriş yapmıyorum canım hepsiburada da aynı fiyat set aldık sonra lazım olanı alırız diye tek tek almak isteyince daha pahalıya geliyoMinnaklarimm mustela ürünlerini set olarak mı aldın sadece sampuani mi aldın? Biraz baktım da şampuanın da iki çeşidi var gibi cosmolog diye bir sayfada seti 260 lira almak isteyen olursa.
Evet bende orda görmüştüm gönderen cosmolog. Hatta kendi sayfasında 275 lira. Sen hepsiburadaki seti mi aldın bana da o mantıklı geldiben genelde bilinmedik sayfalardan alışveriş yapmıyorum canım hepsiburada da aynı fiyat set aldık sonra lazım olanı alırız diye tek tek almak isteyince daha pahalıya geliyo
evet bunu aldık bi kaç günde geldi visa kampanyası vardı geçenlerde hepsiburadanın 240 a gelmiş oldu :)Evet bende orda görmüştüm gönderen cosmolog. Hatta kendi sayfasında 275 lira. Sen hepsiburadaki seti mi aldın bana da o mantıklı geldiaynen tek tek daha pahalı.
Minnaklarimm mustela ürünlerini set olarak mı aldın sadece sampuani mi aldın? Biraz baktım da şampuanın da iki çeşidi var gibi cosmolog diye bir sayfada seti 260 lira almak isteyen olursa.
[/QUOTE
Biz tekli aldık canım. Krem olarak sudokrem aldık.
Aynen bir saattir incelemedeki yorumlara bakıyorum çok faydalı görende var sıkıntı görendesudokremin incelemesinde zararlı madde gördüm canım sürekli kullanılmamalıymış bilgin olsun
hahhaha mustelanın içeriği daha temiz onunla başlamaya karar verdim bendeAynen bir saattir incelemedeki yorumlara bakıyorum çok faydalı görende var sıkıntı görendebiz fazla pinpirikli mi davranıyoruz acaba bazen anam bana krem mi kullanmış deyip geçesim geliyor
deterjanda babys green aldım organik içerik trendyolda deterjan-yumuşatıcı-biberon temizleyici seti vardı. baby me nin deterjanı temiz içerik değilmiş maalesefAynen bir saattir incelemedeki yorumlara bakıyorum çok faydalı görende var sıkıntı görendebiz fazla pinpirikli mi davranıyoruz acaba bazen anam bana krem mi kullanmış deyip geçesim geliyor
Bence benim popo pudra da görmemistirhahhaha mustelanın içeriği daha temiz onunla başlamaya karar verdim bendesodokrem daha etkiliymiş ama şimdilik almıycam. Pudra vardı önceden hatırlıyomusun
Sanki Baby me granül geçer not almıştı incelemeyi öyle hatırlıyorum hatta dün elime aldım bıraktım biraz daha bakınirim diye.deterjanda babys green aldım organik içerik trendyolda deterjan-yumuşatıcı-biberon temizleyici seti vardı. baby me nin deterjanı temiz içerik değilmiş maalesef
benim varmış ay kaç yaşındasın senBence benim popo pudra da görmemistirsür zeytinyağını tamam elde bez yıkanan zamanda pudra da olacağını sanmam
28benim varmış ay kaç yaşındasın sen
Bizim de kafamizi karıştıran şu mühendisogluDeterjin konusunda hale kararsizim kizlar babyme alcaktim unibabyde var vah vah urun secmeye zorlandk artik biz bebeken annem bana koyun kuyruk yagi surmusturBen sebamed aldim yenidogan sampuan, pisik kremi ve yag olarak. Deneyecez bakalim
aynen cnm eminim ki hic pisik flan bilmezlermis kuyruk yagi tam organikBizim de kafamizi karıştıran şu mühendisoglukoyun kuyruk yağını da duymuştum hatta toprağı eler ısıtır bezin içine koyarlarmıs ah eskiler çok çekmiş ya
Orayada bakayım saol canımBende alırken öyle düşündüm gümüş nasılsayorumlara bak yinede ürünlerin trendyolda falan çok yorumu oluyo ordan bakıyorum genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?