- 26 Ocak 2021
- 474
- 1.287
- 63
- 34
Bana da var gbi geldi, yarin tekrarlayin istersenizBen de aşırının aşırısı silik gördüm gibi ama böyle yok da beynime var diye uydurmuşum gibi. İlk gebeliğimde de silikti görünüyordu ama bariz vardı bu öyle değil gibi yok sanırım
Geliyor gelmekte olan gibizit renklerle baktim, orada da belli oluyor sanki
Buraya atsaydınız keşke, buradaki arkadaşlarımız daha güzel yorumluyorBende sabah test yaptım negatif çıktı 11 günü yumurtlamanın 3 gün var reglime olsa çıkardı demi
Tekrarlıcam her gün inşallahBana da var gbi geldi, yarin tekrarlayin isterseniz
Yok canım ya bir şey olmaz merak etme. Doktorlar deniz serbest diyor zaten
Bilemedim özellikle havuz istemedim ama denizde problem olur mu korktum doktora yazdım ama tatildeler muhtemelenYok canım ya bir şey olmaz merak etme. Doktorlar deniz serbest diyor zaten
Benim eşim ovulasyon görüyor bazen evde çift çizgi gözleri açılıyor. Diyorum o o test değilEşim ilk kızımda çift çizgi vardı yaptığım da kıpkırmızı ben ağlıyordum sevinçten gösterdim bana diyor ki üzülme daha erken zaten bir daha denerizdedim ne diyorsun hamileyim.. onu bile anlamadı
Adamları da prof yaptık da neyse ,Benim eşim ovulasyon görüyor bazen evde çift çizgi gözleri açılıyor. Diyorum o o test değil
Amin inşallahAmin aminbebeğim 5 buçuk aylıkken kalp kapakçığı yok dediler sonra aldirmami istediler ama aldirmadim ölecegini biliyordum ama olsun bı umut diye doğurdum çok zor bı dönemdi bizim için o yüzden kendimi daha çok öbür oğluma adadım onunla ilgileniyorum inşallah Rabbimin izniyle eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar alırız kucağımıza senin bebeğine ne oldu
deniz sorun değil kuzum. Sadece güneşlenme demişti doktor bana. Bir de ıslak mayoyla durma hemen değiştir. Onun haricinde bol bol yüz demiştiBilemedim özellikle havuz istemedim ama denizde problem olur mu korktum doktora yazdım ama tatildeler muhtemelen
Güneşte durdum mayo üzerimde kurusun diyedeniz sorun değil kuzum. Sadece güneşlenme demişti doktor bana. Bir de ıslak mayoyla durma hemen değiştir. Onun haricinde bol bol yüz demişti
Gebelik testi mi bu var çünküOvulasyon sonrasi 10. Gun. Ben umutlanmaya basladim gibi artikEki Görüntüle 3442082
Evet, gebelik testi ikisi deGebelik testi mi bu var çünkü
Ay çok sevindim kuzum koyulaşmayı takip et. Kaç dakika içinde çıktıEvet, gebelik testi ikisi de
Yazık yaa erkeklere de çok Fransız kalıyorlar bu işlereBenim eşim ovulasyon görüyor bazen evde çift çizgi gözleri açılıyor. Diyorum o o test değil
Ikisi de ilk uc dakika icinde cikti. Cok sagolAy çok sevindim kuzum koyulaşmayı takip et. Kaç dakika içinde çıktı
Evet evet napcan işte o kadar test yapıyoruz ki adam evin içinde çift çizgi görse inanmaz döner gider shshYazık yaa erkeklere de çok Fransız kalıyorlar bu işlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?