Teşekkür ederimTebriklerrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimTebriklerrr
AYYYY İŞTE BU İŞTE BU Çok tebrik ederim canım benimmm sağlıkla ilerlesinKızlar hayal görmedigimi söyleyin bana lütfen ecutos @ogretmennnhaniiimm1 Pamlok @kartanesi8892 @sifa1986 @bebekolog7 @duskapani @halolita cookiep Candy7777 @beezuus Eki Görüntüle 3443363
Ah bebeğim beni hiç unutmuyorsun yerim seni bat 21iydi. 22-23 ünde regl olacak gibi ağrım oldu ama regl olmadım. Bu sabah yine belim ve kasığım ağrıyor ve az önce çok az kahverengi akıntı gelmiş sanırım reglim geliyor. Hiç gecikmezdim bu ay 3 gün gecikti akşama kadar sökülür diye düşünüyorumPamlok sen naptınnn?
Benim de öyle aşırı bir bel ağrım vardı belli olmaz bende regl olacağım sanıyordum canımAh bebeğim beni hiç unutmuyorsun yerim seni bat 21iydi. 22-23 ünde regl olacak gibi ağrım oldu ama regl olmadım. Bu sabah yine belim ve kasığım ağrıyor ve az önce çok az kahverengi akıntı gelmiş sanırım reglim geliyor. Hiç gecikmezdim bu ay 3 gün gecikti akşama kadar sökülür diye düşünüyorum
Benim regl öncesinde de çok bel ağrım olur ama zaten kahverengi akıntım başlamış sanmıyorum hamile olduğumu canım keşke öyle olsa tabiBenim de öyle aşırı bir bel ağrım vardı belli olmaz bende regl olacağım sanıyordum canım
Ya tabiiAh bebeğim beni hiç unutmuyorsun yerim seni bat 21iydi. 22-23 ünde regl olacak gibi ağrım oldu ama regl olmadım. Bu sabah yine belim ve kasığım ağrıyor ve az önce çok az kahverengi akıntı gelmiş sanırım reglim geliyor. Hiç gecikmezdim bu ay 3 gün gecikti akşama kadar sökülür diye düşünüyorum
Amin inşallah çok teşekkür ederimTestin de değerinde güzel. Önemli olan iki kart artması. Rabbim sana bağışlasın bebeğini
Yok yapmadım yanıma almamıştım dayanamam yaparım diye öğlen 12 gibi evde olacağım son bir tane innovita testim vardı onu yaparım diyordum ama leke gelince vazgeçtimYa tabii
Kan verdikten sonra test yaptın mı hiç? Gelmez belki amin
İnşallah en hayırlı zamanda gelir bebeğinBenim regl öncesinde de çok bel ağrım olur ama zaten kahverengi akıntım başlamış sanmıyorum hamile olduğumu canım keşke öyle olsa tabi
Canım hayırlı olsunnnKızlar hayal görmedigimi söyleyin bana lütfen ecutos @ogretmennnhaniiimm1 Pamlok @kartanesi8892 @sifa1986 @bebekolog7 @duskapani @halolita cookiep Candy7777 @beezuus Eki Görüntüle 3443363
Bugünü bi geçir bakalım kuzu yarına kadar belli olur gelmezse yarın sabah yaparsın.Yok yapmadım yanıma almamıştım dayanamam yaparım diye öğlen 12 gibi evde olacağım son bir tane innovita testim vardı onu yaparım diyordum ama leke gelince vazgeçtim
Hayırlısı olsun darısı başımıza bakalimKızlar hayal görmedigimi söyleyin bana lütfen ecutos @ogretmennnhaniiimm1 Pamlok @kartanesi8892 @sifa1986 @bebekolog7 @duskapani @halolita cookiep Candy7777 @beezuus Eki Görüntüle 3443363
Çok mantıklı teşekkür ederim desteğin içinBugünü bi geçir bakalım kuzu yarına kadar belli olur gelmezse yarın sabah yaparsın.
Sağlıkla kucağınıza alınTest yaptım pozitif çıktı kan verdim 983 çıktı sonuç rabbim isteyen herkese nasip etsin
Amin inşallah teşekkür ederimHayırlısı olsun darısı başımıza bakalim
Çoook teşekkür ederimAYYYY İŞTE BU İŞTE BU Çok tebrik ederim canım benimmm sağlıkla ilerlesin
Çok teşekkür ederim canım darısı hepinize inşallahCanım hayırlı olsunnn
Hiç arafta bırakmayacak bir çizgi. Sağlıcakla ilerler inşallah çok mutlu oldum
Amin inşallah teşekkür ederim Sizi de çok tebrik ederim inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınızSağlıkla kucağınıza alın
Kızlar test yapamadım çok üzgünüm.. Beni listeden silebilirsinizKızlar çok heyecanlıyım yarın sabaha kadar regl olmazsam test yapıcam tekrar
Regl mi oldun kuzumKızlar test yapamadım çok üzgünüm.. Beni listeden silebilirsiniz