• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Minnaklarimm

....
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2019
6.702
1
8.803
198
Ekim / Kasım ayında transfer olup pozitif sonuç alan tatlı anne adayları. Doktorumuzun söylediği gebelik haftanız, kese tarihimiz, kalp atışı tarihimiz ve sonu gelmeyecek tatlı telaşları birlikte yaşayalım. 👨‍👩‍👧‍👦 Sat 5 Ekim, 5+6 günlük olduk . Transferin 20. Günü keselerini gördük , 22 Kasım Cuma günü kalp atışı için gideceğiz. Biz daha buradayız ilerisi inşallah olacak 🙏

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merak ettiklerim var. Şunu yeme bunu yeme demeler başladı. Maydanoz, nane, nar, hurma şu an yemiyorum, çok limonlu şeyleri de yememeye dikkat ediyorum. Limon ile hurmayı kendim test ettim sancı ve kasılma oluşturdu üst üste her gün yedim. Artık bir şey yerken korkuyorum. Büyüklerin dediklerini kulak ardı etmek istemiyorum ama çok fazla da kasmak istemiyorum.

Benim için çok erken belki ama ben çorbama salatama limon sıkıyorum. Trabzon hurması da her gün yemesem de çok severim transferden sonrada yedim bir sıkıntısını görmedim. Allah nasip ederse kese ve kalp atışından sonra ayrıntılı araştırmaya girerim😊

O zaman bu başlıkta hayırlı uğurlu olsun 🧿 ben de sat a göre 5+2 yim doktorum test gününden iki hafta sonra gel demişti, daha hiiiç doktora gitmedim, ne durumdayız bilmiyorum 🙏 27 Kasım da transferin 25.günü gideceğim 6+3 olacağım kesmeyi göreceğiz inşallaaaah 🤲🥰 kalp duyulur muu acaba

O zaman bu başlıkta hayırlı uğurlu olsun 🧿 ben de sat a göre 5+2 yim doktorum test gününden iki hafta sonra gel demişti, daha hiiiç doktora gitmedim, ne durumdayız bilmiyorum 🙏 27 Kasım da transferin 25.günü gideceğim 6+3 olacağım kesmeyi göreceğiz inşallaaaah 🤲🥰 kalp duyulur muu acaba
Ben 6+0 da karindan duydum canim :-)

Ultrasyonda küçük çıkıyorlar yaramazlar. Ben 6+2 de gideceğim . Senin minik çıkarsa şoka girme ben girdim doktor çok güldü ifademe 😂 sat ile aynı çıkarsa duyarsın canım inşallah 🙏

Bende geldim mmmm ❤️Hayırlı olsun başlık. :nazar: :KK19:
Bende daha hiç doktora gitmedim cumartesi gel demişti ama ben haftaya salı gidecem ilaçlarımı yazdırmak için o gün bitiyorlar çünkü. Arkadaşlar siz hangi ilaçlara devam ediyorsunuz fiyatları çok yüksek Malesef yazdirmadan olmuyor.

Bende geldim mmmm ❤Hayırlı olsun başlık. :nazar: :KK19:
Bende daha hiç doktora gitmedim cumartesi gel demişti ama ben haftaya salı gidecem ilaçlarımı yazdırmak için o gün bitiyorlar çünkü. Arkadaşlar siz hangi ilaçlara devam ediyorsunuz fiyatları çok yüksek Malesef yazdirmadan olmuyor.
Rapor a yazdırma durumun yok mu? 2 bin lira tutacak ilaçlara 200 lira verdik. Sadece prolutex e haftada 150 lira veriyorum. Jel, oksapar bunları rapora çıkardık 2 aylık aldım duruyor.

Bende geldim mmmm ❤Hayırlı olsun başlık. :nazar: :KK19:
Hangi ilaçları yazdırabiliyoruz kii canımm ben hiç yazdırmasın

Benim için çok erken belki ama ben çorbama salatama limon sıkıyorum. Trabzon hurması da her gün yemesem de çok severim transferden sonrada yedim bir sıkıntısını görmedim. Allah nasip ederse kese ve kalp atışından sonra ayrıntılı araştırmaya girerim😊
ben limon yediğim gibi afedersin vajinadan kasılma oldu. Korktum bir hurma da oldum birde fazla limon yedim mi?

Bende geldim mmmm ❤️Hayırlı olsun başlık. :nazar: :KK19:
Canim devletin kadindogumcusundan oksapar ve progesteron igneye rapor cikart cok dusuyor.. jelide recetelet cok uygun oluyor

Back